Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα με hardware !!!

andrew_32

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
φίλε μου αυτό έκανα ακριβώς και έτσι απέκλεισα οτι δεν είναι το μπουτόν

Εγώ πιστεύω οτι αυτό που φταίει είναι το τροφοδοτικό.

Οχι όμως γιατί είναι λίγα τα watt (αν ισχυε θα έκλεινε το pc στην φάση που θα ήταν σε full load )

αν ήταν m/b νομίζω οτι θα είχα άλλα προβλήματα κατα την λειτουργία του υπολογιστή

Πρώτα τροφοδοτικό κοιτάς είναι πιο απλό άλλωστε, αλλά αυτό που λες ότι αν ήταν η mobo θα είχες ντε και καλά

άλλα προβλήματα δεν στέκει. Και τα δύο μπορεί να είναι υπαίτια στο πρόβλημά σου.

• Απαντ. 37
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Βρήκα ενα τροφοδοτικό, το έβαλα και σε 10 start που έχω κάνει έχει ανοίξει και τις 10.

ελπίζω να είναι αυτό το πρόβλημα.

Μετά θα πρεπει να βρω τρόπο να ταιριάξω το τροφοδοτικό στην θέση του παλιού που είναι mini αλλιώς ή θα το κάνω εξωτερικό ή θα αλλάξω κουτί.

ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας !!!

Δημοσ.

Την κάρτα γραφικών την χρειάζεσαι; Αυτή είναι μάλλον που ζορίζει το τροφοδοτικό σου.

Με την onboard δεν μπορείς να κάνεις την δουλειά σου; Εχεις δοκιμάσει; Αλλιώς με κάποια άλλη low power κάρτα.

Δημοσ.
Την κάρτα γραφικών την χρειάζεσαι; Αυτή είναι μάλλον που ζορίζει το τροφοδοτικό σου.

Με την onboard δεν μπορείς να κάνεις την δουλειά σου; Εχεις δοκιμάσει; Αλλιώς με κάποια άλλη low power κάρτα.

την χρειάζομαι την κάρτα για να κάνω hardware acceleration στις hd movies

Δημοσ.

Σίγουρα όλο και κάποια Α θα τραβάει η GT220, αλλά το τροφοδοτικό λογικά τα έχει φάει τα ψωμιά του.

Και λογικά θα είναι noname και κάποιας ηλικίας.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...