washcloud Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2010 ...μόλις τυχόν πάρω το πληκτρολόγιο απ' την "αγκαλιά" και το απιθώσω στο γραφείο (ένα ελαφρύ ΓΚΝΤΟΥΠ το κάνει πάντως, μια και είναι κομματάκι βαριούτσικο), ΕΝΙΟΤΕ μου κλείνει ο browser, εδώ και λίγες μέρες (άντε βδομάδες) Kαμμιά ιδέα πώς είναι δυνατόν να συμβαίνει αυτό; @ phanispal : CPU Pentium 4 Northwood 3.06GHz (@2.4 λόγω 400ριού FSB ) SDRAM module #1 : Samsung 256MB PC133 (3-3-3-6) module #2 : <no name> 256MB PC133 (3-3-3-6) GPU ASUS Radeon9200 AGP4x 128MB DDR-166MHZ GPUclock200MHz PSU Ωχού, εκεί που είναι πού να το δω τώρα - πάντως είναι ένα σκωροφαγωμένο 300Watts (αν θυμάμαι καλά) :ρ MOBO MSI 6524 (σερβερόσαυρος!) HDDs/Optical Drives Μην είσαι κουτσομπόλης. Τί σου χρειάζονται; MOUSE Silvercrest Αdvanced USB 10 Keyes Office cordless optical Mouse (γειά σου ρε Lidl με τα ωραία σου Κινέζικα!) KEYBOARD COMPAQ (δε το γυρνάω τώρα που γράφω να δω τί άλλα λέει από κάτω, γιατί άμα κλείσει ο browser με την κίνηση αυτή, θα πέσουν καντήλια) Ο/S Windows XP Professional Version 5.1 Build 2600 32bit SP2 BROWSER Opera 10.32 Build 3516 ΠΑΠΟΥΤΣΑ Νο 44 (ΕUR) ΘΡΗΣΚΕΥΜΑ AX (Ανορθόδοξος Χριστιανός)
washcloud Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2010 ...μόλις τυχόν πάρω το πληκτρολόγιο απ' την "αγκαλιά" και το απιθώσω στο γραφείο (ένα ελαφρύ ΓΚΝΤΟΥΠ το κάνει πάντως, μια και είναι κομματάκι βαριούτσικο), ΕΝΙΟΤΕ μου κλείνει ο browser, εδώ και λίγες μέρες (άντε βδομάδες) Kαμμιά ιδέα πώς είναι δυνατόν να συμβαίνει αυτό; @ phanispal : CPU Pentium 4 Northwood 3.06GHz (@2.4 λόγω 400ριού FSB ) SDRAM module #1 : Samsung 256MB PC133 (3-3-3-6) module #2 : <no name> 256MB PC133 (3-3-3-6) GPU ASUS Radeon9200 AGP4x 128MB DDR-166MHZ GPUclock200MHz PSU Ωχού, εκεί που είναι πού να το δω τώρα - πάντως είναι ένα σκωροφαγωμένο 300Watts (αν θυμάμαι καλά) :ρ MOBO MSI 6524 (σερβερόσαυρος!) HDDs/Optical Drives Μην είσαι κουτσομπόλης. Τί σου χρειάζονται; MOUSE Silvercrest Αdvanced USB 10 Keyes Office cordless optical Mouse (γειά σου ρε Lidl με τα ωραία σου Κινέζικα!) KEYBOARD COMPAQ (δε το γυρνάω τώρα που γράφω να δω τί άλλα λέει από κάτω, γιατί άμα κλείσει ο browser με την κίνηση αυτή, θα πέσουν καντήλια) Ο/S Windows XP Professional Version 5.1 Build 2600 32bit SP2 BROWSER Opera 10.32 Build 3516 ΠΑΠΟΥΤΣΑ Νο 44 (ΕUR) ΘΡΗΣΚΕΥΜΑ AX (Ανορθόδοξος Χριστιανός)
barbamar Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2010 Ν' αλλάξεις πληκτρολόγιο ίσως; Να βάλεις linux;
washcloud Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2010 Αναγνωστόπουλο με λένε, όχι Ωνάση (Linux δε βάζω, ούτε αποσμητικά. Μια φορά που έβαλα, δε γούσταρα και πολύ. Linux). Other ideas ;
Moderators Gi0 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2010 Moderators Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2010 Ποσα ψιχουλα κρυβονται κατω απο τα πληκτρα?Κανε ενα "φου φου"σαν να ησουν ο κακος λυκος εξω απο το σπιτι του πρωτου γουρουνακιου, μηπως το ενοχλει καποιο απο τα περιεργα που κυκλοφορουνε μεσα στα πληκτρολογια μας Σοβαρα τωρα,ολα τα πληκτρα ειναι οκ?Κανενα "ανωμαλο"?Αν και να εχεις πετυχει jack pot και να χουν προβλημα τα alt F4, δεν το κοβω αλλα λεμε τωρα..
TheELF Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2010 Αναγνωστόπουλο,ε; Αν έχεις λιώσει το Alt και το F4 στο πληκτρολόγιο(από το θυμό σου) έτσι ώστε να πατιούνται με το παραμικρό δεν την γλιτώνεις,πας για καινούργιο. Η αν δεν τα χρειάζεσαι τα δύο αυτά πλήκτρα τα "σταθεροποιείς" με μια σταγόνα super-glue σε πλήρες "τεντωμένη" θέση.
barbamar Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2010 Καλά,θα σου στείλω ένα χαλασμένο. Μην το κοροϊδεύεις,είχα ένα laptop που όταν ξεκίναγε βαράγανε συνεχώς beeps(!) (google it=keyboard) και άμα έπαιρνε μπρος μετά από κάμποσα τέρμινα,τα μισά πλήκτρα δεν αποδιδόντουσαν σωστά.Ένα Ουμπούντου και δούλεψε χωρίς ήχους,αποδίδοντας όλη την αλφαβήτα... Για την ιστορία,παράγγειλα άλλο πληκτρολόγιο και πριν το φέρει ο ταχυδρόμος επισκεύασα το παλιό θερμαίνοντάς το,έχεις σεσουάρ υποθέτω,έτσι;
washcloud Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2010 Ποσα ψιχουλα κρυβονται κατω απο τα πληκτρα?Κανε ενα "φου φου"σαν να ησουν ο κακος λυκος εξω απο το σπιτι του πρωτου γουρουνακιου, μηπως το ενοχλει καποιο απο τα περιεργα που κυκλοφορουνε μεσα στα πληκτρολογια μαςΣοβαρα τωρα,ολα τα πληκτρα ειναι οκ?Κανενα "ανωμαλο"?Αν και να εχεις πετυχει jack pot και να χουν προβλημα τα alt F4, δεν το κοβω αλλα λεμε τωρα.. busted... (θα το τσεκάρω......κοίτα να δεις που δεν το σκέφτηκα έτσι...) (...ανώμαλο πάντως όχι, όλα straight είναι τα πλήκτρα :ρ) Μπάρμπαμ', θενκς. Ίδωμεν...
isay Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2010 Αναγνωστόπουλο,ε;Αν έχεις λιώσει το Alt και το F4 στο πληκτρολόγιο(από το θυμό σου) έτσι ώστε να πατιούνται με το παραμικρό δεν την γλιτώνεις,πας για καινούργιο. Η αν δεν τα χρειάζεσαι τα δύο αυτά πλήκτρα τα "σταθεροποιείς" με μια σταγόνα super-glue σε πλήρες "τεντωμένη" θέση. Ζωγραφίζεις. Φαντάσου να βήχει ο washcloud και κάθε φορά να κλείνει το ενεργό παράθυρο. :lol: Για φτάρνισμα δεν ρωτάμε. Θα κλείνουν μέχρι και τα φώτα του δωματίου @Wash η απάντηση ειναι ανάμεσα σε Gi0 και Elf ή ο συνδυασμός τους.
The_Judas Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2010 Να πω και εγώ το πρόβλημα μου... που είναι ομοίως παράξενο με του wash. Σε πληκτρολόγιο genius (ps2) , ορισμένες φορές αρχίζει να αναβοσβήνει ξαφνικά το λαμπάκι του scroll lock και ταυτόχρονα να αλλάζει η γλώσσα γραφής συνεχώς. Δηλαδή προσπαθώ να γράψω κάτι στο browser για παράδειγμα και λόγω εναλλαγής γλωσσών μου βγαίνει κάπως έτσι -> π.χ αντί για οικονομία που πάω να γράψω μου βγαίνει oiκonοmιa Το πρόβλημα εμφανίζει και σε windows και σε linux! Στα windows απλά κολλάει τελείως το πληκτρολόγιο ενώ στα linux όπως ανέφερα παραπάνω. Μου το βγάζει σπάνια το πρόβλημα αλλά είναι εκνευριστικό.
washcloud Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2010 Το δικό σου σίγουρα είναι θέμα φλιπαρισμένου (τσιπακίου) πληκτρολογίου
guardianx71 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2010 Οff-topic , μια χαρά τα silvercrest . Ένα από τα πρώτα που είχε βγάλει (άσπρο και χονδρό) ακόμη ζει στο 2ο pc μου. On-topic : Εδώ το microsoft wireless entertaintnent keybord 7000 (σετ bluetooth) που έχω με touch f κουμπιά αν το πιέσω στην πάνω αριστερή γωνία μου κάνει σαν να πατάω f1. Tα κάνουν γενικώς τα wireless αυτά. Το θέμα βεβαίος εκτός απο τα ψίχουλα που είπατε , είναι και από τι ύψος το αποθέτεις στο γραφείο σου και πόσες πτώσεις έχει φάει
washcloud Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2010 Ε δεν κάνει κι ελέυθερη πτώση (συν το ότι είναι PS2 ε). Ακουμπάω φάση τη μια του άκρη, και την άλλη την αφήνω από 2-3 πόντους ύψος
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.