Επισκέπτης Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2010 micos μπορεις να μου πεις πως λειτουργω μετα την εγκατασταση του jdown???????????????????πρεπει να συμπληρωσω κατι στα πεδια που εχει μεσα στις ρυθμισεις ?????????
washcloud Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2010 Τι εννοείς; Τι σχέση έχει το jdownloader και το cryptload με την αναπαραγωγή ταινιών; ...δεν εννοούσε την αναπαραγωγή, αλλά το να κατεβάζει-ταινίες/να-βλέπει-ταινίες (...το επιθυμητό τελικό αποτέλεσμα της όλης διαδικασίας, δηλαδή...) εχει κανεις ιδεα αν απο την στιγμη που κανω εγκατασταση το jdownloader πρεπει να το ρυθμισω καπως για να μπορω να κατεβαζω?????? ...δεν χρειάζεται κάποια "ιδιαίτερη ρύθμιση". Τον ξεκινάς/"ρίχνεις μέσα τα λινκ"/ΠΗΓΑΙΝΕΙΣ ΣΤΟ LINK GRABBER TAB/με δεξί επιλέγεις "continue with all"/ξεκινάει το κατέβασμα-την πορεία του οποίου βλέπεις στο πρώτο tab... Mάλλον ΑΥΤΟ είναι που δεν κάνεις - παρ' ολ' αυτά, αν είναι κάποιο άλλο το πρόβλημα που αντιμετωπίζεις, γίνε πιο σαφής...
Επισκέπτης Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2010 λοιπον αυτο συνδεεεται αυτοματα με το rapidshare,εχω κ prenium λογαριασμο.οκ μεχρι εδω.παω σε μια σελιδα και κανω αυτο που μου λεει για να κατεβασω μια ταινια.και εκει που παει να την κατεβασει βγαζει ενα περιεργο μηνυμα και μου βγαζει ενα απαγορευτικο στο jdown, ---------- Προσθήκη στις 19:45 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 19:41 ---------- με το που παιρνω το Link απο την ταινια για να σε διαφωτισω καλυτερα γιατι ισως να μην στο λεω καλα που ειναι http/................................ που παω και το κολαω αυτο?
washcloud Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2010 Όταν είναι ανοιχτός ο jD, το μόνο που χρειάζεται να κάνεις για να "πάρει" link, είναι να τα αντιγράψεις με το ποντίκι σου (highlight και αντιγραφή), και το πρόγραμμα έχει δικό του "αντιγραφέα" που τα αντιγράφει σε αυτόν, παράλληλα. Θα σου βγάλει μάλιστα κάτω δεξιά ένα μικρό pop-up παραθυράκι για λίγο, που θα τονίζει ότι το link αντιγράφτηκε σε αυτόν. ...ΜΕΤΑ, πας στο "link grabber tab" του που λέγαμε, και τα "ενεργοποιείς" (ξεκινάς το κατέβασμα δλδ), κλικάροντας δεξί και "continue with all". Αν τυχόν δεν αρχίζει να κατεβάζει αυτόματα, παρ' όλο που από default έτσι είναι ορισμένος, πάτα πάνω αριστερά το "τριγωνικό κουμπί" που λέει "Download", για να ξεκινήσει (το οποίο σε ΑΥΤΗΝ την περίπτωση, θα είναι πρασινισμένο. Αν ΔΕΝ έχει ξεκινήσει δλδ το κατέβασμα. Μόλις το πατήσεις, θα γκριζάρει, και στο πρώτο tab θα βλέπεις την "εξέλιξη του download").
TheELF Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2010 λοιπον αυτο συνδεεεται αυτοματα με το rapidshare,εχω κ prenium λογαριασμο.οκ μεχρι εδω.παω σε μια σελιδα και κανω αυτο που μου λεει για να κατεβασω μια ταινια.και εκει που παει να την κατεβασει βγαζει ενα περιεργο μηνυμα και μου βγαζει ενα απαγορευτικο στο jdown, ---------- Προσθήκη στις 19:45 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 19:41 ---------- με το που παιρνω το Link απο την ταινια για να σε διαφωτισω καλυτερα γιατι ισως να μην στο λεω καλα που ειναι http/................................ που παω και το κολαω αυτο? 1. Αφού έχει premium "πρέπει" και να το δηλώσεις.για να μην σου ζητάει κωδικούς,και να μπορείς να κατεβάζεις όλα τα αρχεία. Πας καρτέλα settings->plugins->host->premium πατάς το add account και βάζεις τα στοιχεία σου (αφού επιλέξεις το rapid ή ότι έχεις) κατεβασει βγαζει ενα περιεργο μηνυμα και μου βγαζει ενα απαγορευτικο στο jdown, Αν δεν μας πεις τη μήνυμα βγάζει,λίγο δύσκολα.
Επισκέπτης Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2010 ολα καλα βρηκα ακρη κ κατεβαζω με rapid,ΑΛΛΑ αλλη μια απορια,τα αρχεια που κατεβαζω με τι προγραμμα τα παιζω????????τι να κατεβασω???
TheELF Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2010 ολα καλα βρηκα ακρη κ κατεβαζω με rapid,ΑΛΛΑ αλλη μια απορια,τα αρχεια που κατεβαζω με τι προγραμμα τα παιζω????????τι να κατεβασω??? Αναλόγως,τη αρχεία κατεβάζεις;;; Αν μιλάς για ταινίες http://www.free-codecs.com/k_lite_codec_pack_download.htm κατέβασε το full,αν και δεν είναι απαραίτητο,έτσι για να είσαι κομπλέ.
washcloud Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2010 ...συν το ότι, όπως είχε πει ο micos, σου έγραφε ΕΚΤΕΝΩΣ σχετικά, σε άλλο σου (σχετικό) thread
aXer Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2010 Καθόλου, αλλά δεν φταίει το jd. Έχεις keylogger ή info stealers στο pc σου.Κάνε ένα καλό scan με super antispyware και antivirus. Δεν είπα ότι φταίει το jd. Το Cryptload είπα ότι έφταιγε. Keylogger ποιος να μου έβαλε? Η γυναίκα μου? Τεσπα. Το όλο σκηνικό παίχτηκε κανα χρόνο πριν. Αφότου πέταξα το cryptload δεν ξαναεμφανίστηκε κανένα κρούσμα. Οπότε η θεωρεία του να είχα κακόβουλο λογισμικό στο PC δεν παίζει. Το μόνο κακόβουλο λογισμικό, ήταν το Cryptload.
washcloud Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2010 Keylogger ποιος να μου έβαλε? Η γυναίκα μου? ...γιατί όχι; Την έχεις κλειδωμένη στο υπόγειο...;
cabdik Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2010 ολα καλα βρηκα ακρη κ κατεβαζω με rapid,ΑΛΛΑ αλλη μια απορια,τα αρχεια που κατεβαζω με τι προγραμμα τα παιζω????????τι να κατεβασω??? 1. mpc-hc http://mpc-hc.sourceforge.net/ 2. VLC http://www.videolan.org/vlc/ αυτα χωρις τπτ αλλο (εννοω πακετα codecs)..!!!
micos000 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2010 Δεν είπα ότι φταίει το jd. Το Cryptload είπα ότι έφταιγε.Keylogger ποιος να μου έβαλε? Η γυναίκα μου? Αν διάβασες και την υπόλοιπη απάντηση θα κατάλαβες ότι εννοώ μόλυνση από spyware. ολα καλα βρηκα ακρη κ κατεβαζω με rapid,ΑΛΛΑ αλλη μια απορια,τα αρχεια που κατεβαζω με τι προγραμμα τα παιζω????????τι να κατεβασω??? Μάλλον εννοείς ότι αυτά που κατεβάζεις είναι χωρισμένα σε κομμάτια των 100-200 ΜΒ και πρέπει να ενωθούν/αποσυμπιεστούν πρώτα. 1. Αν είναι συμπιεσμένα και χωρισμένα η αποσυμπίεση γίνεται αυτόματα με το 7zip (δωρεάν) ή το winrar (shareware). 2. Αν είναι χωρισμένα χωρίς να είναι συμπιεσμένα, τότε χρειάζεσαι το hjslpit για να τα ενώσεις. Στις περισσότερες περιπτώσεις ισχύει το 1, και αν χρειάζεται κωδικό κατά την αποσυμπίεση θα το αναφέρει κάπου στην σελίδα όπου βρήκες τα λινκ (κάτι σαν password). Αφού αποσυμπιεστούν/ενωθούν μετά η αναπαραγωγή γίνεται με το vlc, mpc-hc, kmplayer και δεν χρειάζεται κανενός είδους codec pack.
TheELF Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2010 Μάλλον εννοείς ότι αυτά που κατεβάζεις είναι χωρισμένα σε κομμάτια των 100-200 ΜΒ και πρέπει να ενωθούν/αποσυμπιεστούν πρώτα. 1. Αν είναι συμπιεσμένα και χωρισμένα η αποσυμπίεση γίνεται αυτόματα με το 7zip (δωρεάν) ή το winrar (shareware). 2. Αν είναι χωρισμένα χωρίς να είναι συμπιεσμένα, τότε χρειάζεσαι το hjslpit για να τα ενώσεις. Στις περισσότερες περιπτώσεις ισχύει το 1, και αν χρειάζεται κωδικό κατά την αποσυμπίεση θα το αναφέρει κάπου στην σελίδα όπου βρήκες τα λινκ (κάτι σαν password). Το Jdownloader τα κάνει αυτά από μόνο του μέχρι και τον κωδικό βάζει αν είναι γνωστός.
micos000 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2010 Το Jdownloader τα κάνει αυτά από μόνο του μέχρι και τον κωδικό βάζει αν είναι γνωστός. Έχεις δίκιο. Από default τα αποσυμπιέζει/ενώνει μόνο του. Έχω καιρό να το δουλέψω.
washcloud Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2010 1. mpc-hc http://mpc-hc.sourceforge.net/2. VLC http://www.videolan.org/vlc/ αυτα χωρις τπτ αλλο (εννοω πακετα codecs)..!!! ...ο MPC "βγαίνει" με internal codecs...; Χρόνια έχω να τον χρησιμοποιήσω - αλλά δε νομίζω... Αν διάβασες και την υπόλοιπη απάντηση θα κατάλαβες ότι εννοώ μόλυνση από spyware. ...ε σίγουρα τη διάβασε - αλλά μάλλον θεωρεί πως keylogger μπορεί να "μπει", μόνο με "φυσική πρόσβαση" στο pc... (καλή η "πλάκα" του πάντως με τη γυναίκα του...) Όπως, μάλλον, "spyware", ήδη θεωρεί (πως έχει) το ίδιο το Cryptload... (κακώς βέβαια...)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.