Προς το περιεχόμενο

καμια συμβουλη για το πρωτο ραντεβου??

positivecreep21

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Κοίτα για να θέλει να βγείτε της αρέσεις έτσι όπως σε έχει γνωρίσει μέχρι τώρα.Μην μεταλλαχθείς και ψάχνεται η κοπέλα... ούτε να το παίξεις κάτι άλλο .. όπως μιλάς με τις φίλες σου.

---------- Προσθήκη στις 21:00 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 20:59 ----------

Ρε συ positivecreep21, τι σε κάνει να πιστεύεις πως όλα τα nerds εδώ μέσα μπηδάμε με την σέσουλα και ψάχνεις συμβουλές;

Θε κάνα pRon site link να σε φτιάξουμε;

;p

:lol::lol::lol::lol::lol::lol:

• Απαντ. 128
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
συμβουλή από γυναίκα: ΜΗΝ της βγάλεις το πόδι απ΄το μποτάκι και αρχίσεις να το χαϊδεύεις!
Γελάω. Πληζ ελάμπορεητ.
Δημοσ.
συμβουλή από γυναίκα: ΜΗΝ της βγάλεις το πόδι απ΄το μποτάκι και αρχίσεις να το χαϊδεύεις!
δεν ξέρω αν είναι για γέλια. εγώ κατάφερα να κρατηθώ όταν μου συνέβει. δεν ήταν όμως καθόλου εύκολο :devil:

:shock: Κι εγώ που νόμιζα ότι το πρώτο σχόλιο ήταν ειρωνικό για τα εμμετικά περί ιπποτισμών που διάβασα κάπου στην αρχή.

Δημοσ.
Γιατί εμετικά;

Προσωπικά Luci, τα βρίσκω και γελοία και εκνευριστικά επιπλέον όταν μου συμβαίνουν. Ας αγνοήσουμε το γεγονός ότι στην άκρατη πλειοψηφία τους είναι κατά γενική ομολογία υποκριτικά -όπως τόσο 'όμορφα' διατυμπανίζουν οι περισσότεροι- προς χάρην του ..'ψησίματος' με ημερομηνία λήξης μετά από αυτό (πάλι καλά να λες). Αυτό είναι το τελευταίο. Δεν είπαμε ο άντρας να είναι αναίσθητος και γάϊδαρος, φυσικά και όχι, απλά να είναι στα ίδια νορμάλ πλαίσια ευγένειας και συμπεριφοράς ασχέτου πιο φύλο έχεις απέναντι σου, κι αν αποτελεί 'ενδιαφέρον'. Το ίδιο που ισχύει και για τη γυναίκα και τον οποιοδήποτε. Χεράκια έχω και να ανοίγω τις πόρτες και να σερβίρω τον εαυτό μου, δεν είμαι βρέφος να με νταντεύεις. Ας μην ανοίξω το στόμα μου για την ιστορία του κεράσματος (ασχέτου πρώτου ή μετέπειτα ραντεβού). Ένας πρώην στο πρώτο μας ραντεβού είχε ξεχάσει το πορτοφόλι του και κόντεψε να μείνει στον τόπο όταν το συνειδητοποίησε και πλήρωσα εγώ. Ολόκληρη κουβέντα να βάλει στο αντρικό κούτελο του ότι δεν το λέω από ευγένεια ότι σιγά τα κάστανα πια. Αλλά δεν φταίει κανείς, η πλειοψηφία των γυναικών φταίει που ζούνε στην τσιχλόφουσκα και στην σαπουνόπερα κι έχουν την εντύπωση ότι αυτά τις τιμούν κιόλας. Και μετά η γνωστή κλάψα, "στις αρχές έκανε αυτά κι εκείνα και τώρα..". Nαι, welcome to the real world Dorothy.

Δημοσ.

Κι εμείς που μας αρέσει να παραμυθιάζουμε τους εαυτούς μας πως είστε κάτι πιο ντελικάτο και ευγενές και το κάνουμε από τάση για προσφορά, εξυπηρέτηση και ως ηχώ των παλιών ρόλων; =(

Δεν είπε κανείς πως δε μπορείτε να ανοίξετε την πόρτα, αλλά προσπαθούμε να σας πούμε πως θέλουμε να το κάνουμε για σας, ως σύμβολο όλων των άλλων πραγμάτων που θέλουμε να κάνουμε για εσάς, όσο ικανές κι αν είστε.

Δημοσ.

Εγώ πάντως ουδέποτε έχω τραβήξει καρέκλα σε γυναίκα, ούτε την έχω σερβίρει, ούτε της έχω πει κρυόκωλο αστείο στο τέλος της βραδιάς για να δώ αν θα γελάσει. Χωρίς αυτό να σημαίνει οτι ήμουν στο στύλ "φέρε τις μπαντούφλες ωρή". Και έχω την αίσθηση οτι όποιες αρέσκονται σε τέτοιου είδους "περιποιήσεις", και συνάμα χαλιούνται αν δεν τους τις "προσφέρεις", είναι ολίγον τι για τον μπόντζον.

Δημοσ.

1) "Ιπποτισμός": Κερδίζεις πολλά points αν της ανοίγεις την πόρτα, αν την σερβίρεις, αν της τραβάς την καρέκλα για να κάτσει κοκ. Οι περισσότεροι άντρες είναι αναίσθητοι εντελώς πλέον και οι ελάχιστοι που τα κάνουμε αυτά -έστω κι αν τα κάνουμε μόνο για να γαμ*σουμε- γαμ*με εν τέλει.:P

Να τραβάς την καρέκλα για να κάτσει; Λίγο υπερβολικό.Σχετικά με την πόρτα, δεν μου έχει τύχει ακόμα.Ή με μετρό-ηλεκτρικό ή με τα πόδια φεύγουν οι άτιμες..:P

Μου έχει τύχει όμως να με πάει ως τη στάση, και να σταματήσει εκείνη το λεωφορείο.Ρεζίλι ε;

:P

---------- Προσθήκη στις 23:17 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 23:12 ----------

Και άμα είναι μαλάκας;

Και αν γουστάρει η άλλη μαλάκα;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...