Προς το περιεχόμενο

Πληροφορίες για Ξάνθη

kostas_vol

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Επροκειται για ενα διαστημα για λογους δουλειας να βρισκομαι στην Ξανθη.Θα ήθελα να ρωτήσω εάν υπαρχουνε επιπλωμενες γκαρσονιερες ή όχι και σε τι τιμές περιπου κυμαινονται.Ευχαριστώ

Δημοσ.

Γκαρσονιέρες μπορείς να βρεις από 150 ευρώ χωρίς έπιπλα, ενώ επιπλωμένες μπορεί να φτάνουν μέχρι και 350 άντε 400 αν έχεις όλες τις ανέσεις (αυτόνομη θέρμανση κτλ).

Δημοσ.

Εγω περισυ εμεινα για 5 μηνες με 140Ε το μηνα, επιπλωμενη και με ανεξαρτητη θερμανση. Ήταν λιγο μακρια (10λεπτα ) απο κεντρο αλλα με βολευε γιατι πηγαινα τοξοτες και οταν γυρνουσα εβρισκα αμεσως παρκινγκ.Ποσο θες να μεινεις, αμα θες μεσω ΠΜ σου στελνω στοιχεια μπας και ειναι ακομα διαθεσιμο κατι.

Δημοσ.

Με 150 ευρώ επιπλωμένη;! Που! Και πότε. Πριν ένα μήνα κοιτούσα αγγελίες, δεν ήταν ακριβά μεν, αλλά επιπλωμένη με 150 δεν υπήρχε περίπτωση. Γενικά πάντως το 400 που έβαλα είναι ταβάνι -μιλάω για ολοκαίνουργιο σπίτι/κοντα στο κέντρο- κατά τ' άλλα τα ενοίκια στην Ξάνθη είναι πράγματι χαμηλά.

Δημοσ.

επιπλωμένη γκαρσονιέρα 20τμ 2 λεπτά από την πλατεία-αυτόνομη θέρμανση-boiler,ο δεύτερος που μένει εκεί στα 230 € αλλά αν έχεις αυτοκίνητο θα δυσκολεύεσαι στο παρκάρισμα.

σε σπίτια που είναι λίγο πιο μακρυά από την πλατεία θα παρκάρεις πιο εύκολα και μπορείς να βρεις και χαμηλότερα ενοίκια.

αν δε έχεις αυτοκίνητο, η Ξάνθη είναι μικρή πόλη και περπατιέται εύκολα

Δημοσ.
Και έχει το μεγαλύτερο συντελεστή γυράδικου/κάτοικο

σωστοοοοοός και εγώ πρώτη μέρα που είχα έρθει είχα μείνει λαλάκας με τον αριθμό τον γυράδικον που υπήρχαν,πλέον τρώω μόνο από 3-4

Δημοσ.
Με 150 ευρώ επιπλωμένη;! Που! Και πότε. Πριν ένα μήνα κοιτούσα αγγελίες, δεν ήταν ακριβά μεν, αλλά επιπλωμένη με 150 δεν υπήρχε περίπτωση. Γενικά πάντως το 400 που έβαλα είναι ταβάνι -μιλάω για ολοκαίνουργιο σπίτι/κοντα στο κέντρο- κατά τ' άλλα τα ενοίκια στην Ξάνθη είναι πράγματι χαμηλά.

Αρχικα δεν ηταν επιπλωμενη αλλα γκρινιαξα λιγο και μου εβαλε κρεβατι-φουρνακι-ψυγειο. Εφερα και ενα τραπεζι και ολα οκ. Αγ. Λαυρας ηταν , κοντα στο 4ο σωμα.

Παντος αντι για αγγελιες καλυτερα μια βολτα με τα ποδια σε συγκεκριμενες περιοχες. Στις εισοδους εχει πολλες αγγελιες κολημμενες και ειναι ευκολο να βρεθει σπιτι, ετσι εκαναν και βρηκα σε 1 πρωινο.

PS: Τυχερος οποιος μενει ξάνθη, αυτες οι μπύρες στο picasso μου ελειψαν....

Δημοσ.
Επροκειται για ενα διαστημα για λογους δουλειας να βρισκομαι στην Ξανθη.Θα ήθελα να ρωτήσω εάν υπαρχουνε επιπλωμενες γκαρσονιερες ή όχι και σε τι τιμές περιπου κυμαινονται.Ευχαριστώ

Δεν προσφέρεται κι όλας η πόλη για επιπλωμένα, αλλά ότι όλο και υπάρχουν, υπάρχουν.

Για τιμές δεν ξέρω προσωπικά, αλλά αν ακόμη εκδίδεται, ψάξε για το έντυπο "Προβολή"

(δε θυμάμαι ποιός το εκδίδει, αλλά ρώτα πχ στο τυπογραφείο "Κουτσούμπα" -περιοχή Πλατείας Ελευθερίας, οδός 12 Αποστόλων, "κάτω" απ' το μίνι-μάρκετ "Φθηνή Αγορά"- σίγουρα, η ιδιοκτήτρια έστω, θα ξέρει να σου πει πού θα το βρεις).

Έναν καιρό είχε τις πιο έγκυρες (ανανεωνόταν σε νορμάλ χρόνους, όχι όπως οι αγγελίες των τοπικών εφημερίδων που παίζει να είναι από τον Β'ΠΠ) και πλούσιες αγγελίες πάσης φύσεως (αγορές/ενοικιάσεις/αναζήτησης εργασίας), και παίζει να σου φανεί χρήσιμο στην αναζήτηση επιπλωμένου.

Δημοσ.

Γεια σας και ευχαριστώ πολυ για τις απαντήσεις σας.Επειδή δεν έχω ιδεα από Ξάνθη θα ηθελα να ρωτήσω την κεντρική πλατεία πως την λένε και αν είναι η πλατεία ελευθερίας.Επισης θα με βολευε το σπιτι να ειναι προσ την μερια της Νεαπολης ,οποτε σε ποιες περιοχες με συμφερει να κοιταζω.Εχω αμαξι οποτε δεν με ενδιαφερει τοσο το κεντρο αλλα να μην παω και στις ερημιες.Ευχαριστώ και πάλι.

---------- Προσθήκη στις 01:36 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 01:19 ----------

Επισης θα ήθελα νω ρωτησω πως πας απο εγνατια γιατι ειδα οτι εχει δυο δρομους,εγω θα ερχομαι απο Θεσσαλονικη με συμφερει να πιασω τον πρωτο κομβο ή να πιασω τον δευτερο και μετα να πιασω την Δημοκριτου;

Δημοσ.

30 λεπτά με τα πόδια όλη η ξάνθη, η κεντρική πλατεία τη λένε κάπως αλλά εγώ την ξέρω Ρολόι. ¨οχι δεν είναι η πλατεία ελευθερίας.

Δημοσ.

πλατεία δημοκρατίας πρέπει να λέγεται αλλά όπως είπε και ο προηγούμενος συνήθως κλείνεις ραντεβού στο "ρολόι"

νομίζω το λεοφωρείο μπαίνει από την πρώτη και βγαίνει στην 28ης αλλά πάνω κάτω ίδιο είναι

η νεάπολη δε ξέρω που πέφτει οπότε δε μπορώ να σε βοηθήσω

Δημοσ.
Γεια σας και ευχαριστώ πολυ για τις απαντήσεις σας.Επειδή δεν έχω ιδεα από Ξάνθη θα ηθελα να ρωτήσω την κεντρική πλατεία πως την λένε και αν είναι η πλατεία ελευθερίας.Επισης θα με βολευε το σπιτι να ειναι προσ την μερια της Νεαπολης ,οποτε σε ποιες περιοχες με συμφερει να κοιταζω.Εχω αμαξι οποτε δεν με ενδιαφερει τοσο το κεντρο αλλα να μην παω και στις ερημιες.Ευχαριστώ και πάλι.

---------- Προσθήκη στις 01:36 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 01:19 ----------

Επισης θα ήθελα νω ρωτησω πως πας απο εγνατια γιατι ειδα οτι εχει δυο δρομους,εγω θα ερχομαι απο Θεσσαλονικη με συμφερει να πιασω τον πρωτο κομβο ή να πιασω τον δευτερο και μετα να πιασω την Δημοκριτου;

Την "κεντρική πλατεία" μην την ψάχνεις πώς τη λένε επισήμως-δε θα σου χρειαστεί ποτέ, μιας κι όλος ο κόσμος "κεντρική πλατεία" την ξέρει (η Πλατεία Ελευθερίας είναι λίγο πριν από αυτήν). Αν το σπίτι το θες "προς Νεάπολη" (του ιατρικού προσωπικού είσαι; ), θα ψάξεις για κάτι στην "Κυψέλη" (η περιοχή πριν απ' την έξοδο προς "ΕΚΤΕΝΕΠΟΛ/αλλιώς Νεάπολη" και "Καλλιθέα") ή έστω στον "Φόρο" (η περιοχή γύρω από την είσοδο/έξοδο της πόλης από/προς Καβάλα).

"Ερημιές", δεν παίζουν - γενικά είναι "συγκεντρωμένη" η πόλη, με τις εξαιρέσεις στα δυτικά των συνοικισμών των Νέων Εργατικών Κατοικιών, της Καλλιθέας και της Νεάπολης = κατά βάση δημιουργημένοι για τους εκ Γεωργίας/Ρωσίας προερχόμενους "επαναπατριζόμενους" (..."Ρωσοπόντιους" στην καθομιλουμένη), άντε και της "Χρύσας" (βορειοδυτικά). Αλλά δε νομίζω να βρεις ούτως ή άλλως κάτι από επιπλωμένα σε αυτές τις περιοχές...

Όσο περί κόμβων, δεν ξέρω τί είδες, αλλά η Δημοκρίτου που αναφέρεις ξεκινάει (ή τελειώνει αν θες) από την είσοδο της πόλης από Κομοτηνή, η οποία είναι απ' την εντελώς αντίθετη μεριά απ' όλ' αυτά που λέμε και θες. Γενικά πάντως, κι ερχόμενος από Θεσ/νίκη (Καβάλα), θα συναντήσεις μια χαρά ταμπέλες που θα σε καθοδηγήσουν να βγεις απ' την Εγνατία και να κατευθυνθείς μέσω της παλιάς εθνικής προς την πόλη, και συγκεκριμένα "τον κεντρικό δρόμο", την 28ης Οκτωβρίου (...οπότε αν σε πιάνω καλά, στον πρώτο κόμβο είναι που θα κόψεις).

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...