June Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2010 Έχω μια απορία, όποιος μπορεί ας βοηθήσει! Έχω 2 πάστες Arctic Cooling που της ειχα ανοιξει πριν 3-4 χρόνια για να βάλω στον επεξεργαστή μου και αλλη μία μικρή που είχε μέσα με μία ψύκτρα της Zalman που είχα πάρει πριν 2 χρόνια. Οι Arctic Cooling είχαν ανοιχτεί τότε, είχα βάλει ελάχιστο και έμειναν έτσι. Αυτή που είχε μέσα η Zalman δεν την έχω ανοίξει ποτέ. Η ερώτηση μου είναι αν αυτές έχουν λήξει και πάνε για πέταμα ή αν μπορώ να της χρησιμοποιήσω σήμερα σε έναν νέο επεξεργαστή AMD x6 1090T που περιμένω. Ψύκτρα δεν θα βάλω αυτή που έχει μέσα, αλλά την Corsair H50. (Δεν θα κάνω overclocking αυτή τη στιγμή άμεσα)
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2010 Moderators Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2010 Προσωπικα χρησιμοποιω ακομα παστες 2-3-4 ετων, τις οποιες διατηρω στο ψυγειο. Η υφη τους ομως και ο τροπος απλωματος εχει παραμεινει ο ιδιος απο τοτε που αγοράστηκαν. Αν αλλοιωθουν αυτα τα χαρακτηριστικα, τοτε τις πεταω. Μεχρι στιγμης δεν ειχα ποτε κανενα προβλημα.
phanispal Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2010 Αν είναι καλές και δεν έχουν στεγνώσει, δεν παθαίνουν τίποτα όπως λέει κι ο GeorgeMan.
popeye68 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2010 Δεν παθαίνουν τίποτα. Αρκεί να προσέχεις όταν κλείνεις το σωληνάριο να μην παίρνει αέρα. Δηλαδή πίεσε το λίγο να έρθει η πάστα μέχρι το χείλος του σωληναρίου (έξω-έξω) ώστε να μην μπαίνει καθόλου αέρας. Θα την δεις κιόλας. Αν έχει γίνει σαν πλαστελίνη και δεν απλώνεται τότε πέτα την.
SOWHAT Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2010 Προσωπικα χρησιμοποιω ακομα παστες 2-3-4 ετων, τις οποιες διατηρω στο ψυγειο. Η υφη τους ομως και ο τροπος απλωματος εχει παραμεινει ο ιδιος απο τοτε που αγοράστηκαν. Αν αλλοιωθουν αυτα τα χαρακτηριστικα, τοτε τις πεταω. Μεχρι στιγμης δεν ειχα ποτε κανενα προβλημα. Καλά και δεν μαζεύει υγρασία με τον καιρό; Και μετά αυτήν την υγρασία την φέρνεις σε επαφή με τον επεξεργαστή; Επιτρέπεται κάτι τέτοιο;
SOWHAT Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2010 Προσωπικα χρησιμοποιω ακομα παστες 2-3-4 ετων, τις οποιες διατηρω στο ψυγειο. Η υφη τους ομως και ο τροπος απλωματος εχει παραμεινει ο ιδιος απο τοτε που αγοράστηκαν. Αν αλλοιωθουν αυτα τα χαρακτηριστικα, τοτε τις πεταω. Μεχρι στιγμης δεν ειχα ποτε κανενα προβλημα. Καλά και δεν μαζεύει υγρασία με τον καιρό; Και μετά αυτήν την υγρασία την φέρνεις σε επαφή με τον επεξεργαστή; Επιτρέπεται κάτι τέτοιο;
popeye68 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2010 Καλά και δεν μαζεύει υγρασία με τον καιρό;Και μετά αυτήν την υγρασία την φέρνεις σε επαφή με τον επεξεργαστή; Επιτρέπεται κάτι τέτοιο; Όχι δεν μαζεύει υγρασία. Απλώς ξερένεται και σκληραίνει. Χάνει την ρευστότητά της και δεν απλώνεται μετά. Γίνεται σαν πλαστελίνη και φυσικά χάνει και τις ιδιότητές της σαν υλικό (θερμοαγωγιμότητα).
popeye68 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2010 Καλά και δεν μαζεύει υγρασία με τον καιρό;Και μετά αυτήν την υγρασία την φέρνεις σε επαφή με τον επεξεργαστή; Επιτρέπεται κάτι τέτοιο; Όχι δεν μαζεύει υγρασία. Απλώς ξερένεται και σκληραίνει. Χάνει την ρευστότητά της και δεν απλώνεται μετά. Γίνεται σαν πλαστελίνη και φυσικά χάνει και τις ιδιότητές της σαν υλικό (θερμοαγωγιμότητα).
serbabis Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2010 offtopic Αν είναι καλές και δεν έχουν στεγνώσει, δεν παθαίνουν τίποτα όπως λέει κι ο GeorgeMan. Κανόνισε να μου επιστρέψεις την θερμοαγώγιμή μου, την έχεις πάνω απο 3 χρόνια και την χρειάζομαι... Άσε που έχεις και τα δύο σωληνάρια!!! Κανόνισε να κατέβεις για καμια μπύρα
serbabis Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2010 offtopic Αν είναι καλές και δεν έχουν στεγνώσει, δεν παθαίνουν τίποτα όπως λέει κι ο GeorgeMan. Κανόνισε να μου επιστρέψεις την θερμοαγώγιμή μου, την έχεις πάνω απο 3 χρόνια και την χρειάζομαι... Άσε που έχεις και τα δύο σωληνάρια!!! Κανόνισε να κατέβεις για καμια μπύρα
phanispal Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2010 Έχω 22gr Arctic Ceramique ρε, τι να το κάνω το δικό σου το σαπάκι που 'χει γίνει σοβάς; :Ρ Πήγαινε πάρε κανα καφάσι Βεργίνες με τον άλλον κι ανεβείτε.
phanispal Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2010 Έχω 22gr Arctic Ceramique ρε, τι να το κάνω το δικό σου το σαπάκι που 'χει γίνει σοβάς; :Ρ Πήγαινε πάρε κανα καφάσι Βεργίνες με τον άλλον κι ανεβείτε.
June Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2010 Σας ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις! Λοιπόν τις δοκίμασα όλες (τις 2 ανοιχτές δλδ) και βγαζουν κανονικά, δεν έχουν ξεραθεί. Ποια απ' όλες λετε να χρησιμοποιήσω; Υπάρχει περίπτωση να δω καμια διαφορά;
June Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2010 Σας ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις! Λοιπόν τις δοκίμασα όλες (τις 2 ανοιχτές δλδ) και βγαζουν κανονικά, δεν έχουν ξεραθεί. Ποια απ' όλες λετε να χρησιμοποιήσω; Υπάρχει περίπτωση να δω καμια διαφορά;
phanispal Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2010 Μεταξύ των Arctic Silver δύσκολα με αέρα, με τη Zalman μπορεί να δεις κανα-δυο βαθμούς πάνω, μπορεί και όχι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.