Προς το περιεχόμενο

διακανονισμος για ευδαπ

mithrid

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εχει ερθει το νερο ενος φιλου 350ε και δεν εχει μαρουλι αυτον τον καιρο.μπορει να κανει διακανονισμο με ευδαπ και αν ναι με ποσους μηνες αποπληρωμη το μαξιμουμ?εψαξα στο νετ αλλα δεν καταφερα να βρω κατι απτο.καθε βοηθεια ή προσωπικη εμπειρια δεκτη :-)

Δημοσ.

Να πάει απο εκεί να ρωτήσει δεν παίζει? Να πάρει ένα τηλέφωνο? ή δεν έχει μαρούλια να το πληρώσει και το κόψανε?

Απορώ πριν το google πως βρίσκαμε πληροφορίες.

Δημοσ.

350 ε -για οικιακη κατανάλωση- ειναι πολλά.( ή δεν ειναι οικια, αλλα επιχειρηση; ..)

αρα υποθετω οτι ήδη τον "εκανε μονος του το διακανονισμό" :lol: :lol: , αφηνοντας το απληρωτο, και τωρα που κινδυνευει να του κοπει, ξύπνησε.

Αν αυτο το ποσό ειναι απο 1 λογαριασμό, πρεπει να το ψαξει για διαρροές ή για χαλασμενο μετρητή.

αν ειναι αθροισμα πολλων λογαριασμών και αναγνωρίζει οτι την έκανε αυτη την κατανάλωση, κινδυνευει με διακοπή, πρεπει να μιλησει με ΕΥΔΑΠ

(παλια, στο εκοβαν αν ειχες 200 ευρω χρεος, ή 8 απληρωτους λογαριασμους. .και τωρα καπου τοσο θα ειναι)

Το ποσες δοσεις μπορουν να σου κανουν δεν ξερω. εξαρταται απο το συνολικο ποσό, και αν μπορεις να αποδειξεις οτι δυσκολευεσαι να πληρώσεις («αναξιοπαθούντα άτομα» πχ. πολυτεκνος, ανεργος, συνταξιουχος, πολυ χαμηλο εισοδημα, κλπ)

διαβασε αυτα

Ερωτήσεις-Απαντήσεις

Διαδικασίες μείωσης λογαριασμού

Χάρτης Υποχρεώσεων Καταναλωτή

και μετα να παει στο περιφερειακο κεντρο που ανηκει να το συζητήσει.

http://www.eydap.gr/index.asp?a_id=84

Δημοσ.

2-3λογαριασμοι μαζεμενοι ειναι αποτι μου ειπε,αλλα τα οικονομικα χαλια...κινδυνευει με διακοπη και ψαχνει για διευκολυνση πληρωμων.πηγε σημερα αποτι μου ειπε και του ειπαν οτι μπορει να πληρωσει σε 3δοσεις μηνιαιες(πιο βολικο για αυτον ειναι να πληρωσει σε 6μηνιαιες αποτι μου ανεφερε,αλλα δεν ξερει πως να παρακαμψει τα λεγομενα τους).ελπιζω να βγαλει ακρη και να πανε ολα καλα.

ευχαριστω για τις πληροφοριες παντως

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...