Προς το περιεχόμενο

Ποιο ρουτερ για Wind-Tellas?

yanniliki

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Προχτες το αθανατο speedstream wtf router μου παρεδωσε πνευμα μετα απο 3+ χρονια συνεχους λειτουργιας.. Μπορειτε να μου προτεινετε router για να το αντικαταστησω? να μην εχω προβλημα με την συνδεση μου κτλ.. οσο πιο φτηνο τοσο το καλυτερο...

Ευχαριστω :-)

Δημοσ.

θα πρότεινα κάτι σε linksys αφού θές κάτι απλό κι αξιόπιστο,

αν κι εγώ με γραμμή tellas έχω ένα level1 που έχει βγεί σκυλί.

με τίποτα όμως μην πάρεις το ασύρματο gennet oxygen που δίνει

η ίδια η tellas.έχω ακούσει τα χειρότερα.

Δημοσ.

Τωρα εχω το oxygen που μου εχει δωσει ενα φιλαρακι καλα παει προς το παρων... καλα θα μου πεις δεν ειχα και τιποτα της προκοπης πριν... απο ρυθμισεις βαζω τα ιδια η περνω τηλ την τρελλας και μου λεει τι να κανω?

Δημοσ.

ρυθμισεις ολες οι εταιρειες εχουν τα ιδια.vpi 8 vci 35 pppoe/llc username kai password.για ρουτερ υπαρχουν απειρα θεματα.σε νορμαλ τιμη μπορεις να βρεις καποιο Netgear σε ακριβο καποιο vigor.σε φτηνο αν βρεις αξιζει το Linksys wag200

Δημοσ.

Θα τα κοιταξω αυτα που μου ειπατε thanks :-)

το μονο που φοβαμαι ειναι οτι με το που θα εχω προβλημα οι τελλατζιδες θα κατηγορουν το μοντεμ... επειδη δεν θα εχω αυτο που δινουν... κουραγιο δηλαδη :-D

Δημοσ.

αν το πας ετσι τοτε το speedtouch thomson ειναι το πιο σταθερο.αλλα δεν εχει σημασια.η τελλας αν σου πει κατι ας ερθουν με τα δικα τους τα αθλια να κανουν δοκιμη

επισης στα ποσα συγχρονιζει η γραμμη σου και με τι χαρακτηριστικα για να δουμε ποσο καλη ειναι η γραμμη σου και να δουμε τι ταιριαζει.αν ειναι χαλια να πας σε κατι πιο σταθερο αν ειναι καλη σε κατι ποιο ποιοτικο ποιο γρηγορο.αν και πολλες φορες μπορει η τελλας να ξερει οτι η γραμμη σου εχει καποιο θεμα αλλα ο οτε επειδη τα καλωδια ειναι δικα του να παει πχ με αλλο ρουτερ και να πει οτι οκ με το δικο μου παιζει οποτε αφου δεν παιζει με του πελατη ή να παρει αλλο ρουτερ πιο συμβατο πχ thomson ή χαμηλωστε του ταχυτητα.

για τα zyxel ωραια αλλα νευριαζω μικρη γκαμα firmware .κοινως βγαινει κατι και μετα στο ελεος του θεου αμα δεν παιξει σωστα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...