arxaggelos Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2010 Ρε παιδιά πως ακριβώς γίνεται να βάλω στο forum μου αυτό το plugin για να λειτουργεί η εφαρμογή tapatalk και να μπαίνω από το κινητό; Μπάινω στο φόρουμ ως admin κανονικά, και από εκεί και πέρα το χάος, δεν καταλαβαίνω τίποτε γιατί είναι η πρώτη φορά που ασχολούμαι με forums. Aν ήθελε να γράψω και κώδικα ούτε καν θα δοκίμαζα. Λοιπόν κατέβασα το plugin από το site του Tapatalk αλλά δεν καταλαβαίνω τι εννοεί στις οδηγίες όταν λεει "Place the zip package at the root of your forum system." Και είναι και η πρώτη ακριβώς οδηγία! Καμιά βοήθεια; Ελπίζω να μην φταίει το γεγονός ότι το forum είναι δωρεάν. Γενικά δεν ξέρω καθόλου από τέτοιες πλατφόρμες, οπότε όποιος απαντήσει ας το κάνει σχετικά με λεπτομέρειες.
spartakoscs Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2010 root folder είναι το μέρος που βρίσκεται το index.php του forum σου . δεν έχω εγκαταστήσει το tapatalk αλλά εφόσον το υποστηρίζει το phpbb δεν θα έχεις πρόβλημα .
arxaggelos Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2010 root folder είναι το μέρος που βρίσκεται το index.php του forum σου . πως μπορώ να έχω πρόσβαση εκεί; όπως είπα είμαι εντελώς άσχετος από forum. Με κάποιο ftp όπως ανεβάζουμε σελίδες;
wdfgr Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2010 με ftp ναι αν το hosting γινετε σε linux το root ειναι λογικα μεσα στο www directory.. αν το hosting γινετε σε win το root ειναι μεσα στο httpdocs directory.. απλα αν σου λεει να το ανεβασεις στο root του φορουμ τοτε προσεξε μηπως το φορουμ ειναι μεσα σε καποιο dir δλδ www/forum/
arxaggelos Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2010 Παιδιά ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις. Επειδή δεν μπορούσα να ,πω με ftp έψαξα λίγο στο νετ και βρήκα στα support forums το παρακάτω μήνυμα από ένα διαχειριστή προς έναν άλλο forum admin: "Hello there, As you are on Free Hosting you do not have access to your forums FTP. You would need to upgrade to Advanced Hosting to have FTP access." υποθέτω αυτό σημαίνει ότι μάλλον δεν μπορώ να μπω αν δεν αναβαθμίσω σε paid.
bobnick Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2010 Θα δώσεις και μια διευθυνσούλα...;;;Απλά από περιέργεια...
arxaggelos Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2010 Θα δώσεις και μια διευθυνσούλα...;;;Απλά από περιέργεια... Αν εννοείς για το free hosting service του forum, πολύ ευχαρίστως. Είναι το http://www.freeforums.org/.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.