drd7 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2010 http://solutions.forumgreek.com Το Solutions Forum σας προσφέρει λύσεις για οτιδήποτε χρειάζεστε! Έξυπνες και πρακτικές λύσεις καθώς και tips για διάφορα θέματα! Δείτε το! Περιμένω τα σχόλια σας και παρατηρήσεις για το φορουμ αυτο!
getpaidgr Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2010 Θα είμαι ειλικρινής, αν και δυσάρεστος. Καταρχήν συγχαρητήρια για την προσπάθειά σου. Δεν μου αρέσει καθόλου η ιδέα αυτού του φόρουμ, καθώς είναι απείρως γενικόλογο. Ούτως ή άλλως σε ένα φόρουμ οι περισσότεροι λύσεις στα προβλήματά τους ψάχνουν να βρουν. Κάποτε που στο ιντερνετ έμπαιναν 3 και 2 όσο πιο πολλά θέματα μπορούσες να πιάσεις, τόσο περισσότερο κόσμο μπορούσες να φέρεις γιατί παντού υπάρχουν κενά. Τώρα το 2010, υπάρχει τόση πολυκοσμία και ανταγωνισμός στα φόρουμ που για μένα ακόμα και φτιαγμένα μεγάλα φόρουμ ίσως αντιμετωπίσουν αιμορραγία από τα νέα εξειδικευμένα που τώρα πλέον μπορούν να βρουν τον κόσμο να τα συντηρήσει. Και έρχεσαι να κάνεις ένα φόρουμ με όλα μέσα και μάλιστα να το αναπτύξεις τώρα από την αρχή. Ακόμα και το google για ποιο θέμα θα σε βάλει στις πρώτες του σελιδες; από που θα έρθει η κίνηση; Αν χρειαστείς να το διαφημίσεις με τι λέξεις κλειδιά θα το κάνεις; περάστε όλοι; Ο άλλος με τι θα σε συνδυάσει για να σε θυμηθεί και να σε ξανά επισκεφτεί; Λίγα είνα τα affiliate προγράμματα που θα μπορούσαν να κολλάνε σε όλα, ακόμα και το adsense τι διαφημίσεις να σου πετάξει και γιατί να είναι με καλή μετατρεψιμότητα. Μιλάς για ποδήλατα; Πέφτουν διαφημίσεις για ποδήλατα και ο κόσμος που ενδιαφέρεται για τα ποδήλατα κλικάρει. Στη περίπτωσή σου ακόμα και το adsense τι θα σου δώσει. Δεν είναι τυχαίο που όλοι πανε στην εξειδίκευση. Τι να σου πω μπορεί να σου μαύρισα την ψυχή. Αλλά προτιμώ να λέω την αλήθεια. Μακάρι να έχω άδικο. Καλή επιτυχία! Δεν νομίζω πως είναι καλή ιδέα.
drd7 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2010 ευχαριστώ για την γνώμη σου. μια προσπάθεια όμως δεν βλάπτει πιστεύω!
getpaidgr Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2010 ποτέ δεν βλάπτει. Και σου ξαναλέω πως μπορεί να έχω αδικο. Απλά αν κάποια στιγμή το ξανασκεφτόσουν και συμφωνούσες με τη γνώμη μου, θα μπορούσες να χρησιμοποιήσεις την ενεργητικότητά σου και το χρόνο σε κάτι που θα έκανε μεγαλύτερη επιτυχία ή θα σε ευχαριστούσε περισσότερο ή που στο τέλος μπορεί να σου απέδιδε και χρήματα. Πάντως μου αρέσουν οι προσπάθεις που έχουν να κάνουν με φορουμ, κοινότητες κτλ. Είναι πολύ απαιτητικές,αλλά το αποτέλεσμα είναι πολύ ωραίο αν τελικά καταφέρουν και πιάσουν κόσμο...
drd7 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2010 συμφωνώ! ελπίζω να πιάσει αυτό το φόρουμ. έχω πολλή ενέργεια και όρεξη για να ασχοληθώ!
drd7 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2010 από πλευράς χρωμάτων,λογότυπων, δομής πως σας φαινετε?
antonl Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2010 Καλή επιτυχία, αλλά γιατί το κάνετε αυτό το πράμα; Γιατί δηλ. θα πρέπει να κάνω register ντε και καλά; Για να κάνω register θα πρέπει να μ ενδιαφέρει πραγματικά το forum είτε σαν σύνολο είτε να χει κάποια συγκεκριμένη πληροφορία. Μ αυτόν τον τρόπο δε μπορώ να διαπιστώσω τίποτα απ τα δύο.
drd7 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2010 θα θελαμε τα μελη να ειναι ενεργα και εγεγραμμενα και οχι απλοι επισκεπτες! το φορουμ προσφερει λυσεις εξυπνες για οτι μπορεις να φανταστεις! πιστευω λοιπον οτι καλο ειναι να γραφετε το μελος!
drd7 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2010 τελικα antonl είχες δικιο! το καλοσκέφτηκα και πιστευω οτι το φορουμ πρεπει να ειναι τουλαχιστον ανοιχτο για αναγνωση! πιστευω πως με μια αναγνωση θα γινει και εγγραφη μετα! για δες τωρα ευχαριστω
getpaidgr Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2010 καλά έκανες και το άνοιξες φίλε. Το μη ανοικτό ίσως να ανάγκαζε κάποιους να γραφτούν για να διαβάσουν, αλλά τους περισσότερους θα τους έκανες να φύγουν εντελώς. Αν το άφηνες έτσι μάλλον λιγότερες εγγραφές θα είχες και σίγουρα λιγότερους επισκέπτες. Οπότε καλή η κίνηση σού. Κάτι άλλο θα ήθελα να σε ρωτήσω και αν θες μου απαντάς. Την προσπάθεια αυτή την έχεις ξεκινήσει μόνος σου; Γιατί με τόσα θέματα είναι δύσκολο να αντέξεις και να στηρίξεις αυτό το φόρουμ σωστά. Θεωρώ την ύπαρξη μιας μεγάλης ομάδας σχεδόν απαραίτητη, λόγω των πολλών αντικειμένων.
drd7 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2010 Στην ουσία την προσπάθεια αυτή την ξεκίνησα μαζί με άλλα 5 άτομα. είμαστε 6 στο σύνολο που θα προσπαθήσουμε να στηρίξουμε αυτό το φόρουμ! έχουμε όρεξη και μεράκι για την υποστήριξή του. πιστεύω να πάμε καλά! Όποιος θέλει ας κάνει εγγραφή ώστε να μας στηρίξει! Thanks
drd7 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2010 http://solutions.forumgreek.com/ καλημέρα. θελω να μου πειτε λίγο την γνωμη σας για τα χρωματα του φορουμ, τη δομή, τον καιρο στο κατω μερος κτλ... να υπενθυμισω πως το φορουμ το εχω ανοιξει.μπορει πλεον ο καθενας να διαβασει τα περιεχομενα του! ριξτε του μια ματια θα με χαροποιουσε αν εβλεπα να πραγματοποιουντε και μερικες εγγραφες! κάντε εγγραφή εδώ: http://solutions.forumgreek.com/profile.forum?mode=register&agreed=true&step=2 ευχαριστω
dermitzos Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2010 Κατά τη γνώμη μου πάντα, νομίζω πως το μαύρο με τα πράσινα γράμματα είναι κουραστικά για τα μάτια. Επίσης, δίπλα από κάθε υποφόρουμ δεν μου αρέσει το λογότυπο του x-box
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.