Προς το περιεχόμενο

Γρηγορη γνωμη σε case,ειμαι σε κρισιμο σημειο!

Borden

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ας με συγχωρισουν οι admin που κανω double posting,αλλα ετσι πιστευω θα το δουν περισσοτεροι! Παρηγγειλα το asgard αλλα μου λενε δεν υπαρχει και μου προτειναν αυτο το case!Αξιζει; http://www.visionstudio.gr/prodinfo.asp?id=17900&cat=1&sub=undefined&pmanuf=undefined&sort=1&step=4

ΥΓ Πιο δυσκολο ειναι να υπαρχουν τα κομματια που θες παρα να βρεις πια θες!

ΥΓ2 Γραφω γρηγορη γιατι αν τους παρω και τους πω οκ για το case θα παρω επιτελους το pc μετα απο 10 μερες αναμονης :fear: !

Δημοσ.

Ας με συγχωρισουν οι admin που κανω double posting,αλλα ετσι πιστευω θα το δουν περισσοτεροι! Παρηγγειλα το asgard αλλα μου λενε δεν υπαρχει και μου προτειναν αυτο το case!Αξιζει; http://www.visionstudio.gr/prodinfo.asp?id=17900&cat=1&sub=undefined&pmanuf=undefined&sort=1&step=4

ΥΓ Πιο δυσκολο ειναι να υπαρχουν τα κομματια που θες παρα να βρεις πια θες!

ΥΓ2 Γραφω γρηγορη γιατι αν τους παρω και τους πω οκ για το case θα παρω επιτελους το pc μετα απο 10 μερες αναμονης :fear: !

Δημοσ.

Η αναμονή είναι σχετική πάντως, εγώ παρήγγειλα τον 64άρη Nova με 2-7 μέρες παράδοση και ήρθε νωρίτερα απ' όσο μου είχαν πει ότι θα παραλάβουν.

Δημοσ.

Η αναμονή είναι σχετική πάντως, εγώ παρήγγειλα τον 64άρη Nova με 2-7 μέρες παράδοση και ήρθε νωρίτερα απ' όσο μου είχαν πει ότι θα παραλάβουν.

Δημοσ.
Ας με συγχωρισουν οι admin που κανω double posting,αλλα ετσι πιστευω θα το δουν περισσοτεροι!

Οι Όροι Χρήσης του forum απαγορεύουν και το crossposting και τη δημιουργία πολλαπλών ίδιων θεμάτων. Να μην το ξανακάνεις σε καμία περίπτωση.

Όλοι όσοι έχουν πρόβλημα/απορία, το ίδιο θέλουν και αυτοί. Φαντάζεσαι τί θα γινόταν αν ο καθένας άρχιζε να ανοίγει 2πλα και 3πλα θέματα και ανταγωνιζόταν με όλους τους άλλους για το ποιανού το thread θα παραμείνει περισσότερες μέρες και πιο ψηλά στην πρώτη σελίδα του κάθε forum section... ; :rolleyes:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...