Προς το περιεχόμενο

5.1 Ηχεία

Waldo_Vrs

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Με σχετικό κόστος μέχρι 200ευρώ...τι προτάσεις έχετε για αγορά 5.1 ηχείων?.

Για χρήση κανονική σε pc με κάποια video games και φυσικά μουσικούλα.

Δημοσ.

Για χρήση κανονική σε pc με κάποια video games και φυσικά μουσικούλα.

Τα 5.1 ειναι καλυτερα για ταινιες

Για μουσικη και παιχνιδια καλυτερα να πας σε 2.1, με λιγοτερα απο 200€ αγοραζεις πολυ καλα ηχεια οπως αυτα

Δημοσ.

Δε νομίζω πως συγκρίνονται τα Z-506 με τα Ζ-5500.

(άσχετα αν τα πρώτα δεν είναι και άσχημη επιλογή για τα λεφτά τους).

:)

Δημοσ.
Δε νομίζω πως συγκρίνονται τα Z-506 με τα Ζ-5500.

(άσχετα αν τα πρώτα δεν είναι και άσχημη επιλογή για τα λεφτά τους).

:)

Εχεις δικιο ειδα καλυτερα τα specs των z506 και τα εσβησα, αλλα η γνωμη μου ειναι να μην παρει μεταχειρισμενα ηχεια :-)

Δημοσ.

Βασικά ένας φίλος θέλει και με είπε να ψάξω...

Ακούει πολύ μουσική και έχει 2.1 κάτι της Philips σχετικά απλά...

Και έλεγε για 5.1 αλλά αν τα πάρει να τα βάλει σωστά στο δωμάτιο, δηλαδή γύρω γύρω όμορφα.

Ταινίες δεν βλέπει στο pc.

Με τα 5.1 δεν θα έχει καλύτερη απόδοση στην μουσική?...ή θα σηκώνει όλη τη πολυκατοικία στο πόδι?.:-D

Δημοσ.
Τα 5.1 ειναι καλυτερα για ταινιες

Για μουσικη και παιχνιδια καλυτερα να πας σε 2.1, με λιγοτερα απο 200€ αγοραζεις πολυ καλα ηχεια οπως αυτα

για ταινιες και παιχνιδια ειναι τα 5.1

αν τα θελει για μουσικη τοτε 2.1 η 2.0 τα ζ-5500 δεν ειναι και τοσο ουαου για την τιμη τους να ακους μουσικη ^^

Δημοσ.

Eγω ψαχνω για 2.1 αλλα δεν ξερω ποια..z623 και τα srsd500 της sony παιζουν προστοπαρων τα οποια ειναι στην ιδια περιπου τιμη με διαφορα 100watt.Εχει κανεις αποψη πανω σε αυτα η σε τιποτα παρομοια?

Δημοσ.
Βασικά ένας φίλος θέλει και με είπε να ψάξω...

Ακούει πολύ μουσική και έχει 2.1 κάτι της Philips σχετικά απλά...

Και έλεγε για 5.1 αλλά αν τα πάρει να τα βάλει σωστά στο δωμάτιο, δηλαδή γύρω γύρω όμορφα.

Ταινίες δεν βλέπει στο pc.

Με τα 5.1 δεν θα έχει καλύτερη απόδοση στην μουσική?...ή θα σηκώνει όλη τη πολυκατοικία στο πόδι?.:-D

Για μουσικη θα παει σε 2.1 εξαλου με τα ιδια χρηματα θα αγορασει καλυτερα 2.1 απ οτι 5.1.

Τα 5.1 ειναι για ταινιες οπου ο ηχος ειναι πολυκαναλος και θα εχει καλυτερο surround απ οτι τα 2.1

Τωρα για το αν θα σηκωνει ολη την πολυκατοικια στο ποδι, αυτο αυτο δεν εξαρταται απο τον αριθμο των δορυφορων αλλα απ την δυναμη των ηχειων.

Eγω ψαχνω για 2.1 αλλα δεν ξερω ποια..z623 και τα srsd500 της sony παιζουν προστοπαρων τα οποια ειναι στην ιδια περιπου τιμη με διαφορα 100watt.Εχει κανεις αποψη πανω σε αυτα η σε τιποτα παρομοια?

Καλυτερα τα z623 ...

Δημοσ.
Ποιος ο λογος ομως?

Δεν εχω ακουσει και τα καλυτερα λογια για τα ηχεια της sony (οχι οτι δεν ειναι καλα, αλλα αναμεσα σε sony και logitech καλυτερα τα δευτερα)

Και δευτερον στα sony βλεπω πως το ρυθμιστικο εντασης ειναι πανω στο sub, πως θα αλλαζεις ενταση θα σκυβεις κατω???:-D:-D

Δημοσ.

εγώ θα σου πρότεινα να δείς και τα z-2300 της logitech.Πιο παλιό μοντέλο αλλά τα έχω εδώ και κανα χρόνο και δεν τα αλλάζω με τίποτα. Δεν έχω δεί τα Ζ623 αλλα καλύτερα να ακούσεις από κοντά πριν να τα αγοράσεις και να δείς τι σε ικανοποιεί εσένα περισσότερο

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...