Sarandis Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2010 να λες καλα που δε σου ειπαν οτι καηκε η μητρικη,ειναι το νεο trend
Sarandis Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2010 να λες καλα που δε σου ειπαν οτι καηκε η μητρικη,ειναι το νεο trend
popeye68 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2010 Θα μπορουσαν απλα να εχουν ενα λινκ με τους ορους της εγγυησης. Ναι έχεις δίκιο. Έψαξα όλο το site του ΠΛΑΙΣΙΟ και δεν βρήκα πουθενά τους όρους της εγγύησης (το βιβλιαράκι που έχω τώρα μπροστά μου). Χαζοί είναι να στο δείξουν πριν την αγορά;
popeye68 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2010 Θα μπορουσαν απλα να εχουν ενα λινκ με τους ορους της εγγυησης. Ναι έχεις δίκιο. Έψαξα όλο το site του ΠΛΑΙΣΙΟ και δεν βρήκα πουθενά τους όρους της εγγύησης (το βιβλιαράκι που έχω τώρα μπροστά μου). Χαζοί είναι να στο δείξουν πριν την αγορά;
aikat90 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2010 Είμαι σίγουρος ότι δεν μου δώσανε μαύρο βιβλιαράκι με εγγύηση.....στο ταμείο και οι πωλητές είπαν το τιμολόγιο είναι η εγγύηση..... επειδή τα μπέρδεψα λίγο πριν έχω πάρει 2 υπολογηστες από το πλαίσιο...καινουργιος(1 μήνας) χάλασε και ζητάνε λεφτά για τα εργατικά!!! Στον προηγούμενο τον είχαν συρναμολογήσει και μου τον έστειλαν με courier(δικιά μου επιλογή) στο σπίτι....Εκεί είχε το μαύρο βιβλιαράκι.....Τώρα σε αυτόν συν ότι δεν είχε περιποίηση(Δλδ μου τον δώσανε με τα κουτιά.....)δεν μου δώσανε τπτ άλλο από τον υπολογηστή τα κουτια των κομματιών και το τιμολόγιο....
kage Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2010 μηπως δεν πειρες ολα τα parts για ενα κουτι και πειρες μονο κομματια? δηλ.παραγγειλες ενα ενα τα κομματια χωρις να το συναρμολογησουν κτλ αυτοι?
aikat90 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2010 εκεί το συναρμολόγησαν στο ίδιο μαγαζί που το πήρα....εγώ δεν άγγιξα τα κομμάτια....
lexmark Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2010 Μηπως επειδη και καλα δεν ειναι TURBO-X αλλα απλα κομματια που συναρμολογησαν αυτοι το κανουν ετσι; Και τον 1 χρονο εγγυηση στα εργατικα τον δινουν μονο σε turbo-x υπολογιστες; Αν θυμαμαι καλα ειπες οτι το κουτι του παλιου σου γραφει TURBO-X ενω στο νεο δεν το γραφει. Οπως και να εχει, αλλο ενα πραγμα που θα πρεπει να ξεκαθαρισουν στους πελατες τους ειναι και οι οροι τους...
Γιάννης Platano Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2010 Μηπως επειδη και καλα δεν ειναι TURBO-X αλλα απλα κομματια που συναρμολογησαν αυτοι το κανουν ετσι; Και τον 1 χρονο εγγυηση στα εργατικα τον δινουν μονο σε turbo-x υπολογιστες; Αν θυμαμαι καλα ειπες οτι το κουτι του παλιου σου γραφει TURBO-X ενω στο νεο δεν το γραφει. Οπως και να εχει, αλλο ενα πραγμα που θα πρεπει να ξεκαθαρισουν στους πελατες τους ειναι και οι οροι τους... Ολα τα Turbox ειναι αποτελεσμα κομματιων που συναρμολογουν αυτοι.Δεν υπαρχουν υλικα TurboX.
aikat90 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2010 Παιδία πήγα σήμερα και τον πήρα....αφού μίλησα με χίλια άτομα....το θέμα είναι......όταν εγώ πήγα και τον πήρα(παρέγγειλα) μου είπαν ότι μπορούν να το φτιάξου εκεί(χωρίς να θέλουν τπτ παραπανω) αντι να το φτιάξουν στην Αθήνα....ε εγώ είπα εντάξη θα τον έπαιρνα και πιο νωρίς μια χαρά.....αλλά ο πωλητής δεν μου είπε ότι ξέρεις αν τον φτιάξεις εδώ χανεις την εγγύηση για τα εργατικά......και για αυτο θέλουν 35 ευρώ....γιατί στο σύστημα τους φαίνετε ότι το συρναμολόγησα εγώ και δεν ειναι turbo-x....(δλδ αν ξαναπατήσω εγώ εκει....θα είναι μόνο και μόνο αν έχει χαλάσει κάτι......)
isay Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2010 Παιδία πήγα σήμερα και τον πήρα....αφού μίλησα με χίλια άτομα....το θέμα είναι......όταν εγώ πήγα και τον πήρα(παρέγγειλα) μου είπαν ότι μπορούν να το φτιάξου εκεί(χωρίς να θέλουν τπτ παραπανω) αντι να το φτιάξουν στην Αθήνα....ε εγώ είπα εντάξη θα τον έπαιρνα και πιο νωρίς μια χαρά.....αλλά ο πωλητής δεν μου είπε ότι ξέρεις αν τον φτιάξεις εδώ χανεις την εγγύηση για τα εργατικά......και για αυτο θέλουν 35 ευρώ....γιατί στο σύστημα τους φαίνετε ότι το συρναμολόγησα εγώ και δεν ειναι turbo-x....(δλδ αν ξαναπατήσω εγώ εκει....θα είναι μόνο και μόνο αν έχει χαλάσει κάτι......) Παραμάγαζο μέσα στο πλαίσιο;
pataridis Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2010 Πέρασαν τόσα χρόνια και ο κόσμος ακόμη πηγαίνει στο Πλαίσιο?? Μακριά..... Καλύτερα στο μαγαζάκι της γειτονιάς σας. Δεν τους βαρεθήκατε?? Μια φορά τους πήγα ένα Laptop ενός φίλου Turbox πρόβλημα με μητρική και μου λέγανε πάρε κάτι άλλο από laptop και θα σου κόψουμε από την τιμή πώλησης. Μου άρεσε σαν ιδέα και και όταν τους είπα τι έκπτωση θα υπάρχει μου είπανε 50 ευρώ. 50 να είναι οι ώρες τους. Το laptop έπιασε σαν ανταλλακτικά 250 ευρώ και σχετικά χαλαρά. Όσο υπάρχουν άσχετοι, χωρίς παρεξήγηση ο παραπάνω όρος το Πλαίσιο, θα κονομάει σε βάρος τους.
Γιάννης Platano Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2010 Παιδία πήγα σήμερα και τον πήρα....αφού μίλησα με χίλια άτομα....το θέμα είναι......όταν εγώ πήγα και τον πήρα(παρέγγειλα) μου είπαν ότι μπορούν να το φτιάξου εκεί(χωρίς να θέλουν τπτ παραπανω) αντι να το φτιάξουν στην Αθήνα....ε εγώ είπα εντάξη θα τον έπαιρνα και πιο νωρίς μια χαρά.....αλλά ο πωλητής δεν μου είπε ότι ξέρεις αν τον φτιάξεις εδώ χανεις την εγγύηση για τα εργατικά......και για αυτο θέλουν 35 ευρώ....γιατί στο σύστημα τους φαίνετε ότι το συρναμολόγησα εγώ και δεν ειναι turbo-x....(δλδ αν ξαναπατήσω εγώ εκει....θα είναι μόνο και μόνο αν έχει χαλάσει κάτι......) Κατι παρομοιο ειχε τυχει με pc του γιου μου που συναρμολογηθηκε στο καταστημα Μεταμορφωσης Αττικης και οχι στον Ασπροπυργο που ειναι το κεντρο συναρμολογησης αλλα το μονο θεμα που μου εκαννα ηταν οτι ελεγαν οτι δεν ισχυει το 4ωρο service. Αφου τους ανακατωσα ολους το δεχτηκαν τελικα αφου αυτοι το ειχαν συναρμολογησει χωρις να με ενδιαφερει το που και το εγραψαν στην αποδειξη με υπογραφη και σφραγιδα. Δεν εθεσαν καν θεμα εγγυησης σε χρηματικο επιπεδο.
lexmark Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2010 Δηλαδη ρε παιδες για να καταλαβω τωρα εγω, αλλο πραγμα να στο συναρμολογουν στο "κεντρο συναρμολογησης" και αλλα πραγμα να στο συναρμολογουν στο καταστημα; Κι αν ειναι ετσι γιατι δεν το λενε απο την αρχη να μην μπαινει και σε τετοια ταλαιπωρια ο καθενας; Γιαννη αυτο με το turbo-x κουτι το ξερω οτι το φτιαχνουν αυτοι απο κομματια (οτι να'ναι) αλλα ειπα μηπως και παιζει κατι τετοιο!! Ολα τα περιμενω απο αυτους!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.