Προς το περιεχόμενο

Armor Thermaltake Power Button

prigipa_m

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά οποιος έχει αυτο το κουτι μπορεί να με βοηθήσει σε κάτι...? Το κουμπί Power είναι συνεχόμενα αναμένο οταν ειναι ανοικτος ο υπολογιστης...? Αναφέρομαι στο ίδιο το κουμπί....

Thermaltake_Armor+_LS_ESA.jpg

Δημοσ.

Δεν εχω αυτο το μοντελο εχω ενα προηγουμενο...Λες για το μπλε κουμπακι σωστα;

---------- Προσθήκη στις 18:05 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 18:03 ----------

http://www.emarket.gr/uploaded/aa9930c1420c30be441d486d80299901.jpg εμενα παραμενει ανοιχτο

Δημοσ.

Το κουμπι γυρω γυρω βγαζει ενα μπλε φωτισμό... Για το ιδιο το κουμπι αναφερομαι οχι στα δυο led που εχει απο κατω....

Δημοσ.
Επίσης δουλεύει αν κάνω καποια εγκατασταση κτλ.

Τι έχει γίνει....? :confused:

Μήπως έχεις μπερδέψει τα καλωδιάκια του I/O του κουτιού στη μητρική (power on - hdd) ?

Για να αναβοσβήνει κατά την εγκατάσταση ενός προγράμματος σημαίνει ότι αναγνωρίζει την λειτουργία του σκληρού .... υποθέτω... Οπότε το καλωδιάκι που δίνει τροφοδοσία για να ανάβει μόνιμα το power on button το έχεις μπερδέψει (τοποθετήσει λάθος) με το hdd καλωδιάκι και ανάβει όταν λειτουργεί ο σκληρός δίσκος. :-)

Δημοσ.
Μήπως έχεις μπερδέψει τα καλωδιάκια του I/O του κουτιού στη μητρική (power on - hdd) ?

Για να αναβοσβήνει κατά την εγκατάσταση ενός προγράμματος σημαίνει ότι αναγνωρίζει την λειτουργία του σκληρού .... υποθέτω... Οπότε το καλωδιάκι που δίνει τροφοδοσία για να ανάβει μόνιμα το power on button το έχεις μπερδέψει (τοποθετήσει λάθος) με το hdd καλωδιάκι και ανάβει όταν λειτουργεί ο σκληρός δίσκος. :-)

Νομίζω πως λύθηκε το πρόβλημα αυτο ήταν...!!! Λάθος του τεχνικού....

Ευχαριστώ....

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...