Προς το περιεχόμενο

Ξαφνικα shutdowns!

sotstorm7

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Δοκιμασα να τρεξω παιχνιδι με το MonitorCPUID και εκλεισε οταν οι θερμοκρασεις gpu και cpu ηταν γυρω στους 50 βαθμους.Με το gpu tool οταν πατησα τεστ οφ stability ειδα την gpu να ανεβαινει στα 70 και το πι σι ηταν ανοιχτο.Το τροφοδοτικο μου ειναι 400W PREMIER.Ειναι λιγο αρχαιο αλλα δεν ειχα πορβλημα ποτε.Ολα αυτα αρχισαν οταν βγηκε το ανεμιστηρακι της cpu για πρωτη φορα μετα απο 4 χρονια για να το καθαρισω απο το 'χωμα' που ειχε μαζεψει.Αν ειχε καποιο προβλημα το ανεμιστηρακι,δεν θα μου το ελεγε ο τεχνικος που το εδωσα το πισι για να μου βαλει και παστα?Περιεργα πραγματα..

ο πρώτος ένοχος είναι το τροφοδοτικό έχεις άλλο να δοκιμάσεις;

Δημοσ.

Δυστηχως δεν εχω αλλο τροφοδοτικο.Θα ερθει ενας τεχνικος (οχι ο ιδιος) να το κοιταξει σημερα στις 3 και θα του πω και για το τροφοδοτικο.Οταν δοθει τελος στο μυστηριο θα ενημερωσω το θρεντ ωστε να επωφεληθει καποιος που θα του παρουσιαστει παρομοιο προβλημα.Ευχαριστω παρα πολυ ολους για τη βοηθεια και το χρονο σας!

Δημοσ.
Αν ειχε καποιο προβλημα το ανεμιστηρακι,δεν θα μου το ελεγε ο τεχνικος που το εδωσα το πισι για να μου βαλει και παστα?Περιεργα πραγματα..

Το ανεμιστηράκι αφού γυρίζει δεν έχει πρόβλημα. Το μόνο πρόβλημα που μπορεί να έχει και δεν φαίνεται για να το δει ο μάστορας είναι να μην πατάει καλά πάνω στον επεξεργαστή. Αλλά αφού οι θερμοκρασία του CPU είναι 40°-50°C είναι εντάξει.

Το μόνο που μένει να κάνεις τώρα είναι να μπεις στο BIOS (ξέρεις?) και να βρεις την ρύθμιση που λέγεται "alarm cpu temperature" ή κάπως έτσι (δεν είναι όλα τα BIOS ίδια και δεν ξέρω πως το λέει στο δικό σου) και να την ανεβάσεις στους 90°C.

Και μετά δες αν θα στο ξανακάνει.

Αν δεν είναι κι αυτό τότε όπως λένε και τα άλλα παιδιά είναι μάλλον τροφοδοτικό.

Δημοσ.

Τσεκαρα και το ΒΙΟΣ και ειδα την ιδια θερμοκρασια με το CPUid monitor.Τελικα αλλαξα το τροφοδοτικο με ενα αλλο 500W οπως μου προτεινε ο τεχνικος και ολα δειχνουν να κυλουν ρολοι :)

Δημοσ.

Ολα κομπλε παιδια τελικα το τροφοδοτικο ηταν.Τρεχω τα παιχνιδια με ανεση και δεν σκαλωνει πουθενα. :-) Thanks a lot

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...