Προς το περιεχόμενο

Αγορές hardware από το Internet και παράδοση κατ' οίκον

lanista

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αγαπητοί φίλοι καλησπέρα,

την τελευταία περίοδο έκανα τα πρώτα δειλά βήματα αγορών από το internet και προμηθεύτηκα αρκετά βιβλία από διάφορα sites. Αυτό που παρατήρησα ήταν ότι με εξαίρεση το alibris.co.uk σε όλες τις άλλες περιπτώσεις (amazon.co.uk, bookdepository.co.uk) τα προιόντα τα άφησε το ταχυδρομίο στην είσοδο της πολυκατοικίας χωρίς κάποια ειδοποίηση.

Ευλόγως λοιπόν έχω επιφυλάξεις για να αγοράσω hardware αξίας γιατί φοβάμαι ότι θα το αφήσουν στην είσοδο με την πιθανότητα να χαθεί.

Εσείς πως το αντιμετωπίζεται το θέμα αυτό ? Υπάρχει τρόπος να γίνεται η παραλαβή από τα ΕΛΤΑ της περιοχής μου?

Ευχαριστώ εκ των προτέρων

Δημοσ.

Και σε 'μένα έτσι πράττουν και όταν ξέρω ότι θα λείπω ή σε άλλες περιπτώσεις, τους λέω να μην τα αφήνουν στην πόρτα.

Δοκίμασέ το.

Δημοσ.

Αν δώσεις την διεύθυνση του ταχυδρομείου της περιοχής(και κάποιον κωδικό νομίζω του παραρτήματος) αντί για την δική σου το πηγαίνουν εκεί.

Το μόνο πρόβλημα είναι ότι δεν σου έρχεται ειδοποίηση και θα πρέπει να ρωτάς το ταχυδρομείο.

Δημοσ.

Αλλιως μπορεις να ανοιξεις μια ταχυδρομικη θυριδα σε ενα ταχυδρομειο και να πηγαινεις να τα παιρνεις απο εκει. Αυτο ομως κοστιζει..

Δημοσ.

Αλλιως μπορεις να ανοιξεις μια ταχυδρομικη θυριδα σε ενα ταχυδρομειο και να πηγαινεις να τα παιρνεις απο εκει. Αυτο ομως κοστιζει..

Δημοσ.

Δηλαδη τις παραγγελιες απτο εξωτερικο, μονο ταχυδρομος των ΕΛΤΑ τις φερνει σπιτι? Με courier δε γινεται να το κανονισεις καπως? Η με το συστημα πορτα-πορτα των ΕΛΤΑ?

Αυτο που λεει ο The_Judas μου μοιαζει πολυ επιφοβο με την ενοια οτι αν δεν εχεις γνωστο στα ΕΛΤΑ της περιοχης σου, υπαρχει ο φοβος ειτε να στο καβαντζωσει καποιος, ειτε απλα να το ανοιξουν θεωρωντας -σωστα- οτι ειναι αποδεκτες οι ιδιοι.

Η ταχυδρομικη θυριδα ειναι σιγουρα λυση, αλλα εχει κοστος, οποτε καποιος αλλος αν γνωριζει εναν ασφαλη τροπο ας βοηθησει.

ποτε δε μου εχουν αφησει δεμα αδεσποτο. Ή με ειδοποιηση να παω στο ταχυδρομιο ή ο ταχυδρομος μου χτυπησε την πορτα

Αναλογως το δεμα. Αν ειναι ενας bulk ssd σε ενα πακετακι σαν τσιγαροκουτο, τοτε δεν νομιζω να σου αφησει σημειωμα...Που να ξερει εξαλλου τι εχει μεσα για να προσεξει να μη στο αφησει στην εισοδο.

Τωρα αμα το δεμα ειναι καμια καρτα γραφικων στο κουτι της και εμενα μου φαινεται περιεργο να στην αφησει σε εισοδο πολυκατοικιας. Λογικα η σημειωμα για να πας να παραλαβεις, η θα σου χτυπησει την πορτα αν δεν βαριεται ο ταχυδρομος.

Δημοσ.

Δηλαδη τις παραγγελιες απτο εξωτερικο, μονο ταχυδρομος των ΕΛΤΑ τις φερνει σπιτι? Με courier δε γινεται να το κανονισεις καπως? Η με το συστημα πορτα-πορτα των ΕΛΤΑ?

Αυτο που λεει ο The_Judas μου μοιαζει πολυ επιφοβο με την ενοια οτι αν δεν εχεις γνωστο στα ΕΛΤΑ της περιοχης σου, υπαρχει ο φοβος ειτε να στο καβαντζωσει καποιος, ειτε απλα να το ανοιξουν θεωρωντας -σωστα- οτι ειναι αποδεκτες οι ιδιοι.

Η ταχυδρομικη θυριδα ειναι σιγουρα λυση, αλλα εχει κοστος, οποτε καποιος αλλος αν γνωριζει εναν ασφαλη τροπο ας βοηθησει.

ποτε δε μου εχουν αφησει δεμα αδεσποτο. Ή με ειδοποιηση να παω στο ταχυδρομιο ή ο ταχυδρομος μου χτυπησε την πορτα

Αναλογως το δεμα. Αν ειναι ενας bulk ssd σε ενα πακετακι σαν τσιγαροκουτο, τοτε δεν νομιζω να σου αφησει σημειωμα...Που να ξερει εξαλλου τι εχει μεσα για να προσεξει να μη στο αφησει στην εισοδο.

Τωρα αμα το δεμα ειναι καμια καρτα γραφικων στο κουτι της και εμενα μου φαινεται περιεργο να στην αφησει σε εισοδο πολυκατοικιας. Λογικα η σημειωμα για να πας να παραλαβεις, η θα σου χτυπησει την πορτα αν δεν βαριεται ο ταχυδρομος.

Δημοσ.

Aν ειναι μεγαλο το δεμα δεν το αφηνουν..

Βεβαια τις προαλες ενα βιβλιο απο το bookdepository μου το αφησε μπροστα στην πορτα...

Δημοσ.

Aν ειναι μεγαλο το δεμα δεν το αφηνουν..

Βεβαια τις προαλες ενα βιβλιο απο το bookdepository μου το αφησε μπροστα στην πορτα...

Δημοσ.

Δεν κατάλαβες καλά... στο όνομα σου είναι το δέμα όχι στου ταχυδρομείου. Μόνο η διεύθυνση αλλάζει.

Όπως μπορεί ο ταχυδρόμος να καβατζώσει το δέμα από την αποθήκη... έτσι δεν μπορεί από το απλό που θα σταλεί στην πολυκατοικία σου; Ποια η διαφορά;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...