andrew_32 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2010 καλησπέρα, Τις τελευταίες ημέρες έχω το εξής πρόβλημα με τον υπολογιστή μου. πατώντας το κουμπί (power on) για να ανοίξει ο υπολογιστής άλλες φορές ανοίγει και άλλες φορές όχι.στην αρχή θεώρησα οτι το πρόβλημα ήταν στο κουμπί του case αλλά τελικά μετά απο έλεγχο που έκανα δεν ήταν εκεί το πρόβλημα. Όταν ανοίγει (μετα απο πολλές προσπάθειες) όλα λειτουργούν κανονικά χωρίς να υπάρχουν restart ή κολλήματα ή οτιδήποτε άλλο. θεωρώ οτι το πρόβλημα είναι στο τροφοδοτικό ή στο motherboard. Ποιά είναι η γνώμη σας ??? ευχαριστώ
andrew_32 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2010 καλησπέρα, Τις τελευταίες ημέρες έχω το εξής πρόβλημα με τον υπολογιστή μου. πατώντας το κουμπί (power on) για να ανοίξει ο υπολογιστής άλλες φορές ανοίγει και άλλες φορές όχι.στην αρχή θεώρησα οτι το πρόβλημα ήταν στο κουμπί του case αλλά τελικά μετά απο έλεγχο που έκανα δεν ήταν εκεί το πρόβλημα. Όταν ανοίγει (μετα απο πολλές προσπάθειες) όλα λειτουργούν κανονικά χωρίς να υπάρχουν restart ή κολλήματα ή οτιδήποτε άλλο. θεωρώ οτι το πρόβλημα είναι στο τροφοδοτικό ή στο motherboard. Ποιά είναι η γνώμη σας ??? ευχαριστώ
phanispal Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2010 Μιας και μπήκες στη διαδικασία να γράψεις όλα τα παραπάνω, δεν ανέφερες και από τι αποτελείται το σύστημά σου να μην αρχίσουμε τις μαντεψιές;
phanispal Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2010 Μιας και μπήκες στη διαδικασία να γράψεις όλα τα παραπάνω, δεν ανέφερες και από τι αποτελείται το σύστημά σου να μην αρχίσουμε τις μαντεψιές;
phanispal Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2010 Θα μπορούσα να γίνω περισσότερο κυνικός να σου πω την αλήθεια, αλλά δεν ψήθηκα :Ρ
phanispal Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2010 Θα μπορούσα να γίνω περισσότερο κυνικός να σου πω την αλήθεια, αλλά δεν ψήθηκα :Ρ
andrew_32 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2010 φίλε μου έχεις δίκιο ειναι htpc και αποτελείται απο τροφοδοτικό 300w m/b gigabyte ga-73pvm-s2h cpu core 2 duo 2.8 μνημη 2GB ram στα 800 svga asus gt220 low profile κάρτα ήχου on board drive lg dvd-rw hdd seagate 750 7200rpm και απο software windows 7 ultimate και τα απαραίτητα για hd 1080 (mpchc,coreavc,...) το συστημα το έχω στήσει εδώ και 6 μήνες και ποτέ δεν είχα πρόβλημα ---------- Προσθήκη στις 16:18 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 16:17 ---------- Θα μπορούσα να γίνω περισσότερο κυνικός να σου πω την αλήθεια, αλλά δεν ψήθηκα :Ρ όλοι μπορούμε να γίνουμε !!! ευχαριστώ
andrew_32 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2010 φίλε μου έχεις δίκιο ειναι htpc και αποτελείται απο τροφοδοτικό 300w m/b gigabyte ga-73pvm-s2h cpu core 2 duo 2.8 μνημη 2GB ram στα 800 svga asus gt220 low profile κάρτα ήχου on board drive lg dvd-rw hdd seagate 750 7200rpm και απο software windows 7 ultimate και τα απαραίτητα για hd 1080 (mpchc,coreavc,...) το συστημα το έχω στήσει εδώ και 6 μήνες και ποτέ δεν είχα πρόβλημα ---------- Προσθήκη στις 16:18 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 16:17 ---------- Θα μπορούσα να γίνω περισσότερο κυνικός να σου πω την αλήθεια, αλλά δεν ψήθηκα :Ρ όλοι μπορούμε να γίνουμε !!! ευχαριστώ
andrew_32 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2010 Έχεις άλλο τροφοδοτικό να δοκιμάσεις; οχι θα πρέπει να παω να αγοράσω + οτι δεν θα βρω εύκολα γιατί είναι mini psu αυτή ήταν η πρώτη μου σκέψη απλά είπα να ρωτήσω πρώτα μήπως είναι κάτι ποιο απλό και μου διαφεύγει
andrew_32 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2010 Έχεις άλλο τροφοδοτικό να δοκιμάσεις; οχι θα πρέπει να παω να αγοράσω + οτι δεν θα βρω εύκολα γιατί είναι mini psu αυτή ήταν η πρώτη μου σκέψη απλά είπα να ρωτήσω πρώτα μήπως είναι κάτι ποιο απλό και μου διαφεύγει
phanispal Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2010 Προς το παρόν δε σε νοιάζει να βρεις mini psu, αλλά να καταλήξεις στο αν ευθύνεται όντως αυτό. Και σε αυτή την περίπτωση, ένα κανονικό τροφοδοτικό κάνει μια χαρά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.