billvwrulez Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2010 Καλησπερα παιδια προσφατα συναρμολογησα καινουριο κουτι με motherboard την http://www.asrock.com/mb/overview.asp?model=m3a785gm-le/128m η οποια στα χαρκτηριστικα της λεει οτι υποσττηριζει ηχεια 5.1 (ετσι δηλ καταλαβαινω) σημερα αγορασα ηχεια 5.1 της logitech x-530. Εχω λοιπον το εξης προβλημα: τα ηχεια εχουν ενα πρασινο ενα καφε και ενα μαυρο καλωδιο το εγχειριδιο λεει οτι το πρασινο ειναι για τα μπροστα ηχεια το πορτοκαλι για το κεντρικο και τα μαυρα για τα πισω εμενα η motherboard εχει μονο μια υποδοχη (πρασινη) μαυρη και πορτοκαλι δεν εχει καθως και μια ροζ που ειναι για μικροφωνο και μια μπλε που δε ξερω τι κανει... Οπως καταλαβαινετε εγω συνδεσα μονο την πρασινη με συνεπεια να εχω ηχο μονο στα δυο μπροστινα ηχεια Μαζι με τα ηχεια ειχε και εναν ανταπτορα που συνδεεις το μαυρο πρασινο πορτοκαλι μαζι και εχει δυο εξοδους ασπρη και κοκκινη (βεβαια νομιζω οτι αυτο δεν εχει σχεση με το pc αλλα μαλλον ειναι να το συνδεεις σε DVD ή playstation κατι τετοιο) Παιδια τι μπορω να κανω να δουλευουν και τα αλλα ηχεια ???
achilleas_f Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2010 Η motherboard υποστηρίζει ηχεία 5.1. H κάρτα ήχου που κούμπωσες πάνω, είναι 5.1 όμως;
billvwrulez Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2010 Η motherboard υποστηρίζει ηχεία 5.1. H κάρτα ήχου που κούμπωσες πάνω, είναι 5.1 όμως; Καρτα ηχου ?? δεν εχω βαλει καρτα ηχου ...
achilleas_f Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2010 Αν δεν έβαζες δε θα είχες ήχο. Αυτές οι υποδοχές που περιγράφεις είναι στο πίσω μέρος του κουτιού;
billvwrulez Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2010 Αν δεν έβαζες δε θα είχες ήχο. Αυτές οι υποδοχές που περιγράφεις είναι στο πίσω μέρος του κουτιού; Δεν εχω βαλει καρτα ηχου γιατι απλα εχει η motherboard ενσωματωμενη, ναι αυτες οι υποδοχες ειναι στο πισω μερος του κουτιου στην Motherboard η οποια ειναι η συγκεκριμενη ... http://www.asrock.com/mb/overview.asp?model=m3a785gm-le/128m οι υποδοχες φαινοντε και στις photo απο το ανωτερω site που εχω παραθεση ...
achilleas_f Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2010 Α ok. Λάθος κατάλαβα. Η κάρτα αυτή όμως είναι 2.1. Δεν υποστηρίζει 5.1 ήχο
v-tidus Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2010 Υποστηριζει κανονικοτατα 5.1 ηχο. Απλα θα πρεπει να εχεις εγκαταστησει το προγραμμα της καρτας ηχου (πιθανοτατα realtek hd audio) και θα διαλεξεις αντι να εχεις 2 εξοδους και μια εισοδο οπως ειναι τωρα, να εχεις 3 εξοδους. Το μειον της υποθεσης ειναι πως δεν θα εχεις μικροφωνο αλλα τουλαχιστον θα παιζουν σωστα τα ηχεια.
phanispal Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2010 Κι όμως υποστηρίζει: 5.1 CH Windows® Vista™ Premium Level HD Audio (ALC662Audio Codec)
billvwrulez Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2010 Α ok. Λάθος κατάλαβα.Η κάρτα αυτή όμως είναι 2.1. Δεν υποστηρίζει 5.1 ήχο Ειναι σιγουρο αυτο?? Γιατι στην Motherboard γραφει 5.1 CH ....
EXARXEIA_CITY Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2010 Drivers για την κάρτα ήχου έχεις βάλει ; Οι drivers σου εγκαθιστούν και ένα πρόγραμμα (Realtek HD) στο οποίο ψάξε να βρεις το speaker setup ή το audio I/O όπου εκεί επιλέγεις 5.1 και σου λέει που να τα βάλεις.
billvwrulez Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2010 Ευχαριστω πολυ παιδια ! Κατεβασα τους drivers συνδεσα πισω τις υποδοχες και δουλευουν ολα οκ. Oσο αφορα ομως για το μικροφωνο επειδη το χρησιμοποιω πολυ (Skype) εχει υποδοχη το κουτι http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.806537 μπροστα αλλα οταν το βαζω το μικροφωνο δε μου δουλευουν τα ηχεια ... Μπορω να κανω κατι ???
billvwrulez Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2010 Ευχαριστω πολυ παιδια ! Κατεβασα τους drivers συνδεσα πισω τις υποδοχες και δουλευουν ολα οκ. Oσο αφορα ομως για το μικροφωνο επειδη το χρησιμοποιω πολυ (Skype) εχει υποδοχη το κουτι http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.806537 μπροστα αλλα οταν το βαζω το μικροφωνο δε μου δουλευουν τα ηχεια ... Μπορω να κανω κατι ??? Δε γνωριζει καποιος μια λυση αναγκαζομαι να βγαζω και να βαζω τα βυσματα πισω συνεχεια ...
billvwrulez Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2010 Ευχαριστω πολυ παιδια ! Κατεβασα τους drivers συνδεσα πισω τις υποδοχες και δουλευουν ολα οκ. Oσο αφορα ομως για το μικροφωνο επειδη το χρησιμοποιω πολυ (Skype) εχει υποδοχη το κουτι http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.806537 μπροστα αλλα οταν το βαζω το μικροφωνο δε μου δουλευουν τα ηχεια ... Μπορω να κανω κατι ??? Δε γνωριζει καποιος μια λυση αναγκαζομαι να βγαζω και να βαζω τα βυσματα πισω συνεχεια ...
paramedic Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2010 Δε γνωριζει καποιος μια λυση αναγκαζομαι να βγαζω και να βαζω τα βυσματα πισω συνεχεια ... Αν έπαιρνές ένα USB headset, μικροφωνο ή skype τηλεφωνο???
paramedic Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2010 Δε γνωριζει καποιος μια λυση αναγκαζομαι να βγαζω και να βαζω τα βυσματα πισω συνεχεια ... Αν έπαιρνές ένα USB headset, μικροφωνο ή skype τηλεφωνο???
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.