Moderators GeorgeMan Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2010 Moderators Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2010 αυτο το καλωδιο τι ακριβως κανει ?μπαινει στην θυρα usb? Οι USB της οθονης πώς θα επικοινωνησουν με τις USB του υπολογιστη, ετσι ωστε να λειτουργησουν? Με το καλωδιο ΡΕΥΜΑΤΟΣ? Με το καλωδιο ΑΠΕΙΚΟΝΙΣΗΣ ΣΗΜΑΤΟΣ μηπως? Πώς? Προφανως χρειαζεται ενα εξτρά καλωδιο... που δεν ειναι αλλο απο αυτο που σου δειξαμε.
DoukiMan Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2010 ναι στην περιγραφη γραφει οτι σε αυτες τις θυρες μπορω να δυνδεσω πχ.καμερα και αλλα
phanispal Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2010 Παντως πολυς ντορος για τα καλωδια ρε σεις! Πεφτει η Dell στην εκτίμησή μου! Εγω πριν 1,5 χρονο ειχα παρει μια καημένη 24'' 1920x1200 HP με glossy ΤΝ panel με 261 ευρω, και ειχε μεσα και VGA και HDMI και USB καλωδιο για τη webcam με το μικροφωνο και το τριπλο hub που εχει... Πού πας με το ΤΝ; :-P
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2010 Moderators Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2010 Πού πας με το ΤΝ; :-P Σορρυ αλλα πριν 1,5 χρονο το πιο φτηνο 1920x1200 με IPS/PVA ηταν...oh wait δεν υπηρχε (σε μη διαστημικη τιμη). Επισης το πιο φτηνο 1920x1080 24ρι εκανε γυρω στα 700... Γραφιστας δεν ειμαι οποτε?
Luciddream Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2010 Παντως πολυς ντορος για τα καλωδια ρε σεις! Πεφτει η Dell στην εκτίμησή μου! εμένα τα είχε όλα μέσα πάντως...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.