Merdock Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2010 Θα ήθελα να με βοηθήσετε στην αγορά νέας οθόνης. Καιρό τώρα σκεφτόμουν να αγοράσω νέα οθόνη και μιας και πρόσφατα άλλαξα PC αυτή η σκέψη γινόταν όλο και εντονότερη.Τις τελευταίες 2 μέρες έτυχε να ρίξω μια ματιά στο subforum των οθονών και όπως καταλάβατε ψήθηκα εντελώς.(με έχει καταστρέψει οικονομικά το insomnia:p) Η οθόνη θα χρησιμοποιείται για πολύ gaming(ίσως συνδέσω και τα 360,PS3 πάνω της.Δείτε τη συνέχεια του thread για λεπτομέρειες),παρακολούθηση anime,που και που καμιά ταινία,άπειρες ώρες browsing στο internet,γενικές δουλειές στο PC πχ office,φωτογραφίες κτλ,επίσης σκέφτομαι να συνδέσω και το macbook πάνω της και τέλος μέσα στους επόμενους μήνες και για (αρκετό ελπίζω) coding.Με λίγα λόγια τη μισή μέρα+ είμαι στο PC. Το PC μου έχει την 5850 και ένα ταπεινό LG W2042S(Thresh βρίσε με ελεύθερα) Αρχικά σκεφτόμουν την 24αρα της Dell αλλά λόγω των προβλημάτων που έχει την αποκλείω. Μετά βρήκα αρκετά δελεαστικό το 23αρι της Dell(u2311h)Σκέφτηκα μάλιστα να τσιμπήσω 2 αλλά δυστυχώς το γραφείο μου έχει ράφια δεξιά και αριστερά οπότε έχει χώρο μόνο 91 εκατοστά.Χωράει δηλαδή ίσα ίσα τη μια οριζόντια και την άλλη κάθετα και όχι και τις 2 οριζόντια.Άσε που για λίγο μεγαλύτερη ανάλυση και inches δε ξέρω αν αξίζει να κάνω αλλαγή.(σε περίπτωση που πάρω μια) Τρίτη λύση(φλασιά που μου ρθε πριν λίγο όσο χάζευα τα thread) είναι να πάω για την Dell u2711.Το θέμα είναι βέβαια η τσουχτερή τιμή της.Ωστόσο σκέφτηκα ότι αφού έχει του κόσμου της υποδοχές άνετα μπορώ να βάλω τα 360 και PS3 πάνω της και να πουλήσω την Samsung LE26R86BD ώστε να μετριάσω το κόστος μιας και έτσι κι αλλιώς την είχα πάρει μόνο για τις κονσόλες και για να βλέπω κανα anime στη μεγάλη οθόνη.Αλήθεια ξέρετε πόσο πιάνει περίπου; Btw είμαι σε απόσταση 60-100 εκατοστά από το monitor.Θα υπάρχει πρόβλημα;Κούραση,πολύ κοντά κτλ;Βέβαια στο 30αρι monitor του θείου μου όταν είχα πάει Αμερική μια χαρά το συνήθισα μετά από μερικές μέρες οπότε δε νομίζω να έχω πρόβλημα. Για πείτε και εσείς γνώμες.Τι λέτε να κάνω τελικά;Έχετε μήπως να προτείνετε καμιά άλλη οθόνη;Επίσης να πω ότι αγορά θα γίνει μέχρι τα τέλη Νοέμβρη(ίσως και πιο νωρίς) οπότε μήπως αξίζει να περιμένω λίγο σε περίπτωση που βγει κάποιο νέο μοντέλο ή βουρ στο πατσά; ΥΓ.Η 5850 θα την παλέψει στα 2560 x 1440 ή να ετοιμάζομαι και για δεύτερη/ή πούλημα και αγορά 5870 σε λίγο καιρό αν τελικά αγοράσω το monitor; ΥΓ2.Αστεία ερώτηση αλλά μπορείς να επιλέξεις από ποια υποδοχή δέχεται σήμα η Dell u2711 ε;
Super Moderators Thresh Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2010 ναι προφανώς έχει input select στο OSD της τώρα για το 27αρι ίσως να σου φανεί άσχημο το downscale του μιας και δεν πρόκειται να παίζεις στην native με τις κονσόλες δεν έχουν όλα τα 24αρια προβλήματα (ότι κάτσει) και έχουν βγει μερικά revision από τότε που αναφέρθηκαν τα προβλήματα με την U2410 χτύπα 3 U2311h για τις έχεις κάθετα λογικά θα χωράνε
Merdock Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2010 Τελικά κατά τύχη βρήκα ένα παιδί που την έδινε 1 μηνός μεταχειρισμένη(είναι και στρατό οπότε έχει παίξει ελάχιστες φορές) στα 500€ Το κακό είναι ότι είναι από Θεσσαλονίκη οπότε θα μου πάνε καμιά 70αρα ακόμα τα μεταφορικά αλλά οκ γλιτώνω 100ευρώ
Merdock Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2010 καλορίζικη Φτύσε τη μη τη ματιάσεις.Έχει να κάνει ολόκληρο ταξίδι το μωρό μου. Θα επανέλθω με εικόνες στο κατάλληλο thread όταν έρθει
Super Moderators Thresh Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2010 βρήκες άτομο για γούρι, LOL
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.