Προς το περιεχόμενο

Sony vaio Eb2z1e/bq vs Toshiba L655-122

johnlit7

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας...ειμαι κ γω σε αναζητηση laptop γυρω στο 1000αρικο κ εχω αποφασισει για 1 απο τα παρακατω....

Sοny vaio eb2z1e/bq

http://www.plaisio.gr/Laptop-Netbook-GPS/Notebook/Laptop/SONY-Vaio-VPC-EB2Z1E-BQ-VPCEB2Z1E-BQ-GC2.htm

Toshiba L655-122

http://www.plaisio.gr/Laptop-Netbook-GPS/Notebook/Laptop/Toshiba-Satellite-L655-122-Pearl-White-PSK1JE-03J00DGE.htm

Τα χαρακτηριστικα τους ειναι σχεδον πανομοιοτυπα και οι τιμες τους ιδιες...

Το μονο που διαφερει ειναι οτι ο VAIO εχει blu-ray ενω ο Τoshiba μεγαλυτερο σκληρο και ελαφρως ταχυτερο επεξεργαστη....

Απο την αλλη δεν ξερω ποιο να επιλεξω διοτι εχω ακουσει οτι η Τοshiba εχει παρα πολυ καλη εγγυηση κ ειδικα το 1ο χρονο "εγγυηση για οτι κ αν συμβει" οπως την ονομαζει..

εσεις τι λετε, ως εταιρειες ποια θεωρειτε πιο αξιοπιστη στα προιοντα της και στο service?

και γενικα οι οθονες της Σονυ ή της Τοσιμπα ειναι πιο καλες?

Δημοσ.

εναν σκληρο εχει αποτι γραφει και στο site η toshiba....

βσκ το σονυ με δελεαζει λογω blu-ray !!

δεν ξερω τι να κανω....

σε λαπτοπ αλλαζει η μοναδα δισκου?δλδ θα μπορω στο μελλον να βαλω blu-ray reader κ στο Toshiba?

Δημοσ.

ελάχιστοι τίτλοι στην αγορά για ενοικίαση, πανάκριβοι για αγορά. θα ξεπεραστεί σύντομα γιατί δεν έπιασε. εχθρός του τα downloads. ήδη η sony έβγαλε media player μηχανάκι στα 130€...αυτό τα λέει όλα.

Δημοσ.

εχω το toshiba 2 βδομαδες τωρα και ειναι πολυ καλο. δεν ζεσταινεται στο gaming, αλλα ζεσταινεται λιγακι σε απλη χρηση γιατι δεν λειτουργει ο ανεμιστηρας και ειναι πολυ ησυχο.ειναι σχετικα λεπτο και ομορφο σε σχεση με τα κλασσικα toshiba και εχει καλυτερη οθονη απο τις αντιστοιχες της sony (στα 1366χ768).

επισης ειναι ασυλληπτα γρηγορο. μου κανε πραγματικα εντυπωση ποσο καλα τρεχουν τα win 7 χωρις καν clean install ή αλλες παρεμβασεις (περαν απ το να κοψω 4-5 εφαρμογες στο start up).

Δημοσ.

απ'οτι ξέρω (και χωρις να εχω δει το τοσ από κοντά) Monitor καλύτερο από της σονυ δεν παίζει να φτιάχνει κανείς...to vaio που βλέπω 2 (15αρι και 17αρι) κάθε βδομάδα, εχουν τέλεια εικόνα.

Δημοσ.

είναι συμφοιτητών και δουλεύουμε με αυτά στις εργασίες...

εγώ "έχω" ένα vaio που πήρα απο εξωτερικό και περιμένω να το φέρουν...

δες αν θες το νήμα laptop για HTPC ως 850€

Δημοσ.
απ'οτι ξέρω (και χωρις να εχω δει το τοσ από κοντά) Monitor καλύτερο από της σονυ δεν παίζει να φτιάχνει κανείς...to vaio που βλέπω 2 (15αρι και 17αρι) κάθε βδομάδα, εχουν τέλεια εικόνα.

δεν ξερω σε ποια μοντελα αναφερεσαι αλλα εκτος απο την full HD σε μερικα ακριβα vaio η sony δεν βγαζει τοσο καλες οθονες οσο παλια και ειδικα τις 1366χ768 που ειναι απλα του σωρου και χειροτερες και απο φθηνα hp και acer (ενας λογος που μερικα vaio εχουν καλες τιμες)

και συγκριτικα απο τα δυο λαπτοπ που αναφερονται στο θεμα το toshiba (samsung led monitor) εχει αρκετα καλυτερη και πιο φωτεινη οθονη με καλυτερα χρωματα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...