Προς το περιεχόμενο

HTC Desire HD vs SAMSUNG GALAXY S

MIKermit

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Μην χαίρεσαι ακόμα... :P

Από άτομα που το έχουν , λένε πως η οθόνη είναι χειρότερη από του Desire και φυσικά αρκετά χειρότερη από του Galaxy.

Επίσης το ηχείο του , είναι εντελώς για τα πανηγύρια.

Αυτά επιβεβαιώνονται και από το GsmArena :

LCD isn’t quite as impressive as Retina or Super AMOLED (Δεν βλέπεις τίποτα υπό το φως του ήλιου)

Disappointing audio reproduction quality

Καλά , εσύ έχεις μείνει ακόμα στην Amiga :P

Αυτά που λες εννοούνται , μιλάμε για κινητά με Λειτουργικό συστημα

ΚΑΙ στην Amiga :-D To PC μου βγηκε 2.000Ε οποτε κατι ξερω και εγω.

Με τα κινητα εμεινα πισω στο Ν95 γιαυτο ΔΕΝ γνωριζω.

Οπότε να παρω android Η να περιμενω win7 ;

• Απαντ. 93
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Μην χαίρεσαι ακόμα... :P

Από άτομα που το έχουν , λένε πως η οθόνη είναι χειρότερη από του Desire και φυσικά αρκετά χειρότερη από του Galaxy.

Επίσης το ηχείο του , είναι εντελώς για τα πανηγύρια.

Αυτά επιβεβαιώνονται και από το GsmArena :

LCD isn’t quite as impressive as Retina or Super AMOLED (Δεν βλέπεις τίποτα υπό το φως του ήλιου)

Disappointing audio reproduction quality

ΟΥΠΣ.....:cry::cry:

Δημοσ.
ΟΥΠΣ.....:cry::cry:

Για αυτό σου λέω ξανά σκέψου το για το Apple iPhone 4!!!

Εχθές το έπιασα στα χέρια μου, τέλεια οθόνη, πολύ καλό video και photo με δυνατότητες, άψογος χειρισμός με σβελτάδα και σταθερότητα στο touch και έξυπνες εφαρμογέ!!!.

Αυτά πρόλαβα στο 10λεπτο που το είδα.

Αλήθεια γιατί δεν τα πας καλά με την apple???

Δημοσ.
Για αυτό σου λέω ξανά σκέψου το για το Apple iPhone 4!!!

Εχθές το έπιασα στα χέρια μου, τέλεια οθόνη, πολύ καλό video και photo με δυνατότητες, άψογος χειρισμός με σβελτάδα και σταθερότητα στο touch και έξυπνες εφαρμογέ!!!.

Αυτά πρόλαβα στο 10λεπτο που το είδα.

Αλήθεια γιατί δεν τα πας καλά με την apple???

αμα ειναι να μπει και το iphone στο παιχνιδι καλυτερα να προτιμησει το galaxy που συνολικα ειναι καλυτερο...

Δημοσ.

Οσον αφορα το hardware ειναι καλυτερο το galaxy αλλα αν πουμε για λογισμικο το ios ειναι πολυ πιο μπροστα χωρις να lagαρει και με σταθεροτητα που οτιδηποτε αλλο σου φαινεται λιγο....

Δημοσ.
Οσον αφορα το hardware ειναι καλυτερο το galaxy αλλα αν πουμε για λογισμικο το ios ειναι πολυ πιο μπροστα χωρις να lagαρει και με σταθεροτητα που οτιδηποτε αλλο σου φαινεται λιγο....

το λειτουργικο μπορει να διορθωθει λιγο...

το hardware ομως... ;)

Δημοσ.

Δυο ενδεχομενα παιζουν..Μπορει να το δωσω αλλα μπορει να μη με καλυψει κανεις και να μη το δωσω..Γιατι σκοντο δε προκειται να κανω..Ειμαι μηχανικος στο εμπορικο ναυτικο και σε λιγο καιρο φευγω εξωτερικο για κανα 6μηνο.Οποτε ψιλοαχρηστο θα μου ειναι..Οποτε θα γυρισω και θα παρω το nexus 2 λεμε τωρα..χαχαχαχ...

Δημοσ.
Δυο ενδεχομενα παιζουν..Μπορει να το δωσω αλλα μπορει να μη με καλυψει κανεις και να μη το δωσω..Γιατι σκοντο δε προκειται να κανω..Ειμαι μηχανικος στο εμπορικο ναυτικο και σε λιγο καιρο φευγω εξωτερικο για κανα 6μηνο.Οποτε ψιλοαχρηστο θα μου ειναι..Οποτε θα γυρισω και θα παρω το nexus 2 λεμε τωρα..χαχαχαχ...

α οκ τοτε... :-)

sorry για τα offtopic :o

Δημοσ.
αμα ειναι να μπει και το iphone στο παιχνιδι καλυτερα να προτιμησει το galaxy που συνολικα ειναι καλυτερο...

Σε αυτο συμφωνω. Χιλιες φορες Galaxy.

Σημερα Η αυριο θα παω προς multirama να δω το archos και βλεπουμε.

Δημοσ.

H apple με εκνευριζει γιατι εχει την δικη της λογικη στο θεμα του os!!

Ειναι αδιανοητο να μην λειτουργει ολοκληρωτικα το bluetooth η να χρειαζεται υπολογιστη για οτιδηποτε κ κυριως εγκατασταση του χαζο-itunes!!

Επισης δεν βρισκω λογο να μην παρει καποιος android που ειναι free ολα στην τελικη....!!

Τελικα galaxy...η hd...??

Ακομα το ψαχνω...κ το κακο ειναι τι οι βολτες μου, στα καταστηματα τετοιου ειδους, εχουν γινει ανησυχητικα πολλες.....

B):cool:

Δημοσ.

To itunes για μενα ειναι το μονο σοβαρο μειονεκτημα του iphone.. Το μπλε δοντι ουτε στο galaxy το εχω χρησιμοποιησει..Αν βεβαια εχεις το iphone jailbroken και bluetooth εχεις και απ ολα..Αν δεν ειχε το itunes τοτε θα εμενα στο iphone..

Αν θες οθονη παρε galaxy αλλιως αν δε σε νοιαζει η οθονη παρε hd τοσο απλα!!

Δημοσ.
To itunes για μενα ειναι το μονο σοβαρο μειονεκτημα του iphone.. Το μπλε δοντι ουτε στο galaxy το εχω χρησιμοποιησει..Αν βεβαια εχεις το iphone jailbroken και bluetooth εχεις και απ ολα..Αν δεν ειχε το itunes τοτε θα εμενα στο iphone..

Αν θες οθονη παρε galaxy αλλιως αν δε σε νοιαζει η οθονη παρε hd τοσο απλα!!

Το θεμα ειναι οτι δεν εχω καταληξει ρε γ@$%^ο γιατι κ τα δυο ειναι τελεια!!!!

Θα βρω την πιο "χτυπητη" αδυναμια τους κ θα αποφασισω...

Ευχαριστω παρα πολυ...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...