Προς το περιεχόμενο

Τραγικό περισταστικό στο λεωφορείο και ερώτηση για καταγγελία

xania4ever

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά μπορεί αυτά που θα πω να ακουστούν κάπως εξωπραγματικά και παράξενα αλλά θα το διηγηθώ όπως έγινε και θέλω να μου πείτε την άποψη σας.

Λοιπόν γυρνούσα από την σχολή και παίρνω το λεωφορείο 154 στον αγ.δημήτριο απέναντι από το lidl.Στην τερψιθέα στην εκκλησία του αγ τρυφωνα εκεί κάπου μπήκαν ελεγκτες.Ηταν ενας συγκεκριμένος που δεν είχε εισητήριο και άρχισε να λογομαχεί με τον ελεγκτή λέγοντας του ότι δεν θα κατέβει να πάνε στην αστυνομία.Σε μια συγκεκριμένη στάση στην γούναρη λίγο μετά το everest και ενώ άνοιγαν μόνο την μπροστά πόρτα για να μην βγεί από τις άλλες ο συγκεκριμένος κύριος που δεν είχε εισητήριο,πάει να βγει και ο οδηγός κλείνει την πόρτα και άρχισαν οι δύο ελεγκτές να τον βαράνε ο ένας τον κρατούσε και ο άλλος του βάραγε μπουνιές στο πρόσωπο.Προσπάθησαν να τους σταματήσουν(εγώ ήμουν σχετικα πίσω) λέγοντας και στους ελεγκτές καλά για για 1 ευρώ θα τον σκοτώσετε ρε !@#$(@!.? Τέλος πάντων μετά εγώ κατέβηκα σοκαρισμένος από αυτό το γεγονός και τώρα σκέφτομαι ότι έπρεπε να είχα πάει μαζί τους στην αστυνομία που θα τον πήγαιναν για καταγραφή στοιχείων για να κάνω και καταγγελία στους ελεγκτές.Μπορώ τώρα να κάνω κάτι?Λογικά θα ξέρουν στο οασα ποιοι μπήκαν την συγκεκριμένη ώρα για έλεγχο...

Μου φένεται απίστευτο παιδιά τέτοια βία για έναν τόσο ασήμαντο λόγο.Δουλειά τους είναι θα πρέπει να διαχειρίζονται τέτοια φαινόμενα και να μπορούν να συγκρατούν τον θυμό τους.Δηλαδή αν ήταν κάποιο παιδί που δεν ήξερε τι έλεγε θα το πλάκωναν στο ξύλο είναι δυνατόν να συμβαίνουν αυτά?

Εσείς τι προτείνετε να κάνω?

• Απαντ. 62
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Γιατί δεν πιάνατε ομαδικώς τους ελεγκτές στις μπουνιές; Ούτε καταγγελίες ούτε τίποτα.

Εγώ είμαι κατά της βίας και θεωρώ ότι δεν πρέπει να ασκείται(εκτός περιπτώσεων που δεν έχεις άλλες επιλογές)Το θέμα είναι να πάνε μέσα αυτοί οι τύποια για να μην ξαναγίνει σε κανα παιδάκι η σε κάποιον άλλον...

Δημοσ.

Έτσι όπως έχει γίνει η σημερινή κοινωνία ισχύει στο ακέραιο το "οφθαλμός αντί οφθαλμού". Με το να τους τρέξετε και να προσπαθήσετε να τους χώσετε μέσα δεν θα καταφέρνατε απολύτως τίποτα. Βάζω και στοίχημα. Ενώ το ξύλο θα ήταν προς γνώση και συμμόρφωση τους.

Για όνομα δηλαδή. Αν π.χ βρισκόταν το παιδί σου η ο αδερφός σου στη θέση του δεν θα τους άνοιγες το κεφάλι; Αυτό που περιέγραψες τώρα δεν γίνεται ούτε στην Β. Κορέα.

Δημοσ.

Πολύ μονόπλευρη μου ακούγεται η άποψη.

Ο "κύριος" δεν έκανε τίποτα και οι άλλοι τον πλάκωναν στο ξύλο για πλάκα;

Δημοσ.

δε γινονται αυτα στην ελλαδα ε?:rolleyes:

Δημοσ.

Την είπε στον ελεγκτή αλλά ο ελεγκτής ήταν επιθετικός φάνηκε αυτό από την συμπεριφόρα του.Θα μπορούσε να βρεί μια άλλη λύση να κλείσει τις πόρτες και να καλέσει αστυνομία η κάτι άλλο δεν ξέρω αλλά σε καμία περίπτωση δεν έπρεπε να τον χτυπήσει.Δεν δικαιολογείται με τίποτα κατ' εμέ...

P.S Πήρα στην αστυνομία δεν μπορούν να κάνουν κάτι μου είπαν οτι λογικά θα κάνει ο ίδιος καταγγελία.

Δημοσ.

Τα κινητά, εκτός του ότι μπορούν να πάρουν τηλέφωνο το 100 και να πουν πως κάποιος τις τρώει αβοήθητος (επειδή το λεωφορείο μετέφερε κοτέτσι :lol:), κάμερα για φωτό και βίντεο δεν έχουν; Ή μήπως δεν είχε κανένας κινητό; :o

Δημοσ.
Καλησπέρα παιδιά μπορεί αυτά που θα πω να ακουστούν κάπως εξωπραγματικά και παράξενα αλλά θα το διηγηθώ όπως έγινε και θέλω να μου πείτε την άποψη σας.

Λοιπόν γυρνούσα από την σχολή και παίρνω το λεωφορείο 154 στον αγ.δημήτριο απέναντι από το lidl.Στην τερψιθέα στην εκκλησία του αγ τρυφωνα εκεί κάπου μπήκαν ελεγκτες.Ηταν ενας συγκεκριμένος που δεν είχε εισητήριο και άρχισε να λογομαχεί με τον ελεγκτή λέγοντας του ότι δεν θα κατέβει να πάνε στην αστυνομία.Σε μια συγκεκριμένη στάση στην γούναρη λίγο μετά το everest και ενώ άνοιγαν μόνο την μπροστά πόρτα για να μην βγεί από τις άλλες ο συγκεκριμένος κύριος που δεν είχε εισητήριο,πάει να βγει και ο οδηγός κλείνει την πόρτα και άρχισαν οι δύο ελεγκτές να τον βαράνε ο ένας τον κρατούσε και ο άλλος του βάραγε μπουνιές στο πρόσωπο.Προσπάθησαν να τους σταματήσουν(εγώ ήμουν σχετικα πίσω) λέγοντας και στους ελεγκτές καλά για για 1 ευρώ θα τον σκοτώσετε ρε !@#$(@!.? Τέλος πάντων μετά εγώ κατέβηκα σοκαρισμένος από αυτό το γεγονός και τώρα σκέφτομαι ότι έπρεπε να είχα πάει μαζί τους στην αστυνομία που θα τον πήγαιναν για καταγραφή στοιχείων για να κάνω και καταγγελία στους ελεγκτές.Μπορώ τώρα να κάνω κάτι?Λογικά θα ξέρουν στο οασα ποιοι μπήκαν την συγκεκριμένη ώρα για έλεγχο...

Μου φένεται απίστευτο παιδιά τέτοια βία για έναν τόσο ασήμαντο λόγο.Δουλειά τους είναι θα πρέπει να διαχειρίζονται τέτοια φαινόμενα και να μπορούν να συγκρατούν τον θυμό τους.Δηλαδή αν ήταν κάποιο παιδί που δεν ήξερε τι έλεγε θα το πλάκωναν στο ξύλο είναι δυνατόν να συμβαίνουν αυτά?

Εσείς τι προτείνετε να κάνω?

Nα γυρίσεις στα Χανιά.

Δημοσ.
Εγώ είμαι κατά της βίας και θεωρώ ότι δεν πρέπει να ασκείται

Nα γυρίσεις στα Χανιά.

αμα είναι να πάει στην Κρήτη και να λέει τέτοια, ας παραμείνει στην Αθήνα.... :-D

Δημοσ.

Οι ΔΥ που ειναι υπάλληλοι του πολίτη έπιασαν κάποιον - που πληρώνει τους μισθούς τους- και τον άρχισαν στις μπουνιές εν ώρα υπηρεσίας. (οτι και να τους ειπε ακομα και αν τους εβρισε την μανα ).

Ευτυχώς έφυγα απο αυτη την κωλοχώρα, όποτε όταν ακούω αυτές και αλλες παπαριες χαμογελάω αντί να κλαίω :D

Δημοσ.
Οι ΔΥ που ειναι υπάλληλοι του πολίτη έπιασαν κάποιον - που πληρώνει τους μισθούς τους- και τον άρχισαν στις μπουνιές εν ώρα υπηρεσίας. (οτι και να τους ειπε ακομα και αν τους εβρισε την μανα ).

Ευτυχώς έφυγα απο αυτη την κωλοχώρα, όποτε όταν ακούω αυτές και αλλες παπαριες χαμογελάω αντί να κλαίω :D

εμείς ρίχνουμε τρελό lol πάντως όταν τα διαβάζουμε αυτά και μετά μαθαίνουμε ότι τώρα είσαι Κύπρο,εξέλιξη

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...