cpatrika Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2010 Έχω εδώ και μερικούς μήνες τον άνωθεν εξωτερικό δίσκο συνδεδεμένο στο δίκτο μου. Πρόσφατα συνειδητοποίησα σχεδόν με τρόμο ότι δεν υπάρχει κάδος ανακύκλωσης. Δηλαδή όταν σβήνω κάτι δεν παέι σε κάποιον κάδο ανακύκλωσης αλλά διαγράφεται για πάντα. Δεν μπορώ να το ανακαλέσω με τίποτα. Ευτυχώς που το διαπίστωσα με κάποιο όχι τόσο σημαντικό ΦΑΚΕΛΟ... Διαφορετικά με ένα λάθος κλίκ θα μπορούσα να είχα χάσει κάποιον μεγάλο κ πολύ σημαντικό φάκελο. Γνωρίζει κανείς να με βοηθήσει??? ισχυέι αυτό ή δεν ξέρω κάτι να κάνω σωστά???
antonl Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2010 Απ όσο θυμάμαι, αυτή είναι η default συμπεριφορά. Αν σβήσεις κάτι από δικτυακό δίσκο διαγράφεται μόνιμα -δεν πάει στον κάδο-. Λογικά θα το λέει και το μήνυμα που εμφανίζεται κατά τη διαγραφή.
cpatrika Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2010 Άψογα!!! δεν υπάρχει κανένα μήνυμα...Τα σβήνει χωρίς καμία προειδοποίηση... Υπάρχει τρόπος να προστατέψω τα δεδομένα μου? Αν θυμάμαι καλά ένας εξωτερικός usb που έιχα δεν είχε τετοιο θέμα...Υπήρχε κάδος ανακύκλωσης κανονικά...
tomhakkinen8 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2010 Ό,τι σβήνεις σε σκληρό που είναι συνδεδεμένος πάνω στον υπολογιστή σου, πάει στον κάδο ανακύκλωσης. Ό,τι σβήνεις σε δικτυακή τοποθεσία (σκληρός / υπολογιστής ή ό,τι άλλο βάζει ο νους σου) σβήνεται μια και καλή. Δεν γνωρίζω αν υπάρχει τρόπος να αλλάξει αυτό.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.