phanispal Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2010 Σε κεντρική; Τι εννοείς κεντρική; Δε νομίζω..
halvas0000 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2010 halvas0000 Λειτουργεί καλά ??? θα με τρελάνετε με τα ''high tech'' που μου προτείνετε ;-) Δουλεύει μιά χαρά! Έχει και ενα cd με τον driver που το κάνει πολύ ευκολο στην χρήση του! Εγώ το χρησιμοποιώ σαν Access Point για internet και για να μοιράζομαι τους σκληρούς σε όλο το σπίτι!
fiwi Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2010 phanispal σε ευχαριστώ πολύ για το χρόνο που διέθεσες για να με βοηθησεις να βρώ απαντήσεις στα ερωτήματα μου. Τελικά μου άρεσε η λύση του halvas0000 και πιο πολύ για το οικονομικό της υπόθεσης, το θέμα τώρα είναι πώς να το παραγγείλω, εδώ δεν υπάρχουν??
phanispal Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2010 Μπορείς να κοιτάξεις εδώ, αν και δεν είναι το ίδιο. Στην τιμή που το βρίσκεις στο Ebay, δύσκολο εδώ..
fiwi Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2010 Παιδιά ευχαριστώ θα το ψάξω λίγο στο ebay αν βρω άκρη θα το παραγγείλω αν όχι θα πάρω ένα usb stick .
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.