Προς το περιεχόμενο

Νέες κάρτες AMD 68xx

Timour21

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Θα ειναι playable.....

Αλλα προτεινω να το βαλεις DX10 γιατι το DX11 που εχει ειναι μια απατη.Το βαζεις Dx10 και το παιζεις σε 2560*1440 πολυ καλα.

Θα το δοκιμάσουμε σίγουρα, και ευελπιστώ να μοιραστούμε τις εντυπώσεις μας αύριο εδώ, με διάφορα settings.

• Απαντ. 1,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Υπάρχει κανένα bench του Metro 2033 για να δοκιμάσω τι πιάνω με τις κάρτες σε 900/1200? βαριέμαι να το ξαναπαίξω... :P

Όχι τίποτα άλλο αλλά ο @Timour μας έβαλε σε σκέψεις και θα ήθελα να συγκρίνω... :lol:

Δημοσ.

Υπαρχει αλλα βγαζει κατι ακυρα minimum(5-8fps) που δεν τα βλεπεις ποτε μεσα στο Benchmark :lol:

Βαζεις το τελευταιο Update που εχει βγει και περιεχει Benchmark του παιχνδιου(αλλα οπως ειπα ειναι ολιγον για τον πε.......) :P

Δημοσ.
Υπάρχει κανένα bench του Metro 2033 για να δοκιμάσω τι πιάνω με τις κάρτες σε 900/1200? βαριέμαι να το ξαναπαίξω... :P

Όχι τίποτα άλλο αλλά ο @Timour μας έβαλε σε σκέψεις και θα ήθελα να συγκρίνω... :lol:

Δεν πρέπει να υπάρχει, εμείς οτι πιάσει το μάτι (για το playable/unplayable κομμάτι), και το fraps....

edit

Υπαρχει αλλα βγαζει κατι ακυρα minimum(5-8fps) που δεν τα βλεπεις ποτε μεσα στο Benchmark :lol:

link?

Γενικότερα έχω κατεβάσει Alien vs Predator benchmark, Hawx 2 benchmark, θα (προσπαθήσουμε να) τρέξουμε και Vantage/Unigine , προτείνει κανείς και κάτι άλλο?

Δημοσ.
Δεν πρέπει να υπάρχει, εμείς οτι πιάσει το μάτι (για το playable/unplayable κομμάτι), και το fraps....

edit

link?

Γενικότερα έχω κατεβάσει Alien vs Predator benchmark, Hawx 2 benchmark, θα (προσπαθήσουμε να) τρέξουμε και Vantage/Unigine , προτείνει κανείς και κάτι άλλο?

Μια χαρά είναι αυτά.

Δημοσ.
Crysis/Warhead? :-)

ασδασδ

Κανονικά θα έπρεπε, αλλά θα πρέπει να τα εγκαταστήσουμε, και δεν το βλέπω να γίνεται απόψε αυτό.

Δημοσ.
Crysis/Warhead? :-)

ασδασδ

(Σε αυτό {warhead} που έχω τρέξει πρόσφατα, στα 850/1200 οι κάρτες βγάζω score ~60 fps avg στα 1680x1050 AA 4x DX10 enthusiast στο ambush. :-))

Δημοσ.
άντε το κατάφερα και αυτό...

65783038.png

αμα θέλεις τρέξε μία σε 1650 ανάλυση χωρίς ΑΑ ... για να συγκρίνουμε με τα δικά μας (όχι για να τις μετρήσουμε, για να δούμε αν τρέχει οκ στο δικό σου :-) )

Δημοσ.
αμα θέλεις τρέξε μία σε 1650 ανάλυση χωρίς ΑΑ ... για να συγκρίνουμε με τα δικά μας (όχι για να τις μετρήσουμε, για να δούμε αν τρέχει οκ στο δικό σου :-) )

Χαχαχα μετά το σχόλιο μου έχεις γίνει πολύ επιφυλακτικός :D

Δημοσ.

...και γω θέλω να δω τι ψάρια πιάνω με το συγκεκριμένο υλικό που διαθέτω. Ακόμη πάντως δεν έχω πειραματιστεί με trixx και λοιπά. Αλλά μάλλον stockαδούρα θα την αφήσω, δεν τρελένομαι με υπερχρονισμούς.

68882697.png

πάντως λίγο flame, λίγο μπινελίκι δεν βλάπτει :P. Σε χαβαλέ πλαίσια εννοείτε...:lol::lol::lol:

Δημοσ.
...και γω θέλω να δω τι ψάρια πιάνω με το συγκεκριμένο υλικό που διαθέτω. Ακόμη πάντως δεν έχω πειραματιστεί με trixx και λοιπά. Αλλά μάλλον stockαδούρα θα την αφήσω, δεν τρελένομαι με υπερχρονισμούς.

Ωραία. Ώρα για επεξεργαστή τώρα. Ο Athlon όταν τον είχα ούτε την HD4850 μπορούσε καλά-καλά να οδηγήσει στα όριά της.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...