Προς το περιεχόμενο

Απορία για φορτιστή....

iliaswbm

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Eλπίζω να είμαι στο σωστό section

Καλησπέρα,θέλω να ρωτήσω τι είναι καλύτερο για το χειριστήριο Xbox360 να πάρω το dock που φορτίζει δύο μπαταρίες και έχει και μια δώρο ή να πάρω μια 4άδα επαναφορτιζόμενες και ένα φορτιστή για αυτές;για την δεύτερη επιλογή έχω βρεί κάποιες λύσεις όπως αυτή,αυτή και κάποιον απο αυτούς τις σελίδας και της επόμενης αυτής,οποιαδήποτε διαφορετική ποιοτική λύση δεκτή το πολύ μέχρι 40 ευρώ εκτός αξιόλογης πρότασης δεκτές και συμβουλές για το θέμα δν με ενδιαφέρει να έχουνε 1+- ώρα διαφορά διάρκειας μεταξύ τους στο παιχνίδι αλλά να είναι καλύτερο απο μεριά απόδοσης και ποιότητας εννοείται,και ποιές μπαταρίες προτείνεται;Ευχαριστώ προκαταβολικά

:D

Δημοσ.

πάρε το dock καμιά σχέση με τις επαναφορτιζόμενες. Επείδή βλέπω το πλαίσιο δεν το έχει ακόμα μπορείς να το παραγγείλεις απο amazon, 28,43€ τελική τιμή συμπεριλαμβανομένων και τα έξοδα αποστολής.

για ποιο φτηνά μπορείς να πάρεις και αυτό Xbox-360-Quick-Charge-Kit που φορτίζει απο το usb

Δημοσ.
πάρε το dock καμιά σχέση με τις επαναφορτιζόμενες. Επείδή βλέπω το πλαίσιο δεν το έχει ακόμα μπορείς να το παραγγείλεις απο amazon, 28,43€ τελική τιμή συμπεριλαμβανομένων και τα έξοδα αποστολής.

για ποιο φτηνά μπορείς να πάρεις και αυτό Xbox-360-Quick-Charge-Kit που φορτίζει απο το usb

Το ιδιο λινκ δεν εχεις βαλει? Για ποιο λογο ειναι καλυτερο απο τις επαναφορτιζομενες? Επειδη με ενδιεφερε και μενα καποτε, αλλα απο την αλλη εχω ηδη την καλυτερη ποιοτητα επαναφορτιζομενων και φορτιστη.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...