jeanthira7 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2010 Παιδιά θέλω να πουλήσω ένα επεξεργαστή που έχω σε ένα φίλο σε κάποιο μέρος της Ελλάδας και επειδή δεν έχω προβεί πάλι σε κάτι τέτοιο θέλω να ρωτήσω τα εξής: 1.Θα πρέπει να το πακετάρω από το σπίτι μου ή έχουν φακέλους στο ταχυδρομείο? 2.Πόσο χρόνο κάνει να αποσταλεί εκτός Αττικής και με ποιον τρόπο ενημερώνεται ο παραλήπτης του πακέτου? 3.Εάν γίνει η συμφωνία πληρωμής με αντικαταβολή (δηλαδή όταν παραλάβει από το ταχυδρομείο ο παραλήπτης το πακέτο να πληρώσει) μπορώ εγώ να χρεώσω τα έξοδα αποστολής+πακέτου στον παραλήπτη και να το δηλώσω αυτό κάπου? 4.Εάν συμβεί κάτι κατά τη μεταφορά του προϊόντος που το καταστεί μη λειτουργικό, φυσικά ο παραλήπτης μου επιστρέψει το προϊόν και εγώ έχω πλέον κάτι άχρηστο, μπορώ να διεκδικήσω χρήματα από ταχυδρομείο? Αυτά τα ολίγα...
dermitzos Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2010 1)Επειδή είναι επεξεργαστής, αν έχεις το κουτί του θα είναι ό,τι καλύτερο. Και μετά ή το τυλίγεις ή το βάζεις σε άλλο πακέτο. Αν δεν έχεις το κουτί του, τον βάζεις σε έναν φάκελο με τις φουσκάλες. 2)Συνήθως κάνει γύρω στις 3-4 εργάσιμες. Ο παραλήπτης θα ειδοποιηθεί από το ταχυδρομείο με μία ειδοποίηση για να πάει να το πάρει. 3)Απλώς θα βάλεις στην αντικαταβολή το ποσό πληρωμής+έξοδα αποστολής και πακέτου. 4)Όχι
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.