polonos1313 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2010 Καλησπέρα. Θέλω να μου προτείνετε ένα πρόγραμμα που να μπορώ να κάνω το εξής : Έχω ένα αρχείο ταινίας (avi,mp4,....) στον υπολογιστή και θέλω να το κάνω να παίξει σε ένα Dvd-Player για τηλεόραση.Το Dvd-Player είχε πάνω του το λογότυπο Divx. Με ποιο πρόγραμμα θα μετατρέψω τα avi/mp4 σε Divx για να τα γράψω σε ένα άδειο DVD; Επίσης θα ήθελα να προτείνετε και ένα πρόγραμμα για ενσωμάτωση υποτίτλων,έτσι ώστε να ενσωματώσω πρώτα τους υπότιτλους και μετά να κάνω την μετατροπή σε Divx. Thanks !!!!
jimn Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2010 ConvertXtodvd απλό και με πολλές επιλογες. Θα το βρείς εδώ
parsifal Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2010 Δες το άρθρο «Με ποιο πρόγραμμα;» στο Insomnia Wiki...
jakegate7 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2010 από την στιγμή που υποστηρίζει divx για τα avi μπορείς να χρησιμοποιήσεις το AVIddXSubs,απλά παίξε λίγο με τις ρυθμίσεις μέχρι να κάνεις τους υπότιτλους να φαίνονται οπως σε βολεύουν.στις επιλογές θα βάλεις "mark divx as divx". για τα mp4 θα τα μετατρέψεις με το format factory σε avi και θα κάνεις ότι και πριν.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.