Προς το περιεχόμενο

Το pc κάνει φασαρία.Έρωτηση!

Gyrteroth

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά..Το pc που έχω, κάνει φασαρία και κάπου γίνετε κουραστικό.

Η αλήθεια είναι ότι δεν ξέρω τι φταίει για την πολύ φασαρία για να το αλλάξω.

Εδώ είναι η ψύκτρα, γραφικών,τροφοδοτικό ! Και έχω κάτι coolmaster fans 12.

Μπορεί κανείς να καταλάβει τι κάνει την φασαρία ??

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά..Το pc που έχω, κάνει φασαρία και κάπου γίνετε κουραστικό.

Η αλήθεια είναι ότι δεν ξέρω τι φταίει για την πολύ φασαρία για να το αλλάξω.

Εδώ είναι η ψύκτρα, γραφικών,τροφοδοτικό ! Και έχω κάτι coolmaster fans 12.

Μπορεί κανείς να καταλάβει τι κάνει την φασαρία ??

post-122622-129063131102_thumb.jpeg

post-122622-129063131103_thumb.jpeg

post-122622-129063131104_thumb.jpeg

post-122622-129063131105_thumb.jpeg

Δημοσ.

Αν είναι αυτά που παρέθεσες τα parts, πιθανότατα η κάρτα γραφικών.

Ένας τρόπος να το επιβεβαιώσεις είναι η το προσεκτικό σταμάτημα των fans με το χέρι (για λίγο), τουλάχιστον για vga και case fans (πιέζεις προσεκτικά/απαλά με το δάχτυλο το κέντρο του fan για να σταματήσει). Για το τροφοδοτικό, μπορείς να το σταματήσεις για λίγα δευτερόλεπτα μ ένα μολύβι (προσεκτικά πάλι), αν το τοποθετήσεις πριν το boot θα σου ναι πιο εύκολο ίσως. Για τη διαστημική ψύκτρα του cpu, δεν έχω να προτείνω κάποιον τρόπο :P

Δημοσ.

Αν είναι αυτά που παρέθεσες τα parts, πιθανότατα η κάρτα γραφικών.

Ένας τρόπος να το επιβεβαιώσεις είναι η το προσεκτικό σταμάτημα των fans με το χέρι (για λίγο), τουλάχιστον για vga και case fans (πιέζεις προσεκτικά/απαλά με το δάχτυλο το κέντρο του fan για να σταματήσει). Για το τροφοδοτικό, μπορείς να το σταματήσεις για λίγα δευτερόλεπτα μ ένα μολύβι (προσεκτικά πάλι), αν το τοποθετήσεις πριν το boot θα σου ναι πιο εύκολο ίσως. Για τη διαστημική ψύκτρα του cpu, δεν έχω να προτείνω κάποιον τρόπο :P

Δημοσ.

Αυτά είναι τα parts ..Και έγω για γραφικων πιστεύω ότι κανει την πολύ φασαρία..Υπάρχει κανένα άλλο fan για την γραφικών που να μην κάνει τόσο θόρυβο?

Δημοσ.

Αυτά είναι τα parts ..Και έγω για γραφικων πιστεύω ότι κανει την πολύ φασαρία..Υπάρχει κανένα άλλο fan για την γραφικών που να μην κάνει τόσο θόρυβο?

Δημοσ.

Εγώ την αντικατέστησα με μια τέτοια και ησύχασα. Καλό θα ήταν να τα τσεκάρεις όλα ώστε να μην ανακαλύψεις στο τέλος ότι ναι μεν η κάρτα ησύχασε αλλά πλέον σ ενοχλεί το cpu fan.

Δημοσ.

Εγώ την αντικατέστησα με μια τέτοια και ησύχασα. Καλό θα ήταν να τα τσεκάρεις όλα ώστε να μην ανακαλύψεις στο τέλος ότι ναι μεν η κάρτα ησύχασε αλλά πλέον σ ενοχλεί το cpu fan.

Δημοσ.

Thanks για την απάντηση σου.Ναι θα τα τσεκάρω αλλά λογικά θα την αντικαταστήσω και έγω με το ίδιο fan που το άλλαξες και εσύ!

Δημοσ.

Thanks για την απάντηση σου.Ναι θα τα τσεκάρω αλλά λογικά θα την αντικαταστήσω και έγω με το ίδιο fan που το άλλαξες και εσύ!

Δημοσ.

Πολύ καλή περίπτωση η L2, αρκεί τα υπόλοιπα parts να είναι όσο περισσότερο αθόρυβα γίνεται και να παράγει η κάρτα γραφικών το μεγαλύτερο μέρος του θορύβου.

Δημοσ.

Πολύ καλή περίπτωση η L2, αρκεί τα υπόλοιπα parts να είναι όσο περισσότερο αθόρυβα γίνεται και να παράγει η κάρτα γραφικών το μεγαλύτερο μέρος του θορύβου.

Δημοσ.

Το θέμα είναι ότι δεν παίζει να τη βρεις, το Πλαίσιο έχει βγάλει στη φόρα εκατοντάδες προϊόντα-φαντάσματα.

Η L2 είναι μια χαρά.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...