jason_rethymno Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2010 Εδω κ 2 μέρες εχω κολλήσει εναν ιο κ το αποτέλεσμα ειναι σε τυχαίες στιγμες κάθε 1.30 ωρα η 2 να μου εμφανίζει ενα μηνυμα" Το generic device εχει πρόβλημα "κατι τετοιο. Και αμεσως μετα μου απενεργοποιουνται οι ήχοι, δε παιζει μουσικη το winamp αλλα ήχο απο το youtube έχω. Παω κ στον πινακα ελέγχου στους ήχους κ είναι όλα απενεργοποιημένα κ λέει δεν υπάρχουν driver λεει. Μετα αμα κάνω επαννεκίνηση επανέρχεται αλλά μετα απο 1μιση 2 ώρες πάλι τα ίδια. Τι να κάνω?
kosegdit Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2010 Έχεις κάποιο antivirus να κάνεις ένα scan να δεις μπας και βρει τίποτα; Αν δεν μπορέσεις να το λύσεις έτσι και είναι τόσο μεγάλο το πρόβλημα εγώ στη θέση σου θα έκανα ένα format και θα ησύχαζα μιά και καλή. Ξέρω ότι μπορεί να είναι η έσχατη λύση, αλλά είναι και η πιό αποδοτική.
jason_rethymno Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2010 Έκανα scan με Nod 32 κ δε βρηκε κατι. Μετα εκανα scan με Spyware Doctor και Malwarebytes' Anti-Malware βρηκε κατι ιους τους έσβησε αλλά το προβλημα συνεχίζει. Μηπως πρέπει να κάνω scan σε safe mode? Και το άλλο για το format που λες είναι δύσκολο γιατί εχω αφησει στην κρητη τους drivers ηχου,καρτας γραφικών κτλ Και δεν έχω k το Microsoft Office μαζι μου.
kosegdit Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2010 Τι επιλογές έχεις μέσα από το safe mode δεν ξέρω να σου απαντήσω. Καλύτερα περίμενε να σου απαντήσει κάποιος που έχει περισσότερες γνώσεις από μένα επί του θέματος.
jason_rethymno Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2010 επειδη δε πειραξα καμια ρυθμιση στα windows. ---------- Προσθήκη στις 00:29 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 00:28 ---------- επιστημονικά πράγματα.. (το format εννοώ) To cd των XP k τους drivers τους εχω στην Κρητη.
Tompgr Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2010 Και το άλλο για το format που λες είναι δύσκολο γιατί εχω αφησει στην κρητη τους drivers ηχου,καρτας γραφικών κτλ Και δεν έχω k το Microsoft Office μαζι μου. Οι drivers ειναι το προβλημα? Κατευαζεις απ το νετ τους καινουργιους δεν χρειαζεσαι cd Τελος παντον αν κανεις format μετα εγκατεστησε το ghost και παρε backup φτιαξε και ενα recovery disk και μετα αν κολησεις παλι ιο απλα κανεις επαναφορα του pc ---------- Προσθήκη στις 00:33 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 00:32 ---------- To cd των XP k τους drivers τους εχω στην Κρητη. Tο cd δεν το χρειαζεσαι , πες σε κανα γνωστο σου στην κρητη να σου δωσει μονο το κλειδι edit: μαλλον το κλειδι ειναι στο αυτοκολητο στο πλαι του pc
jason_rethymno Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2010 Και που θα βρω ελληνικά XP παρακαλώ ?Μόνο αγγλικά βρίσκω .Αν δε γινεται εδω στειλτe pm.
isay Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2010 επειδη δε πειραξα καμια ρυθμιση στα windows.[... Επιμένω το πρόβλημα είναι αλλού. Αν είχες κολλήσει ιο, το nod32 (είπες στο #3) θα έβρισκε κάτι. Τι σου προτείνω; 1.Κάνε αναβάθμιση (κατέβασε τα Updates) για nod32 malwarebytes. 2.Αποσυνδέσου απο το νετ (καλώδιο, wireless ή ότι άλλο έχεις) 3.Κάνε σχολαστικούς (in depth) ελέγχους σε όλους σου τους δίσκους πρώτα με το nod32 και μετά με το malwarebytes. 4.Ότι βρει, σημείωσε τα ονόματα των σκουληκιών και καθάρισε τα (ΜΗΝ ΣΥΝΔΕΘΕΙΣ ΑΚΟΜΑ) 5.Κάνε επανεκκίνηση και ασχολήσου με τον υπολογιστή σου για κανένα δίωρο. Αν σου εμφανίσει το μήνυμα ΒΓΑΛΕ screenshot, συνδέσου στο inetner και βάλε το στο forum να το δούμε
Tompgr Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2010 Και που θα βρω ελληνικά XP παρακαλώ ?Μόνο αγγλικά βρίσκω .Αν δε γινεται εδω στειλτe pm. Κατεβασε τα αγγλικα και μετα κατεβαζεις οποιο language pack θελεις edit: μετα την εγκατασταση περνας το κλειδι σου
jason_rethymno Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2010 To ιδιο κ με το Office θα κάνω?
Tompgr Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2010 Ναι , αν και δεν ειμαι σιγουρος αν το office εχει language pack αλλα δεν πειραζει βαλε την αγγλικη
jason_rethymno Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2010 Και που θα βρω πως λέγεται η μητρικη κάρτα,η καρτα ηχου ,η καρτα δικτύου κτλ? και πόσους drivers θα χρειαστώ?
elven Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2010 start ->Run ->dxdiag ρε μπας κι έκανες κανα update και λάλησε το μοτόρι;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.