Προς το περιεχόμενο

Κολλάει το PC

spdrosin

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ε όχι και στο g@μ@μe. Πιο ελκυστικό να πεις στο κάνουμε, ναι.

(...άσε που αν δεν κάνω λάθος, το έλυσες -έστω προχείρως- το ζήτημα, οπότε κάνε δουλειά σου κι άσε μας να παίξουμε :P)

Δημοσ.

(...άσε που αν δεν κάνω λάθος, το έλυσες -έστω προχείρως- το ζήτημα, οπότε κάνε δουλειά σου κι άσε μας να παίξουμε :P)

Ε όχι δα. Εγώ καίγομαι. Εδώ βρήκατε να "παίξετε"; Μην το κουράσουμε άλλο με τα offtopic.

Επίσης το ζήτημα δε λύθηκε. Στο ποστ που είπα πως μάλλον βγήκε άκρη έκανα edit λίγο αργότερα.

Δημοσ.

...και πού να ξέρουμε το edit που έκανες...Μάντεις είμαστε; :Ρ

(κι εκτός από το ότι κάπου πρέπει να παίξουμε κι εμείς :ρ)...εσύ όμως έκανες αυτά που με στυλ και χάρη προτείναμε; Όχι; Τί περιμένεις...; :P

Δημοσ.

Εφόσον δοκίμασες όλα τα υπόλοιπα... μάλλον είναι σε φθίνουσα πορεία η μητρική σου.

Δοκίμασε βέβαια και μια νέα μπαταρία στην μητρική μήπως και τα έχει παίξει η παλιά.

Δημοσ.
...και πού να ξέρουμε το edit που έκανες...Μάντεις είμαστε; :Ρ

(κι εκτός από το ότι κάπου πρέπει να παίξουμε κι εμείς :ρ)...εσύ όμως έκανες αυτά που με στυλ και χάρη προτείναμε; Όχι; Τί περιμένεις...; :P

Μετά από 5' το έκανα. Τι να λέω σε κάθε ποστ "μάγκες έχω κάνει edit"; Τέλος πάντων το κουράζουμε το offtopic. Τέλος.

Επί του θέματος: έχω αποσυνδέσει το DVD-Drive που θεωρώ πως είναι προβληματικό, στο Bios έχω βγάλει το logon screen logo προκειμένου να βλέπω τα post μηνύματα σε περίπτωση που ξανακολλήσει, έκανα CMOS, πολύωρο τεστ μνημών και ψάχνομαι γενικότερα με τα επόμενα βήματά μου. ;)

---------- Προσθήκη στις 12:21 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 12:20 ----------

Εφόσον δοκίμασες όλα τα υπόλοιπα... μάλλον είναι σε φθίνουσα πορεία η μητρική σου.

Δοκίμασε βέβαια και μια νέα μπαταρία στην μητρική μήπως και τα έχει παίξει η παλιά.

Πιθανόν. Θα πάρω από Δευτέρα μία - να το κάνω κι αυτό. ;)

Δημοσ.

Όι 5' - 25' :ρ

Όσο για το να ενημερώνεις περί edit, όχι βέβαια, δεν είσαι "υποχρεωμένος" - όπως ούτε κι εμείς να το προσέξουμε :ρ

Δημοσ.
Όι 5' - 25' :ρ

Όσο για το να ενημερώνεις περί edit, όχι βέβαια, δεν είσαι "υποχρεωμένος" - όπως ούτε κι εμείς να το προσέξουμε :ρ

Καλά δε με πιάνεις, αλλά δεν έχει νόημα. Μην το συνεχίσουμε.

• 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

Ουδέν σχόλιον. :mad:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...