popeye68 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2010 Και τι άλλο θα μπορούσε να κάνει «''τακ τακ'' σαν χτυπημα ρολογιου»; Εκτός απ τα fans, τον σκληρό και κανα ξεχασμένο δισκάκι στο DVD δε νομίζω να υπάρχει κάτι που να μπορεί να παράγει κάποιον τέτοιο ήχο... Κανένα ρελέ μήπως; Ή λάθος συνδεσμολογία ή κάτι κάπου κάνει επαφή και βραχυκυκλώνει το τροφοδοτικό και για να μην καεί ανοιγοκλείνει το ρελέ. Κοίτα από το πίσω μέρος της μητρικής μην τυχόν και κάνει επαφή οτιδήποτε (συνήθως καμμιά ακίδα) στο σιδερένιο καπάκι του κουτιού.
osakis Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2010 λοιπον εκανα αυτο που μου ειπατε και ειχατε απολυτο δικιο!!! εστησα την μητρικη εξω απο το κουτι και λειτουργει μια χαρα!! ελοιπαν 3 βασεις του κουτιου που καθενται πανω η μητρικη δεν ξερω πως λεγονται... παντως ευχαριστω ολους σας με γλιτωσατε απο πολυ κοπο να ειστε καλα ολοι σας...
paylidis Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2010 εαν δεν ξερεις να στηνεις pc την επομενη φορά ασε να το κανει κάποιος που ξέρει. No offence. Τελος καλο ολα καλα αλλα θα μπορούσες να ειχες κάψει τη μητρική...
phanispal Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2010 Αποστάτες λέγονται και είναι απαραίτητοι ώστε να μη δημιουργείται βραχυκύκλωμα.
popeye68 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2010 λοιπον εκανα αυτο που μου ειπατε και ειχατε απολυτο δικιο!!! εστησα την μητρικη εξω απο το κουτι και λειτουργει μια χαρα!! ελοιπαν 3 βασεις του κουτιου που καθενται πανω η μητρικη δεν ξερω πως λεγονται... παντως ευχαριστω ολους σας με γλιτωσατε απο πολυ κοπο να ειστε καλα ολοι σας... Είσαι πολύ τυχερός! Αφού δεν έκαψες τροφοδοτικό - μητρική. Συνήθως κάτι τόσο μικρές λεπτομέρειες μπορούν να μας κάνουν πολύ μεγάλη ζημιά!
DreadKnight Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2010 λαθος επιλογη psu και αποκλειεται να παραγει 460w αυτο το συγκεκριμενο. αν το εβαλες σε ποιο low pc και δουλεψε στειλτο πισω και παρε ενα αλλο σε αυτα τα χρηματα
osakis Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2010 γιατι αφου δουλευει μια χαρα, εδω και 2 μερες δουλευω τον υπολογιστη ολη μερα και δεν εβγαλε προβλημα. γι αυτο μην εισαι τοσο απολυτοςς φιλε μου και το συγκεκριμενο τροφοδοτικο το διαλεξα γιατι ηταν το φθηνοτερο ΄που βρηκα με 140mm ανεμηστηρακι
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.