Προς το περιεχόμενο

E8400 η τα κουρέλια τραγουδάνε ακόμη!!

TEOKOS

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 57
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

no money no honey.....και αυτες με την επιδοτηση της vodafone τις πηρα.μου φαινεται κουλο παντως που οι 667 τελικιασανε στα 840 και οι 800 κολλανε 20Μhz μονο παραπανω...και να φανταστεις ελεγα να παρω 1000αρες...

Δημοσ.

Όντως, έτσι φαίνεται, αλλά δεν είναι στην ουσία. Άλλες δεν πάνε βήμα κι άλλες στο θεό.

Πάντως ο Ε8*00 θέλει 1000άρες και πάνω για να ανέβει πολύ.

Δημοσ.

καλα οχι οτι με χαλανε τα 3,7 και μονο λιγα δεν ειναι αλλα γιατι οχι παραπανω?εκτος απο 1000αρες θελουν και καλο mobo πχ p45 και αντιστοιχο σε nforce

Δημοσ.

ουτε τωρα κερδιζω κατι ιδιαιτερο αφου ουτε παιζω πλεον στο pc ουτε κωδικοποιω κατι που να θελω ταχυτητα...οποτε και τωρα <<αχρηστο>> ειναι!!για την τρελα και τον χαβαλε μονο!!

Δημοσ.
καλα οχι οτι με χαλανε τα 3,7 και μονο λιγα δεν ειναι αλλα γιατι οχι παραπανω?εκτος απο 1000αρες θελουν και καλο mobo πχ p45 και αντιστοιχο σε nforce

με τι mobo εισαι τωρα;

Δημοσ.

asus p5kc p35.Η συγκεκριμενη δεν φημιζεται για το overclockability σε σχεση με αλλες mobo οπως την abit που εχεις η οποια εκανε παπαδες.αλλα τραβαει και αυτη καλα.

Δημοσ.

καλυτερα (ισως) μια mobo επιλεκτικη στις μνημες ,να τις αξιοποιει πληρως, να κανει παπαδες και να φτανει τερματα παρα μια οπου να βαζεις μνημες πιο γρηγορες και να μην βλεπεις μεγαλυτερες ταχυτητες καλη ωρα!!χαχα

Δημοσ.

500*9 με 1.28V, τώρα είμαι χαλαρός με 450*9 και 1.152V (idle).

Για ψύξη του έχω μια Megahalems με 2 Scythe Slip Stream σε push-pull, με 2 zalmanάκια όμως για να ρίχνω τις στροφές :Ρ

Ε0 είναι, διαμαντάκι, με VID 1.1750V.

Δημοσ.
καλυτερα (ισως) μια mobo επιλεκτικη στις μνημες ,να τις αξιοποιει πληρως, να κανει παπαδες και να φτανει τερματα παρα μια οπου να βαζεις μνημες πιο γρηγορες και να μην βλεπεις μεγαλυτερες ταχυτητες καλη ωρα!!χαχα

ολα πεζουν το ρολο τους φενεται δεν εχεις και τον καλυτερο 8400 :X και εμενα co ειναι και ειναι εκει 1.29 ρευμα :-)

Δημοσ.
ολα πεζουν το ρολο τους φενεται δεν εχεις και τον καλυτερο 8400 :X και εμενα co ειναι και ειναι εκει 1.29 ρευμα :-)

αυτο ξαναπεστο!!επειδη μου μπηκαν ιδεες τωρα...γιατι σε idle εχει η cpu ρευμα 1,432 και οταν τρεχει κατι πχ οπως τωρα linpack το ρευμα πεφτει?το ρευμα κυμαινεται απο 1,368 εως 1,39.C0 εχω και εγω revision.επισης επειδη εχω ακουσει και πολλα τρελα και για τα slots των ram...τις εχω στη θεση 2-4.να δοκιμαζα 1-3 μηπως εχει καλυτερες επιδοσεις?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...