The_Judas Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2010 Δηλαδη τις παραγγελιες απτο εξωτερικο, μονο ταχυδρομος των ΕΛΤΑ τις φερνει σπιτι? Με courier δε γινεται να το κανονισεις καπως? Η με το συστημα πορτα-πορτα των ΕΛΤΑ?Αυτο που λεει ο The_Judas μου μοιαζει πολυ επιφοβο με την ενοια οτι αν δεν εχεις γνωστο στα ΕΛΤΑ της περιοχης σου, υπαρχει ο φοβος ειτε να στο καβαντζωσει καποιος, ειτε απλα να το ανοιξουν θεωρωντας -σωστα- οτι ειναι αποδεκτες οι ιδιοι. Δεν κατάλαβες καλά... στο όνομα σου είναι το δέμα όχι στου ταχυδρομείου. Μόνο η διεύθυνση αλλάζει. Όπως μπορεί ο ταχυδρόμος να καβατζώσει το δέμα από την αποθήκη... έτσι δεν μπορεί από το απλό που θα σταλεί στην πολυκατοικία σου; Ποια η διαφορά;
gregmits Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2010 Τροφοδοτικό από amazon co uk, με tracking code, σε μιάμιση μέρα στην πόρτα μου και με τηλέφωνο προηγουμένως για συνεννόηση. Βιβλία από play, στο ταχυδρομείο, σε ~μια βδομάδα, με ειδοποιητήριο στο σπίτι.
gregmits Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2010 Τροφοδοτικό από amazon co uk, με tracking code, σε μιάμιση μέρα στην πόρτα μου και με τηλέφωνο προηγουμένως για συνεννόηση. Βιβλία από play, στο ταχυδρομείο, σε ~μια βδομάδα, με ειδοποιητήριο στο σπίτι.
phanispal Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2010 Εγώ πάντως που παραγγέλνω συχνά από eBay, πότε τα αφήνουν και πότε όχι. Και παπούτσια έχω παραγγείλει και τα έχουν αφήσει στην είσοδο. Άλλες φορές αφήνουν ειδοποιητήριο. Νομίζω πως τα τελευταία έχουν 3 χρώματα και πως πράττουν ανάλογα με το χρώμα.
phanispal Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2010 Εγώ πάντως που παραγγέλνω συχνά από eBay, πότε τα αφήνουν και πότε όχι. Και παπούτσια έχω παραγγείλει και τα έχουν αφήσει στην είσοδο. Άλλες φορές αφήνουν ειδοποιητήριο. Νομίζω πως τα τελευταία έχουν 3 χρώματα και πως πράττουν ανάλογα με το χρώμα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.