Προς το περιεχόμενο

Προβλημα με desktop

punishaur

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχω αυτην την συνθεση

winxp home sp3

mobo asus a8n32sli

cpu amd athlon x2 4200+

Μνημη kingston 520mbx2 ddr 400 pc 3200

gpu asus ge force 7600gt 256 mb

2 hdd,1 wd 160gb και 1 seagate baraccuda 320gb.Το λειτουργικο ειναι στον wd,και οι 2 ειναι sata.

αναβαθμισα την μνημη με καινουργια dimm Kingston 2x1 gb ddr 400 pc 3200(συνολο 3gb).

Μιας και το ανοιξα,εκανα και τον περιοδικο καθαρισμο στο κουτι,τα ανεμισταρακια και ενα γενικο φυσημα με πιστολακι μαλλιων(κρυο αερα).

Εβγαλα και το gpu γιατι ειχε πολυ σκονη πανω το ανεμιστηρακι και ηθελα να το κανω με αντιστατικο.Οταν το ξαναβαλα ομως και εβαλα το pc να παιξει,η οθονη εδειχνε κανονικα σημα αλλα ειχε καθετες γραμμες,σαν πολυ εντονο πιξελιασμα.Μπανει κανονικα windows ομως το φαινομενο αυτο παρατηρειται απο το start up.Με τα χιλια ζορια ξαναεβαλα drivers αλλα τιποτα.Το ιδιο.

Την ολη διαδικασια την εχω κανει τουλαχιστον 3 φορες ακομα(Οταν εβαλα 2 δισκο μαλιστα ξανατσεκαρα ολη την καλωδιωση) και δεν ειχα ποτε κανενα προβλημα.

Καμια ιδεα κανεις?Η καρτα γραφικων ακριβως πριν ανοιξω το Pc επαιζε μια χαρα.

Ευχαριστω.

Σημειωση,"επαιξα" με τις μνημες μηπως φταιει κατι απο εκει.Τιποτα.Ουτε μονο με τις παλιες παιζει,ουτε μονο με τις καινουργιες,ουτε με μιξη ουτε με κανενα dimm μονο του.Οποτε αποκλειω να ειναι θεμα της ram.Η οθονη παιζει κι αυτη.Δυστυχως αλλο gpu δεν εχω τωρα να το βαλω πανω να δω αν παιζει.

Δημοσ.

Δες προσεκτικά αν ακουμπάει το οτιδήποτε στην κάρτα γραφικών αν πατάει σωστά στην θύρα αν πατάει σωστά η ψήκτρα του και αν γυρίζει το ανεμιστήρακι του.

Δημοσ.
Δες προσεκτικά αν ακουμπάει το οτιδήποτε στην κάρτα γραφικών αν πατάει σωστά στην θύρα αν πατάει σωστά η ψήκτρα του και αν γυρίζει το ανεμιστήρακι του.
τσεκ σε ολα...ακομα και στο αλλο Pci το 16αρι την εβαλα(που ειναι ανεγγιχτο)...τα ιδια...

---------- Προσθήκη στις 18:28 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 16:56 ----------

Την εφτιαξα την καρτα.

Μετα απο λιγο παραπανω ψαξιμο στο ιντερνετ,βρηκα πως κι αλλες ge force το εχουν παθει αυτο.Μερικοι το λυσανε βαζοντας τις καρτες στον φουρνο για λιγη ωρα.

Εγω δεν εκανα αυτο ομως γιατι το θεωρησα παρακινδυνευμενο.

Εκανα ομως κατι καλυτερο!Εβγαλα την ψυκτρα(που ειναι μαζι με το ανεμιστηρακι της) απο το gpu,το καθαρισα ολο με αντιστατικο πανι και πηρα πιστολακι μαλλιων,το εβαλα στο φουλ ζεστο και το "ψησα" για 20-30".Το ξαναδεσα και μαντεψτε...Η καρτα δουλευει...Απιστευτο!!

Δημοσ.
τΕγω δεν εκανα αυτο ομως γιατι το θεωρησα παρακινδυνευμενο.

Εκανα ομως κατι καλυτερο!Εβγαλα την ψυκτρα(που ειναι μαζι με το ανεμιστηρακι της) απο το gpu,το καθαρισα ολο με αντιστατικο πανι και πηρα πιστολακι μαλλιων,το εβαλα στο φουλ ζεστο και το "ψησα" για 20-30".Το ξαναδεσα και μαντεψτε...Η καρτα δουλευει...Απιστευτο!!

Για κατέβασε κι αυτό για να ελέγξεις τις θερμοκρασίες σου.

Να σιγουρευτείς ότι τα τοποθέτησες όλα σωστά.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...