barbie2 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2010 καλημέρα . είμαι καινούργιο μέλος και θα ήθελα την βοήθεια σας. εχω psp 3001 τσιπαρισμενο αλλά τις τελευταίες ημέρες μου παρουσιάζει το εξής πρόβλημα . ορισμένα παιχνίδια ενω πιο παλιά τα έπαιζε τώρα μου βγάζει το εξής μήνυμα Game cannot be started, Error 80020321.μήπως κανείσ γνωρίζει τι μπορώ να κάνω γιατί και φορμάτ που έκανα στην κάρτα μνήμης και ξαναέβαλα τα παιχνίδια πάλι , πάλι το ίδιο μήνυμα σε ορισμένα παιχνίδια. ευχαριστώ θα περιμένω τισ σωτήριες απαντήσεις σασ .
barbie2 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2010 καλημέρα . είμαι καινούργιο μέλος και θα ήθελα την βοήθεια σας. εχω psp 3001 τσιπαρισμενο αλλά τις τελευταίες ημέρες μου παρουσιάζει το εξής πρόβλημα . ορισμένα παιχνίδια ενω πιο παλιά τα έπαιζε τώρα μου βγάζει το εξής μήνυμα Game cannot be started, Error 80020321.μήπως κανείσ γνωρίζει τι μπορώ να κάνω γιατί και φορμάτ που έκανα στην κάρτα μνήμης και ξαναέβαλα τα παιχνίδια πάλι , πάλι το ίδιο μήνυμα σε ορισμένα παιχνίδια. ευχαριστώ θα περιμένω τισ σωτήριες απαντήσεις σασ .
darksoho33 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2010 πρεπει να το κανεις να παιζει χωρις umd αλλιως καθε φορα θα εχεις ενα δισκακι μεσα. για να το αλλαξεις να παιζει χωρις πατας select και εκει που λεει mount umd επιλεγεις m33 driver.
darksoho33 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2010 πρεπει να το κανεις να παιζει χωρις umd αλλιως καθε φορα θα εχεις ενα δισκακι μεσα. για να το αλλαξεις να παιζει χωρις πατας select και εκει που λεει mount umd επιλεγεις m33 driver.
barbie2 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2010 σε ευχαριστώ πολυ για την απάντηση σου αλλα δυστυχώς αυτό έχει στη ρύθμιση αυτή ---------- Προσθήκη στις 11:43 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 11:42 ---------- μήπως είναι καμμία άλλη ρύθμιση ή η κάρτα μνήμης έχει πρόβλημα αλλά δεν την έχω ούτε χρόνο !!!
barbie2 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2010 σε ευχαριστώ πολυ για την απάντηση σου αλλα δυστυχώς αυτό έχει στη ρύθμιση αυτή ---------- Προσθήκη στις 11:43 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 11:42 ---------- μήπως είναι καμμία άλλη ρύθμιση ή η κάρτα μνήμης έχει πρόβλημα αλλά δεν την έχω ούτε χρόνο !!!
darksoho33 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2010 umd δισκακι εχεις μεσα? αν εχεις καποια αλλη καρτα μνημης δοκιμασε την δε χανεις τιποτα. αλλα το συγκεκριμενο error εχει να κανει με το mount. επειδη στο κανει σε ορισμενα παιχνιδια μου φαινεται οτι πρεπει να βαλεις πιο καινουριο fw το prometheus για να στα παιζει ολα
darksoho33 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2010 umd δισκακι εχεις μεσα? αν εχεις καποια αλλη καρτα μνημης δοκιμασε την δε χανεις τιποτα. αλλα το συγκεκριμενο error εχει να κανει με το mount. επειδη στο κανει σε ορισμενα παιχνιδια μου φαινεται οτι πρεπει να βαλεις πιο καινουριο fw το prometheus για να στα παιζει ολα
s2117 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2010 Εγώ έχω το ίδιο error οταν παω να κανω update to fw του psp.. Ξέρει κανείς τι μπορώ να κάνω??
darksoho33 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2010 Εγώ έχω το ίδιο error οταν παω να κανω update to fw του psp..Ξέρει κανείς τι μπορώ να κάνω?? το update πως πας να το κανεις? μεσω wifi ή χειροκινητα? περιεγραψε λιγο τα βηματα σου
s2117 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2010 Το έχω κατεβάσει από το pc(από 2-3 διαφορετικά locations) και το έχω περάσει στην κάρτα μνήμης... Η κάρτα μνήμης δεν έχει πρόβλημα αφού σε άλλο psp παίζει κανονικά,ενω και αν της βαλω πχ φωτος, τις βλεπει κανονικα το psp που δεν κάνει το update. Έχω psp 1004 και fw 3.71 και παω για upate στο 5.03
darksoho33 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2010 Το έχω κατεβάσει από το pc(από 2-3 διαφορετικά locations) και το έχω περάσει στην κάρτα μνήμης...Η κάρτα μνήμης δεν έχει πρόβλημα αφού σε άλλο psp παίζει κανονικά,ενω και αν της βαλω πχ φωτος, τις βλεπει κανονικα το psp που δεν κάνει το update. Έχω psp 1004 και fw 3.71 και παω για upate στο 5.03 απο 3.71 m33 πρεπει αν θυμαμαι πρεπει να πας στην 4 και μετα στην 5.00 m33 και απο εκει να πας στην 5.50. η 5.03 δεν σε ενδιαφερει καθολου. εννοειται οτι παντα μιλαμε για custom fw και οχι Official
s2117 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2010 Ναι καλά τα λέει ο φίλτατος aragorn. Όπως και να έχει, το πήγα σε μαγαζί και μου το φκιαξαν
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.