Gyrteroth Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2010 Καλησπέρα στο forum. Έχω ένα Seagate 500gb 1,5 χρόνια περίπου , που μέχρι χθές δεν είχε κανένα προβήμα. Ο σκληρός δεν έχει κουμπί on/off τον έχω μόνιμα πάνω στο pc και όταν ανοίγω το pc ανοίγει και αυτός. Είχα ανοίξει το pc για καθάρισμα και όταν τα σύνδεσα όλα πάνω ο σκληρός με ανοιχτό το led του δεν δούλευε .Και δουλεύει μόνο αν με ανοιχτό pc τον βγάλω και τον ξανα βάζω στο ρεύμα..Είναι τα τελευταία του η μήπως παίζει τίποτα άλλο?? Thanks!!
Gyrteroth Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2010 Μήπως γνωρίζει κάποιος αν μπορώ να του βάλω διακόπτη on/off? Η τσάμπα θα τον ανοίξω? :-P
washcloud Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2010 ΜΑΛΛΟΝ κάτι δεν κάνει κάπου καλή επαφή. Το USB καλώδιό του ίσως - η το φις ή η θύρα κτλ κτλ. Ο δίσκος χλωμό να έχει πρόβλημα ως σκληρός, κι αν τυχόν πάιζει κάτι, το πολύ με το κουτί του θα είναι. Μη ξεχνάς πως αν τον ανοίξεις για να κάνεις πατέντες (που χλωμό δλδ) θα ακυρώσεις την πιθανή του εγγύηση. Στο ζήτημά σου τώρα,,,τόσο πολύ σε χαλάει το βγάλε-βάλε...; (Σε κάθε περίπτωση, φρόντισε, αν έχεις σημαντικά αρχεία μέσα του, να κάνεις αντίγραφά τους)
Gyrteroth Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2010 Με την εγγύηση σώστα το είπες.Το είχα ήδη ξέχασει ότι υπάρχει και αυτή :-p Δεν με χαλάει και πολύ ( αφου λειτουργεί) απλά έλεγα μήπως μπορώ να τον κάνω όπως πρίν..Και όταν το έπαθε αυτό ο σκληρός : Η κλασική ατάκα. Για καλό το άνοιξα το pc? .Δεν το άφηνα μέσα στην σκόνη :-p Thanks για την απάντηση σου!
anrim27 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2010 Μήπως γνωρίζει κάποιος αν μπορώ να του βάλω διακόπτη on/off?Η τσάμπα θα τον ανοίξω? :-P Εχω και εγω ενα εξωτερικο σκληρο,ο οποιος δεν ειχε διακοπτη. Του εβαλα ενα απλο διακοπτη,σαν αυτους που εχουν τα πορτατιφ,στο καλωδιο του ρευματος του σκληρου.(και τον ανοιγω και τον κλεινω οταν θελω απο εκει) Δεν ξερω ομως τι παιζει με την εγγυηση,αν κοψεις το καλωδιο για να βαλεις τον διακοπτη(?)
Gyrteroth Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2010 Εχω και εγω ενα εξωτερικο σκληρο,ο οποιος δεν ειχε διακοπτη.Του εβαλα ενα απλο διακοπτη,σαν αυτους που εχουν τα πορτατιφ,στο καλωδιο του ρευματος του σκληρου.(και λειτουργει μια χαρα) Δεν ξερω ομως τι παιζει με την εγγυηση,αν κοψεις το καλωδιο για να βαλεις τον διακοπτη? Λογικά δεν θα ισχύει..Ίσως όμως να του βάλω διακόπτη.Νομίζω ότι είναι πιο καλά (για τον σκληρό ) να έχει διακόπτη.
washcloud Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2010 Δεν ξερω ομως τι παιζει με την εγγυηση,αν κοψεις το καλωδιο για να βαλεις τον διακοπτη(?) ...μάντεψε
popeye68 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2010 Κάνε ένα τεστ στον δίσκο με το seatools. Αν μπορείς άνοιξέ τον και κοίτα αν είναι 7200.11 ή 7200.12. Οι 7200.11 έχουν βγει ελλατωματικοί.
Xristaras12 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2010 αδερφε,κανε και ενα backup,ολη η σειρα σχεδον εχει μεσα τους προβληματικους 7200.11 Ειμαι κατοχος ενος ιδιου εξωτερικου δισκου απο τοτε που πρωτοκυκλοφορησε!Λειτουργει ακομη αλλα ειναι με 40% health και δεν περναει το long tests απο το seatools!
konandrio Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2010 Καποια στιγμη θα σε υποχρεωσει να κανεις φορματ, αυτο επαθε ενας φιλος απο το πολυ βαλε βγαλε στην πριζα επειδη δεν ξεκιναγε.
konandrio Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2010 Καποια στιγμη θα σε υποχρεωσει να κανεις φορματ, αυτο επαθε ενας φιλος απο το πολυ βαλε βγαλε στην πριζα επειδη δεν ξεκιναγε.
Gyrteroth Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2010 Το backup το έκανα.Σήμερα θα τον ανοίξω για να δω αν είναι ο 7200.11. Thanks για τις απαντήσεις σας! ---------- Προσθήκη στις 18:51 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 16:58 ---------- Τον άνοιξα και όντως είναι ο 7200.11..Τώρα?Μήπως είναι καλύτερα να τον συνδέσω εσωτερικά?
Gyrteroth Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2010 Το backup το έκανα.Σήμερα θα τον ανοίξω για να δω αν είναι ο 7200.11. Thanks για τις απαντήσεις σας! ---------- Προσθήκη στις 18:51 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 16:58 ---------- Τον άνοιξα και όντως είναι ο 7200.11..Τώρα?Μήπως είναι καλύτερα να τον συνδέσω εσωτερικά?
popeye68 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2010 Αφού είναι από τους 7200.11 κάνε πρώτα ένα test με το Seatools να δείς αν είναι εντάξει.
popeye68 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2010 Αφού είναι από τους 7200.11 κάνε πρώτα ένα test με το Seatools να δείς αν είναι εντάξει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.