aimilios13 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2010 Καλησπέρα στο forum! Εχω το εξής μηχάνημα INTEL CORE 2 QUAD Q7600 motherboard ASUS P5B-VM SE κάρτα γραφικών ASUS EAH 3450 ram ddr2 4giga Kingston και τροφοδοτικό THERMALTAKE TR2 RX 550W και κουτί της THERMALTAKE τύπου media center με 4 ενσωματομένα ανεμηστηράκια.Τα προβληματα του ειναι 2! 1ον Εκεί που παιζω πεταγονται διαφορα παραθυρα στην οθονη απο το πουθενα οπως calculator ο firefox o WIN media player και μαλιστα πολλα παραθυρα τα ίδια.τι μπορει να φταιει?εχω κανει πολλες φορες format μηπως ηταν ιος αλλα τίποτα. 2ον και πιο σημαντικο οι θερμοκρασιες 57 με 60/63 ειναι φυσιολογικες στο πρωτο μισάωρο?και πολλες μπαινει σε safe mode το pc καταιβαζει ρολα για να το ανοιξω παλι πρεπει να το κλεισω απο το power πρωτα.Η καρτα γραφικων του μου φαινεται παρα πολυ ζεστη οταν πιανω την ψυχτρα(δεν εχει ανεμιστηρακι) αν την αλλαξω με αλλη θα δω διαφορα θερμοκρασιας? Σας ευχαριστω παρα πολυ!Και sorry για την έκθεση που έγραψα,εχω το προβλημα κανα χρονο και τωρα αποφασισα να απευθυνθω εδω!
rafail1994 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2010 1)Κάνε ενα scan με το antivirus που έχεις ((ποιο είναι ?)) και με το malwarebytes 2)Η θερμοκρασίες που λες είναι του επεξεργαστή η της κάρτας γραφικών
filip123go Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2010 Τα προβλήματα στα έβγαζε κατευθείαν μετά το format η αφού περνούσες κάποια/κάποιες εφαρμογές..? Τι windows έχεις..? Κάνε αυτά που σου λέει ο Rafail, και, για δοκίμασε να αλλάξεις πληκτρολόγιο και ποντίκι...
TheELF Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2010 1ον Εκεί που παιζω πεταγονται διαφορα παραθυρα στην οθονη απο το πουθενα οπως calculator ο firefox o WIN media player και μαλιστα πολλα παραθυρα τα ίδια.τι μπορει να φταιει?εχω κανει πολλες φορες format μηπως ηταν ιος αλλα τίποτα. Άγρια μαντεψειά έχεις multimedia πληκτρολόγιο και όταν παίζεις πατιούνται κουμπιά ή συνδυασμοί αυτόν με το αποτέλεσμα που αναφέρεις. 2ον και πιο σημαντικο οι θερμοκρασιες 57 με 60/63 ειναι φυσιολογικες στο πρωτο μισάωρο?και πολλες μπαινει σε safe mode το pc καταιβαζει ρολα για να το ανοιξω παλι πρεπει να το κλεισω απο το power πρωτα.Η καρτα γραφικων του μου φαινεται παρα πολυ ζεστη οταν πιανω την ψυχτρα(δεν εχει ανεμιστηρακι) αν την αλλαξω με αλλη θα δω διαφορα θερμοκρασιας? Αν σε αυτό το μισάωρο παίζεις κάποιο παιχνίδι είναι εντελώς φυσιολογικό για τον επεξεργαστή,για την κάρτα γραφικών κατά κανόνα αν φτάσει να υπερθερμανθεί διακόπτη μόνη της την λειτουργία της.
filip123go Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2010 Άγρια μαντεψειά έχεις multimedia πληκτρολόγιο και όταν παίζεις πατιούνται κουμπιά ή συνδυασμοί αυτόν με το αποτέλεσμα που αναφέρεις. Και εμένα εκεί πήγε το μυαλό μου, γι αυτό του είπα για ποντίκι και πληκτρολόγιο... ΥΓ. Τα format τα έκανες πάντα απ το ίδιο δισκάκι..?
washcloud Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2010 ...κάθε φορά που σας βλέπω εσάς τους τρεις μαζεμένους σ' ένα thread, νιώθω πως δε χρειάζομαι... ...αλλά ταυτόχρονα θυμάμαι και αυτό από το "Asterix In Switzerland" :
TheELF Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2010 ...κάθε φορά που σας βλέπω εσάς τους τρεις μαζεμένους σ' ένα thread, νιώθω πως δε χρειάζομαι... ...αλλά ταυτόχρονα θυμάμαι και αυτό από το "Asterix In Switzerland" : Α,ρε γαργαμελ.
filip123go Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2010 Α,ρε γαργαμελ. Δρακουμέλ δεν τον έλεγαν...? [ame=http://www.youtube.com/watch?v=xHBC7wQ0GvE]http://www.youtube.com/watch?v=xHBC7wQ0GvE[/ame]
washcloud Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2010 Το ορίτζιναλ νέιμ του, Γκαργκαμέλ είναι. Δρακουμέλ είχε μετονομαστεί προς χάριν της αρχικής προσαρμογής εις τα ελληνικά δεδομένα....
Moderators Gi0 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2010 Moderators Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2010 ...αλλά ταυτόχρονα θυμάμαι και αυτό από το "Asterix In Switzerland" : πεθανα
aimilios13 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2010 Οι θερμοκρασίες είναι του επεξεργαστη!δεν παιζω ιδιαιτερα απαιτητικα παιχνίδια ενα παιζω μονο και αυτο νε χαμηλα γραφικα!δεν το κανει μονο αν παιζω.AVG antivirus και δεν βρισκει τπτ για ιούς.WINDOWS 7 64BIT έχω και ένα απλό φωτιζομενο multimedia πληκτρ της TRUST.Του έκανα φορματ περνουσα τους driver και τα βασικα προγραμματα τυπου office,vlc,itunes,skype,mozilla και ξανα τα ιδια!
filip123go Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2010 Δοκίμασες με διαφορετικό πληκτρολόγιο που σου είπαμε...? Κανε και ένα scan με το malware bytes και με το spybot s&d...
aimilios13 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2010 Ναι εχω βαλει αλλο πληκτρ αλλα δεν ξερω αν φταιει αυτο γιατι τα συμπτωματα δεν εμφανιζονατι συνεχεια!
filip123go Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2010 Ε... Δούλεψε το κ εσύ για μερικές μέρες και βλέπεις... Scan με τα προγράμματα που σου είπα έκανες...?
aimilios13 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2010 Τωρα κανω scan το pc!Επίσης κατι που ξεχασα να πω ειναι πώς μερικές φορές όταν το pc είναι ωρα ανοιχτο και δεν λέω πάνω απο 5 ώρες η οθόνη ασπριζει δεν εχει τοση αντιθεση σαν να ξεθωριάζουν τα χρώματα.έχω μια LG flatron w2361v 23ιντσών FHD Τα κερατα του του βρηκε, 134 αρχεια με trojan!Που να μην ήταν και ενημερωμένο το AVG.Τέσπα για τις θερμοκρασίες υπάρχει περίπτωση να της αναιβάζει η κάρτα γραφικών και να πάρω άλλη με ανεμιστηρα ή κάτι αλλο!Πάντως 3 φορες έχω ανοιξει τον επεξεργαστή για να τσεκάρω ανεμιστηρες και άλλαζα τν θερμοτετοια κόλλα!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.