TEOKOS Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2010 Δυσκολότερη στην τοποθέτηση από οποιαδήποτε αερόψυξη έχω δοκιμάσει με ελλιπείς οδηγίες. 2-3 βαθμούς διαφορά αν οι ανεμιστήρες σε push-pull ρουφάνε αέρα από έξω η διώχνουν τον αέρα από μέσα.Στην περίπτωση που θελήσει κανείς να βάλει το ψυγείο μπροστα για να μην χαλάει το airflow δεν φτανει ο σωλήνας. Θορυβώδεις ανεμιστήρες σε σχέση με 2 nexus push-pull που έβαλα στην megahalem. Όταν ρουφάει από έξω αέρα σε έναν e8400@3960 στα 1,225v ,περίπου -10-12 βαθμους διαφορά με μια ximateg achilles και από την magahalem -3-4 βαθμους. (intel burn in standar stressing) Eρώτηση:Ακούγεται ένας υπόκοφως αναιπαίσθητος ρυθμικός ήχος μάλλον απο την αντλία ντουπ-ντουπ.Είναι φυσιολογικός? Δεν έχω ξαναασχοληθεί ποτε με κάποια είδους υδρόψυξη.
Beastakos Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2010 High end αεροψυξη > low end υδροψυξη. Megahalems αεροψυξη >>> low end υδορψυξη.
TEOKOS Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2010 High end αεροψυξη > low end υδροψυξη. Megahalems αεροψυξη >>> low end υδορψυξη. Όντως με 2 Slip Stream πιστεύω η Megahalems θα έφτανε και θα ξεπέρναγε την H70 χωρίς να την ξεπεράσει στα επίπεδα θορύβου με τα μισά λεφτά. Αλλά ρε φίλε αυτές οι κουμούτσες εκτός ότι είναι αντιαισθητικές σε περιοριζουν σε πολλά όπως μνήμες με μεγάλες ψύκτρες κ.λ.π Τέσπα μερικές λεπτομέρειες πρέπει να τις πληρώνεις δυσανάλογα με το τι προσφέρουν στην ουσία.
caution Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2010 Εγώ αλλού σκάλωσα: 9 βαθμούς διαφορά η 1284 με τον Megatron. Κάτι δεν πάει καλά με τις μετρήσεις... Όσο για ρυθμικούς ήχους... ένα απλό hhmmm κάνει η H70 αν στήσεις προσεκτικό αυτί...
Beastakos Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2010 Όντως με 2 Slip Stream πιστεύω η Megahalems θα έφτανε και θα ξεπέρναγε την H70 χωρίς να την ξεπεράσει στα επίπεδα θορύβου με τα μισά λεφτά.Αλλά ρε φίλε αυτές οι κουμούτσες εκτός ότι είναι αντιαισθητικές σε περιοριζουν σε πολλά όπως μνήμες με μεγάλες ψύκτρες κ.λ.π Τέσπα μερικές λεπτομέρειες πρέπει να τις πληρώνεις δυσανάλογα με το τι προσφέρουν στην ουσία. Δεν υποστηριζω οτι η megahalems ξεπερνα σε θερμοκρασιες την h70, αλλα οι διαφορες ειναι απειροελαχιστες και ανουσιες για να πεις οτι αξιζει τα 2πλασια λεφτα. Συν οτι η megahalems ειναι απλη στην εγκατασταση της χωρις παρελκομενα, ψυγεια νερα, σωληνωσεις, καταστροφη airflow κλπ, ενω η h70 εχει οοολα αυτα που περιγραφεις. Παραλληλα με την αγορα ενος καταλληλου fan μπορεις να πετυχεις αθορυβη λειτουργια και στην αεροψυξη. Οποτε σαν αγορα συνολικα (value for money αλλα και συνολικη εντυπωση που σου αφηνει το καθε προιον με τη χρηση του), θεωρω οτι η megahalems ειναι ετη φωτος καλυτερη απο οποιαδηποτε low end ψυξη τυπου Η50/Η70.
TEOKOS Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2010 Εγώ αλλού σκάλωσα: 9 βαθμούς διαφορά η 1284 με τον Megatron. Κάτι δεν πάει καλά με τις μετρήσεις... Όσο για ρυθμικούς ήχους... ένα απλό hhmmm κάνει η H70 αν στήσεις προσεκτικό αυτί... Nομίζεις ότι είναι μεγάλη η διαφορά? Ίσως ωφείλεται στο ότι η achilles ήταν πάνω στον 8400 από τις αρχές του 2008 ενώ η megahalem με φρέσκια artic silver 5 Γαμώτο τον θόρυβο τον κάνει όντως
phanispal Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2010 Χοχο, 2½+ χρόνια δηλαδή χωρίς αλλαγή θερμοαγώγιμης; Αν δεν ήταν και καμια Arctic Silver 5, θα 'χε αρχίσει να ξερένεται.
caution Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2010 ( ...ειδικά αν είχε βάλει το τζατζίκι που δίνει η xig )
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.