jemadux Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2010 καποιος μου λεει οτι υπαρχει η virtualization technology που μπορει με αυτο τον τροπο να βαλεις linux σε μια κατμηση στον δισκο μεσω windows καμια σχεση με το wubi του ουμπουντου πιστευω ! χμμ δεν ειμαι ετσι πως θα γινει αυτο με το arch ? ή το ευκολο dualbooting windows και archlinux. το μηχανημα εχει windows 7
jemadux Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2010 χαιρω πολυ αλλα θελω να εχω κανονικα archlinux ...την αδεια χρησης την εχω πληρωσει... εε τι να κανω φιλε ? μπορουν αυθεντικα τα windows να μπουν στο vbox ?
Moderators Gi0 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2010 Moderators Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2010 χμμ δεν ειμαι ετσι πως θα γινει αυτο με το arch ? ή το ευκολο dualbooting windows και archlinux. Με τον ιδιο τροπο που θα το εκανες install στο pc,με τον ιδιο τροπο μπορεις να το κανεις install σε vmware ή virtualbox.Το αν θα εχεις vm ή dual boot,εσυ θα το κρινεις. Το σιγουρο ειναι πως οσο στραβα και αν παει κατι στην vm,ο host (windows 7 στην περιπτωση σου)δεν θα χει κανενα προβλημα.
Caret Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2010 Αν δεν έχεις εμπειρία από arch καλύτερα να το βάλεις σε virtualbox να το δοκιμάσεις. Αν πάλι έχεις εμπειρία από linux κάνε κανονικά εγκατάσταση (dual boot).
martinoff Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2010 τι προγράμματα θες να χρησιμοποίσης από το ένα και τι από το άλλο ? αν είναι για ελαφριά δοκίμασε το virtual αλλα επειδή έχω τον συνδυασμό σου λέω ότι από το virtual-box δεν θα μείνεις ευχαριστημένος και από vmware θα μείνεις αλλα μέχρι ένα σημείο μετά από πόλους πειραματισμούς κατέληξα σε dual boot αλλα και virtual το arch σε win 7 με vmware
pisio Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2010 χαιρω πολυ αλλα θελω να εχω κανονικα archlinux ... ε τότε χρησιμοποίησε dualboot
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.