Nikosgiann Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2010 εβαλα σε καινουριο pc (win 7 64) την καρτα τηλεορασης Aver -Tv Super 007 Hybrid & FM PCI, και ενω αγκατασταθηκε κανονικα,οταν πατησα το προγραμμα να τρεξει λεει η συσκευη δεν λειτουργει(η δεν ειναι ετοιμη δεν θυμαμαι).Δεν ειχα βαλει καλωδιο κεραιας,θα βαλω σημερα καθοτι δεν ειχε στη συσκευασια. Τι μπορει να φταιει?
phanispal Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2010 Ποιο πρόγραμμα χρησιμοποιεί; Έχεις κάποιο άλλο να δοκιμάσεις;
Nikosgiann Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2010 δεν θυμαμαι. παντως εκανε κανονικα εγκατασταση τους drivers και το προγραμμα,αλλα μεσα απο device manager λεει οτι δεν εχει ψηφιακη υπογραφη..
Nikosgiann Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2010 Τελικα έβαλα καποιους καινουριους drivers απο την avermedia και δουλευει κανονικα. Υπαρχει ενα προβλημα.Δεν βρισκει καναλια. Βρισκει μονο αναλογικα,τα οποια παιζουν δεν παιζουν. ψηφιακα δεν μπορει να βρει κανενα. Το σημα ειναι οικτρο. Ξερει και μπορει να προτεινει καποιος να βαλω μια κεραια,και απο που μπορω να την αγορασω? (σημ:εχω βαλει ενα απλο καλωδιο κεραιας,αλλα αποτι φαινεται δεν ειναι επαρκες ωστε να πιασει καλο σημα) Ευχαριστω
Nik.K Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2010 Μηπως δεν ειναι MPEG4 και γιαυτο δεν σου βρισκει ψηφιακα ?
Nikosgiann Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2010 Υποστηριζει.και εχει και section για σαρωση ψηφιακων στο προγραμμα του. ειναι αυτη εδω.
Nik.K Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2010 Ωραια αυριο το πρωι που θα ειναι τα παιδια της Avermedia μεσα αν θελεις να ρωτησω και να μαθω.
Nikosgiann Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2010 Tους εστειλα mail ως customer για το πιο πανω προβλημα που ανεφερα(το οποιο ομως το λυσα) και δεν εχουν απαντησει.. αν μπορεις εσυ,θα με βοηθουσε πολυ.
Nik.K Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2010 Κατα τις 3 το πρωι μπαινει ολη η APAC στο MSN, θα ρωτησω τοτε αν ειμαι ξυπνιος αλλιως κατα τις 9 το πρωι.
esertas Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2010 Και εγώ αυτή την κάρτα έχω και πιάνει κανονικά τα πάντα μόνο που έχω εξωτερική κεραία. Μάλλον αυτό φταίει σε σένα.
Nik.K Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2010 Οντως δοκιμασε και με εξωτερικη, με φορητες κεραιες ουτε και εγω πιανω καναλια ψηφιακα, η μαλλον τα πιανω αλλα με σπασιματα. Οκ μιλησα μαζι τους και θα επισπευσουν την λυση σου, πεσμου τι εγινε.
Nikosgiann Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2010 O υπολογιστης αυτος(της κοπελας μου) ειναι αρκετα μακρια απο την υποδοχη για την εξωτερικη κεραια,οποτε ειναι λιγο δυσκολο να γινει αυτη η δοκιμη. Απαντηση δεν εχω παρει ακομα απο aver,αλλα αυτο θα αφορα ουτως η αλλως το προβλημα που ηδη εχω φτιαξει. Λετε με μια εσωτερικη κεραια να μπορει να φτιαξει?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.