Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα με hardware !!!

andrew_32

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπέρα,

Τις τελευταίες ημέρες έχω το εξής πρόβλημα με τον υπολογιστή μου.

πατώντας το κουμπί (power on) για να ανοίξει ο υπολογιστής άλλες φορές ανοίγει και άλλες φορές όχι.στην αρχή θεώρησα οτι το πρόβλημα ήταν στο κουμπί του case αλλά τελικά μετά απο έλεγχο που έκανα δεν ήταν εκεί το πρόβλημα.

Όταν ανοίγει (μετα απο πολλές προσπάθειες) όλα λειτουργούν κανονικά χωρίς να υπάρχουν restart ή κολλήματα ή οτιδήποτε άλλο.

θεωρώ οτι το πρόβλημα είναι στο τροφοδοτικό ή στο motherboard.

Ποιά είναι η γνώμη σας ???

ευχαριστώ

• Απαντ. 37
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

καλησπέρα,

Τις τελευταίες ημέρες έχω το εξής πρόβλημα με τον υπολογιστή μου.

πατώντας το κουμπί (power on) για να ανοίξει ο υπολογιστής άλλες φορές ανοίγει και άλλες φορές όχι.στην αρχή θεώρησα οτι το πρόβλημα ήταν στο κουμπί του case αλλά τελικά μετά απο έλεγχο που έκανα δεν ήταν εκεί το πρόβλημα.

Όταν ανοίγει (μετα απο πολλές προσπάθειες) όλα λειτουργούν κανονικά χωρίς να υπάρχουν restart ή κολλήματα ή οτιδήποτε άλλο.

θεωρώ οτι το πρόβλημα είναι στο τροφοδοτικό ή στο motherboard.

Ποιά είναι η γνώμη σας ???

ευχαριστώ

Δημοσ.

Μιας και μπήκες στη διαδικασία να γράψεις όλα τα παραπάνω, δεν ανέφερες και από τι αποτελείται το σύστημά σου να μην αρχίσουμε τις μαντεψιές;

Δημοσ.

Μιας και μπήκες στη διαδικασία να γράψεις όλα τα παραπάνω, δεν ανέφερες και από τι αποτελείται το σύστημά σου να μην αρχίσουμε τις μαντεψιές;

Δημοσ.

φίλε μου έχεις δίκιο

ειναι htpc και αποτελείται απο

τροφοδοτικό 300w

m/b gigabyte ga-73pvm-s2h

cpu core 2 duo 2.8

μνημη 2GB ram στα 800

svga asus gt220 low profile

κάρτα ήχου on board

drive lg dvd-rw

hdd seagate 750 7200rpm

και απο software windows 7 ultimate και τα απαραίτητα για hd 1080 (mpchc,coreavc,...)

το συστημα το έχω στήσει εδώ και 6 μήνες και ποτέ δεν είχα πρόβλημα

---------- Προσθήκη στις 16:18 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 16:17 ----------

Θα μπορούσα να γίνω περισσότερο κυνικός να σου πω την αλήθεια, αλλά δεν ψήθηκα :Ρ

όλοι μπορούμε να γίνουμε !!!

ευχαριστώ

Δημοσ.

φίλε μου έχεις δίκιο

ειναι htpc και αποτελείται απο

τροφοδοτικό 300w

m/b gigabyte ga-73pvm-s2h

cpu core 2 duo 2.8

μνημη 2GB ram στα 800

svga asus gt220 low profile

κάρτα ήχου on board

drive lg dvd-rw

hdd seagate 750 7200rpm

και απο software windows 7 ultimate και τα απαραίτητα για hd 1080 (mpchc,coreavc,...)

το συστημα το έχω στήσει εδώ και 6 μήνες και ποτέ δεν είχα πρόβλημα

---------- Προσθήκη στις 16:18 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 16:17 ----------

Θα μπορούσα να γίνω περισσότερο κυνικός να σου πω την αλήθεια, αλλά δεν ψήθηκα :Ρ

όλοι μπορούμε να γίνουμε !!!

ευχαριστώ

Δημοσ.
Έχεις άλλο τροφοδοτικό να δοκιμάσεις;

οχι θα πρέπει να παω να αγοράσω + οτι δεν θα βρω εύκολα γιατί είναι mini psu

αυτή ήταν η πρώτη μου σκέψη απλά είπα να ρωτήσω πρώτα μήπως είναι κάτι ποιο απλό και μου διαφεύγει

Δημοσ.
Έχεις άλλο τροφοδοτικό να δοκιμάσεις;

οχι θα πρέπει να παω να αγοράσω + οτι δεν θα βρω εύκολα γιατί είναι mini psu

αυτή ήταν η πρώτη μου σκέψη απλά είπα να ρωτήσω πρώτα μήπως είναι κάτι ποιο απλό και μου διαφεύγει

Δημοσ.

Προς το παρόν δε σε νοιάζει να βρεις mini psu, αλλά να καταλήξεις στο αν ευθύνεται όντως αυτό.

Και σε αυτή την περίπτωση, ένα κανονικό τροφοδοτικό κάνει μια χαρά.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...