Προς το περιεχόμενο

προσφορά..

Semtex

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 70
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Εγω θα ήθελα πάντως οταν το τελειώσεις με το καλό να μας δώσεις ένα Link να το δούμε και να μας πεις και πόσο σου κόστισε συνολικά.

Δημοσ.

Εγω θα ήθελα πάντως οταν το τελειώσεις με το καλό να μας δώσεις ένα Link να το δούμε και να μας πεις και πόσο σου κόστισε συνολικά.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
http://www.pelatakos.gr/post/1532474860#disqus_thread

κάτι μου θύμιζε και διάβασα "από γνωστό ελληνικό φόρουμ" και υποψιάστηκα...

Για μένα το ποιο αστείο είναι πως ο τύπος είναι και ευχαριστημένος (για να μην πω οτι πιστεύει πως μας έπιασε κορόιδα) επειδή έμαθε να κάνει install το virtuemart με 150 ευρώ!

Δημοσ.

Διάβαζα κάποια παλιά post απο αυτό εδώ το topic του insomnia : http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=269561&page=2

και έπεσα πάνω σε αυτό :

Εγώ γενικά στην περίπτωση που θα αγοράσω κάτι από Site που δεν γνωρίζω, τότε προσέχω usually τα παρακάτω:

1) όταν βάζω τα προσωπικά μου στοιχεία να έχει HTTPS

2) Στην περίπτωση που το e-shop είναι αγορασμένο από τα κάποια -έτοιμα-, τότε να είναι δουλεμένο και customized σωστά, και να μη δείχνει απλά ότι "αγόρασα κάτι πέταξα και 100 products μέσα και είμαι έτοιμος".

3) Εάν υπάρχει διεύθυνση κ τηλ επικοινωνίας

4) Παίρνω τηλ να επιβεβαιώσω ότι "αυτοί" που δείχνουν online υπάρχουν κ είναι εξυπηρετικοί.

5) Κοιτάζω την "ποιότητα" του Site. Κακά τα ψέματα... όταν κάποιος είναι διατεθειμένος να δουλέψει σωστά για να βγάλει λεφτά, επενδύει κιόλας στη δουλειά του κ δε ψάχνει για φτηνές λύσεις. Αυτό φαίνεται στα Sites. Πάντα βέβαια υπάρχουν κ οι εξαιρέσεις, αλλά συνήθως You get what you pay for, και όταν η επιχείρηση που επιλέγουμε είναι του τύπου "make quick money" τότε ίσως πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι να μην πάρουμε πίσω αυτό που περιμένουμε!

Αυτά που λέει το παιδί είναι απολύτως λογικά και πιστεύω έτσι σκέφτεται η πλειοψηφία των Online αγοραστών.

Το γράφω για να πάρουν μια ιδέα του πως σκέφτεται ο κόσμος που ψωνίζει μέσω ίντερνετ όλοι οι "έξυπνοι" επιχειρηματίες που δε θέλουν να δώσουν φράγκο για το ηλεκτρονικό τους κατάστημα .

Δημοσ.

Κι υστερα αναρωτιουνται γιατι δεν παει καλα η δουλεια τους και γιατι πρεπει να το κλεισουν για να μην τους πανε μεσα στο τελος!! lol (ξανα!)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...