Προς το περιεχόμενο

E8400 η τα κουρέλια τραγουδάνε ακόμη!!

TEOKOS

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λοιπόν τα πούλησα όλα εκτός τροφοδοτικού και μιας 5870 και περιμένω τους sandy bridge.Eίχα στήσει για την γυναίκα μου έναν ε8400 με μιά mobo P35 και είπα να παίξω λιγάκι με αυτόν.Ρε παιδιά καρφωτές τις έκανα τις ρυθμίσεις στο bios και έφτασε μέχρι 3960 στην συνέχεια δεν τον ζόρισα γιατί στα 4000+ χτύπαγε 70c βαθμούς θερμοκρασία.

Λεω από Δευτέρα να του φορέσω μια corsair h70 γιατί έχω περιέργεια να δω μέχρι που θα πάει :devil:

post-29764-129063126528_thumb.jpg

• Απαντ. 57
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Μια χαρά ο 8400 σου.

Δώσε άλλα 5 στο fsb ρε συ για τα 4Ghz, σιγά! :P

Η 5870 stock Θοδωρή?

Πολύ καλό σκόρ. :-)

Pε Νικόλα με ψύκτρα των 30 ευρώ είναι :confused:Στόχος τα 4400;)Τό έχει στα ρεύματα.(υπόψιν 24/7 τρέχει έτσι)

Πάντως αυτό που μου κάνει εντύπωση βλέποντας τις διάφορες αγγελίες είναι που έναν τόσο καλό επεξεργαστή τον σκοτώνουν τσάμπα για να πάρουν έναν κατά ελάχιστα καλύτερο ,τι να πείς... και εγώ δεν παρασύρομαι?

Ναι stock η 5870

Δημοσ.

Εγω προσφατα χτυπησα εναν 8400 σαν αντικατασταση του παλιου μου 6750. Μολις τον εβαλα και ανεβασα μονο fsb πηγε χωρις ρευμα στα 3.75Ghz!

Μετα ανεβαζοντας το ρευματακι στα 1.4 (ειναι πολυ για αυτον ? δε νομιζω... τα φωτα σας) χτυπησα ενα 4.25 για πλακα με 50αρια στην θερμοκρασια και σταθερο παντου... Μαλλον θα αναβαλλω αρκετα το περασμα σε αλλο επεξεργαστη, χλωμο να μου χρειαστει με τετοιο θηριακι...

Δημοσ.
Εγω προσφατα χτυπησα εναν 8400 σαν αντικατασταση του παλιου μου 6750. Μολις τον εβαλα και ανεβασα μονο fsb πηγε χωρις ρευμα στα 3.75Ghz!

Μετα ανεβαζοντας το ρευματακι στα 1.4 (ειναι πολυ για αυτον ? δε νομιζω... τα φωτα σας) χτυπησα ενα 4.25 για πλακα με 50αρια στην θερμοκρασια και σταθερο παντου... Μαλλον θα αναβαλλω αρκετα το περασμα σε αλλο επεξεργαστη, χλωμο να μου χρειαστει με τετοιο θηριακι...

Με τι ψυκτρα είσαι? idle 50? load?

Δημοσ.
idle κατω απο 50 και στο load παει στα 60. Custom watercooling

Μέχρι τα 72 που λέει η intel μπορεις να πενταρίσεις:shock:

Δημοσ.

Μέχρι 1.4V real για να μην τον πάρετε στα χέρια (αν και θέλει αρκετή ώρα και υψηλές θερμοκρασίες για να φάει degrade).

Ωραίος TEOKOS, για C0.

Τώρα που δροσίζει καιρός να τον (ξανα)ανεβάσω κι εγώ :Ρ

Δημοσ.

ΠΛΑΚΑ ΚΑΝΕΙΣ!!!στανταρ τοτε εχω φαει τρελο degrade!!στα 3,7 μπορεσα να σταθεροποιησω τον δικο μου....καταραμενο mobo και μνημες :-(

Δημοσ.

πρεπει να τον πηρα ζαβο γιατι ηταν tray και οχι box (θεωρω παντα ε!!)το cpuz μου λεει 1,39 με 1,4 λογο vdroop.τον ειχα 24/7 στα 3,8 με τις 667 μνημες χρονισμενες στα 840.τωρα με τις 800 ειναι στα 3,7 σταθερα χρονισμενες στα 820...παραπανω τρωω bsod

Δημοσ.

64 τωρα με αερα και χωρις κλιματισμο και παλια καπου εκει...βοηθανε και οι μνημες για την μπανανια μου!!!απο corsair (οι 667)σε corsair (οι 800) τελικα τρελη διαφορα ε?mobo p35

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...