Προς το περιεχόμενο

Σκληρός για χρήση σαν εξωτερικός

eliascm21

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχουμε πει και οι δυο (ο washcloud και εγω) πολλες φορες οτι το νεο μοντελο ειναι πιο φτηνο ΠΑΝΤΑ στα περισσοτερα προιοντα τεχνολογιας

...βασικά, ήθελα κι εγώ λίγο πιο νωρίς να τονίσω ότι το είχε καταλάβει λάθος ο eliascm21, αλλά ξεχάστηκα.

eliascm21 : ξαναλέω, όπως είχα αρχικά πει, έτσι χοντρικά και χωρίς να ξέρω ακριβείς διαφορές μεταξύ των δίσκων, ότι ένας τυφλοσούρτης για συγκεκριμένα προϊόντα, όπως πχ δίσκοι και RAM που είναι τα πιο χαρακτηριστικά, είναι ο : όσο πιο παλιό - τόσο πιο ακριβό.

Αυτό έχει να κάνει ΚΑΙ με τις τεχνολογικές διαφορές, αλλά κατά περίπτωση ΚΑΙ με τιμολογιακές (πχ όταν υπάρχει στοκ).

Χαρακτηριστικό με τους δίσκους πχ, είναι ότι η αναλογία €/GB, αν προσέξεις, είναι η ιδανική σε δίσκους που "έχουν λίγο καιρό στην κυκλοφορία", τη στιγμή που οι "ολοκαίνουριοι" βγαίνουν λίγο πιο ακριβοί (αναλογικά λέμε πάντα), ενώ οι 2-3 χρόνων βγαίνουν υπερδιπλάσιοι και βάλε...

Για τελευταία όμως φορά, αυτά είναι ένας τυφλοσούρτης, και δεν ισχύει πάντα και σε κάθε περίπτωση, απλά το είχα αναφέρει σαν μια περίπτωση να το σκεφτεί κανείς, όταν ρώτησες "γιατί έτσι η διαφορά τους, τη στιγμή που μοιάζουν ίδιοι"; Το αν έπεσα μέσα, ψιλοτυχαίο ήταν υπό μία έννοια - δεν ήμουν βέβαιος πως ΑΥΤΟΣ ήταν ο λόγος.....

Δημοσ.

Για το κρασί ξέρω όσο πιο παλιό τόσο πιο ακριβό (και καλό), για τεχνολογικό προϊόν η αλήθεια είναι ότι το άκουσα πρώτη φορά τώρα και εξεπλάγην λίγο!

Για να το λέτε εσείς κάτι περισσότερο θα ξέρετε. Πάω να πάρω τον EARS λοιπόν, πριν παλιώσει και ακριβύνει :P

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...