stelios_2809 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2010 Καλησπέρα . Όπως πολύς κόσμος φαντάζομαι, τα χρήματα που βγάζει είναι σχετικά λίγα. Έτσι κ γω μια από τα ίδια . Δουλεύω 5 ημέρες ως τις 6 το απόγευμα και 1-2 Σάββατα το μήνα . Τι θα πρότεινε κανείς για έξτρα χατζιλικι; 2-3 φορές τη βδομάδα . Sent from my iPhone using Insomnia.app
bluesattack Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2010 Τι θα πρότεινε κανείς για έξτρα χατζιλικι; 2-3 φορές τη βδομάδα . Ας αρχισουμε με τα κλασσικα.Σερβιτορος-delivery.Ελπιζω να μην ειναι ηδη αυτη η δουλεια σου (οχι οτι θα ηταν κακο αλλα θα κανταντησει μονοτονο ).
stelios_2809 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2010 έχω δουλευψει πολλά χρονιά σερβιτόρος και ντελιβερι. δεν το παλεύω άλλο. είμαι καλός .. στο σκάκι, στα μαθηματικά στη μπάλα. δεν ξέρω αν μπορούν να με βοηθήσουν για έξτρα εισόδημα σε αυτή τη φάση
SlackulatoR Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2010 Ωραία θα παίζεις σκάκι λύνοντας εξισώσεις και θα κάνεις γκελάκια Πωλητής σε κατάστημα σκέφτηκες;
medgio01 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2010 Θα σου προτεινα το promotion και γενικα τη διαφημιση.Δεν ξερω τι γινεται γιατι τα πραγματα ειναι λιγο φλου και οι απολαβες ποικιλουν.Επισης πρεπει να θες και να ασχοληθεις με την ολη ιστορια...ψαξτο λιγο κι εσυ...κι εγω καινουριος ειμαι...
Erunildo Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2010 Αφου εισαι καλος στην μπαλα ισως θα μπορουσες να πας διαιτητης. Μερικα ματς το μηνα να κανεις και εχεις ενα σχετικα ευκολο εξτρα εισοδημα.
stelios_2809 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2010 δουλευω ήδη σε πωλήσεις. σε μια αντιπροσωπεια με ναυτιλιακά. αλλα τα λεφτά ειναι ξεφτιλα. δλδ αν μπορουσα να κανω 300-400 ευρω εξτρα.. αυτο με τα φυλλαδια το προτεινει κανεις? να καθομαι δλδ ενα 4ωρακι την μερα διαιτητής , τι μπαινεις έτσι απλα?
filip123go Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2010 αυτο με τα φυλλαδια το προτεινει κανεις? Ναι..! Είναι αρκετά καλά τα λεφτά, αλλά πρέπει να έχεις αντοχές..! Πχ, εγώ σε συμφωνία που είχα κάνει με φροντιστήριο είχαμε κλείσει στα 3 λεπτά το φυλλάδιο..! Αν τελικά το αποφασίσεις, να ψάξεις μόνος σου και να μην πας σε γραφείο..! Εκεί δεν αξίζει..!
stelios_2809 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2010 Ναι..!Είναι αρκετά καλά τα λεφτά, αλλά πρέπει να έχεις αντοχές..! Πχ, εγώ σε συμφωνία που είχα κάνει με φροντιστήριο είχαμε κλείσει στα 3 λεπτά το φυλλάδιο..! Αν τελικά το αποφασίσεις, να ψάξεις μόνος σου και να μην πας σε γραφείο..! Εκεί δεν αξίζει..! δηλαδη για 2-3 μερες την εβδομαδα απο 4 ωρες θα γίνεται ???
filip123go Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2010 Ναι..!! Μια χαρά γίνεται..!!! Το οράριο είναι πολύ ελαστικό..!! Εγώ για παράδειγμα μοίραζα 8 - 12 το μεσημέρι..!
Critter Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2010 Άμα είσαι κάλος στα μαθηματικά, κανε ιδιαίτερα. Εκτος αν δεν το έχεις το καθηγητιλίκι...Είναι και κάτι πιο ξεκούραστο απο το να δουλεύεις κανονική δεύτερη δουλειά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.