xmaria Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2010 Παιδιά εκπέμπω sos γιατί άφησα ένα πρόγραμμα να εγκατασταθεί στον υπολογιστή μου το AV 8 και όταν πήγα να το βγάλω , γιατί δεν μπορούσα να δουλέψω έσβησε ο υπολογιστής και δεν ξανανοίγει. Παιδιά πρέπει να τυπωσω το επαναληπτικό για αύριο που έγραφα δύο μέρες .Δείχνει το σήμα του υπολογιστή και μετά η οθόνη είναι μαύρη με μια γραμμή ασπρη που αναβοσβήνει σας παρακαλώ θα ήθελα μια άμεση βοήθεια.Ο υπολογιστής είναι φορητός με vista ευχαριστώ.
giannisk. Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2010 Πρόβλημα με αντιβάριους lol εχω πεσει κατω απο τα γελεια!! σορρυ δεν κρατηθηκα :mrgreen: εδιτ: μμ, τωρα διαβασα το υπολοιπο ποστ. μαλλον το προβλημα σου ειναι σοβαρο, ας απαντησει καποιος που ξερει...
TheELF Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2010 Μάλιστα, για να γράφεις εδώ να φανταστώ ότι έχεις πρόσβαση σε pc με internet οπότε αν έχεις usb stick πάνε εδώ να φτιάξεις ένα λειτουργικό με το οποίο τουλάχιστον θα μπορείς να πάρεις το αρχείο που θες να εκτυπώσεις. Αν πάλι δεν έχεις αλλά έχεις cd-recorder πάνε εδώ για να κάνεις το ίδιο αλλά με cd. Υποθέτω ότι δεν μπορούμε να σε κουράσουμε τώρα με το να ψάχνεις εγχειρίδια μπας και έχεις κάποιο recovery και την βγάλεις φτηνά,ε;;
xmaria Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2010 Λυπάμαι αλλά οι γνώσεις μου στους υπολογιστές είναι περιορισμένες.Όσο για τα γέλια χαίρομαι, γιατί στους καιρούς που ζούμε είναι δώρο να μπορεί κάποιος να σας κάνει να γελάτε έστω και άθελά του. ---------- Προσθήκη στις 00:38 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 00:33 ---------- The ELF η οθόνη είναι μαύρη αν βάλω το cd που μου έδωσε η τοσίμπα θα γίνει η δουλειά μου; ---------- Προσθήκη στις 00:40 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 00:38 ---------- Μάλιστα, για να γράφεις εδώ να φανταστώ ότι έχεις πρόσβαση σε pc με internet οπότε αν έχεις usb stick πάνε εδώ να φτιάξεις ένα λειτουργικό με το οποίο τουλάχιστον θα μπορείς να πάρεις το αρχείο που θες να εκτυπώσεις. Αν πάλι δεν έχεις αλλά έχεις cd-recorder πάνε εδώ για να κάνεις το ίδιο αλλά με cd. Υποθέτω ότι δεν μπορούμε να σε κουράσουμε τώρα με το να ψάχνεις εγχειρίδια μπας και έχεις κάποιο recovery και την βγάλεις φτηνά,ε;; Σ' ευχαριστώ για την απάντηση αν βάλω το cd της τοσίμπα θα γίνει η δουλειά μου;
TheELF Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2010 Δεν ξέρω τη cd σου έδωσε η toshiba, υποθέτω ότι δεν μπορούμε να σε κουράσουμε τώρα με το να ψάχνεις εγχειρίδια μπας και έχεις κάποιο recovery και την βγάλεις φτηνά,ε;; Πες μας και ποιο είναι το ολόκληρο όνομα του AV 8 που λες γιατί εμένα με av8 μου βγάζει αυτό. http://en.wikipedia.org/wiki/USS_Tangier_(AV-8)
xmaria Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2010 Δεν ξέρω τη cd σου έδωσε η toshiba, υποθέτω ότι δεν μπορούμε να σε κουράσουμε τώρα με το να ψάχνεις εγχειρίδια μπας και έχεις κάποιο recovery και την βγάλεις φτηνά,ε;; Αυτό το cd εννοώ μήπως όμως χαθούν τα δεδομένα ;
isay Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2010 Αν βάλει recovery θα σβηστεί και το επαναληπτικό! Δεδομένου ότι οι γνώσεις σου ειναι περιορισμένες το καλύτερο ειναι να ζητήσεις απο κάποιο φίλο να στο φτιάξει.
xmaria Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2010 Αυτό το cd εννοώ μήπως όμως χαθούν τα δεδομένα ; Ο δίσκος είναι χωρισμένος σε δύο μέρη με το δεύτερο μέρος πέρσι έπανέφερα τον υπολογιστή στο αρχικό στάδιο όπως τον αγόρασα αλλά έχασα όλα τα δεδομένα. ---------- Προσθήκη στις 00:53 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 00:50 ---------- Όπως και να έχει σας ευχαριστώ που ασχοληθήκατε με το πρόβλημά μου.
TheELF Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2010 Όταν έμπαινες στα vista σου έβγαζε ένα σκληρό η δύο; Αν σου έβγαζε μόνο ένα τότε σίγουρα θα χαθούν τα αρχεία που θες,αν έβγαζε δύο είσαι 50-50. Και αυτά συνεχίζοντας να μην ξέρω τη στο καλό cd μπορεί να είναι αυτό της toshiba. Καλύτερα να πάρεις πρώτα τα αρχεία σου με τον τρόπο που είπαμε πριν,μην κλαις και την εργασία σου μετά.
xmaria Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2010 Ο δίσκος είναι χωρισμένος σε δύο μέρη με το δεύτερο μέρος πέρσι έπανέφερα τον υπολογιστή στο αρχικό στάδιο όπως τον αγόρασα αλλά έχασα όλα τα δεδομένα. ---------- Προσθήκη στις 00:53 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 00:50 ---------- Όπως και να έχει σας ευχαριστώ που ασχοληθήκατε με το πρόβλημά μου. Όσο για το ΑV8 μόνο αυτό είδα μετά σκάναρε τον υπολογιστή μου έβγαζε ότι πρέπει να σβήσω τα τρογιανς και ό,τι άλλο βρήκε και ζητούσε να κάνω εγγραφή.Αυτά πληροφοριακά.Και πάλι σας ευχαριστώ!!!
isay Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2010 xmaria θα σου πρότεινα να επικεντρωθείς στο να πάρεις το αρχείο. Ξέρεις τι ειναι Live linux cd; Θα σε βοηθούσε να πάρεις (ή έστω να στείλεις email) το αρχείο στον εαυτό σου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.