1497 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2010 Καλησπέρα σε όλους. Ψάχνω να βρω το Silverstone Fortress FT02 (χωρίς το παράθυρο) σε διάφορα sites αλλά δεν γίνεται τίποτα... ή δεν στέλνουν Ελλάδα, ή δεν έχουν αγγλική version στα sites τους ή θα πρέπει να το χρυσοπληρώσω και να το πάρω από ένα μαγαζί στην Θεσσαλονίκη... Ξέρετε κανένα online shop που να στέλνει Ελλάδα και να έχει νορμάλ τιμές?? έχω λιώσει αυτές τις μέρες στο ψάξιμο αλλά τίποτα... Ευχαριστώ πολύ.
Skia11 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2010 Εγώ το δικό μου (silver χωρίς window) το πήρα απο ένα γερμανικό eshop στο ebay τον Αύγουστο. Επειδή ήταν το τελευταίο του θα πρότεινα να ψάξεις τώρα στο ebay.gr
xandros Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2010 Πριν 1 εβδομάδα τσίμπησα το Silverstone Raven με παράθυρο - σου το προτείνω χωρίς 2η σκέψη . Με αυτό αντικατέστησα το Spedo (το ακριβό μοντέλο) άμεσα χωρίς δισταγμό. Εαν θες Ρίξε μια ματιά. Μπορείς να κάνεις ένα τηλέφωνο στο μαγαζί της Θεσσαλονίκης να τους εξηγήσεις γιατί η τιμή είναι υπερβολική , μπορεί να ξεχάστηκε από παλιά και να βρεις από κει την άκρη.
1497 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2010 Το raven το είδα στο πλαίσιο, καλό αλλά extreme για τα γούστα μου. Θα δοκιμάσω να τους πάρω τηλ... ελπίζω κάτι να γίνει...
1497 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2010 Το βρηκα! 100 euros πιο φθηνά από ότι στην Ελλάδα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.