JOHNNYHOMEBOY Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2010 Γεια σας!σκευτομαι να κανω μια αναβαθμηση στο πληκτρολογιο μου με το micosoft sidewinder χ6!δυστηχως δεν το εχω δει απο κοντα σε καποιο μαγαζι ωστε να εχω καθαρη εικονα του!εχω διαβασει σε διαφορα site για τα χαρακτηριστικα του και εχω δει καποιο rewies στο tube για το πληκτρολογιο...τεσπα..περα απο τα θετικα του ως αναφορα το gaming εχω διαβασει οτι ενα αρνητικο στοιχειο που εχει ειναι οτι ειναι flat!απο εκει και περα σκεφτοαμι με το τσιμπησω μεσω e-shop ομως εκει εχουν την συγκεκριμενη σημειωση : Η έκδοση DSP αφορά σε αγορά μαζί με καινούργιο ολοκληρωμένο υπολογιστή. Η νόμιμη χρήση του απαιτεί την αγορά του τουλάχιστον μαζί με κάποιο κομμάτι hardware αναβάθμισης για το υπολογιστή σας. Η συσκευασία του προϊόντος DSP διαφέρει από την αντίστοιχη retail έκδοση όντας πιο λιτή και με λιγότερα συνοδευτικά εγχειρίδια. Οποιος το εχει χρησιμοποιησει ας πει αποψεις!Επισης σχολιαστε και την σημειωση του e-shop!thanks εκ των προταιρων!
phanispal Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2010 1. Το αν είναι κακό ή καλό να είναι flat είναι σχετικό και προσωπικά θεωρώ ότι είναι καθαρά θέμα συνήθειας. 2. Σχετικά με σημείωση, μπορείς να πάρεις και DSP έκδοση χωρίς να πάρεις τίποτε άλλο.
JOHNNYHOMEBOY Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2010 Κοιταξε στο desktop μου το πληκτρολογιο δεν ειναι flat (οπως τα περισσοτερα) απο εκει και περα στο laptop που ειναι flat δεν εχω καποιο προβλημα!το οτι ειναι flat δεν ειπα οτι ειναι προβλημα απλα σε μια παρουσιαση στο tube το ανεφεραν σαν ελαττωμα!επισης ξαναλεω οτι το πληκτρολογιο δεν το εχω δει απο κοντα ωστα να εχω πληρη γνωμη...οσο για την εκδωση dsp πιστευω οτι εχεις δικιο!ευχαριστω για τις αποψεις σου παντως!
Vasilis 07 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2010 Θα σου πρότεινα να το δείς από κοντά πρωτού κάνεις την αγορά.Ειδικά σε ότι αφορά ποντίκια-πληκτρολόγια δεν γίνετε να βασιζόμαστε σε βίντεο από youtube.Το θέμα είναι να σε καλύπτει όταν το αγγίζεις ο ίδιος.
damastes Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2010 το πληκτρολόγιο είναι μια χαρά, αφού το πείρα έτυχε και διάβασα και εγώ κάπου το μειονέκτημα του οτι είναι flat. Μέχρι τότε δεν το είχα καν προσέξει. Δεν νομίζω να είναι πρόβλημα.
dapos Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2010 Και γω το χω, συμφωνω με τον damastes, μια χαρα ειναι το πληκτρολογιο και το ποντικι. το Flat ειναι θεμα συνηθειας προσωπικα το προτιμω ετσι. Βολευει πολυ παντως που αφαιρειται και το αριθμ πληκτρολογιο, κερδιζεις χωρο...
HALF EVIL Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2010 Kαι από μένα θετικότατη γνώμη. Βαρύ, συμαζεμένο, άψογος φωτισμός, απίθανη τιμή, τα πλήκτρα σου δίνουν την αίσθηση ότι γράφεις σε laptop, δεν του λείπει τίποτα. Το έχω 2 μήνες περίπου και θα κ΄'ανω πολύ καιρό να το αλλάξω. Όσο αναφορά το flat, κανένα πρόβλημα δεν εμποδίζει σε τίποτα.
JOHNNYHOMEBOY Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2010 Η παραγγελεια δοθηκε παιδια...αυριο μεθαυριο θα το εχω σπιτι!πιστευω οτι θα μεινω ικανοποιημενος...thanks για την βοηθεια!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.