obelix21 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2010 γεια σας παιδιά. Είναι λίγο έξω απο τα νερά το forum αλλα ψάχνω μια ονομασια για ενα κεντρο αισθητικής που θέλει να ανοίξει μια φίλη μου. Οι ιδέες που υπάρχουν είναι benessere beauty in harmony essenza (di rosa) Θέλω αρχικά μια προτίμηση για το καθένα και μετά αν θέλετε μια καινούρια ιδέα Ευχαριστώ
eSATA Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2010 blue iguana ότι απαγορεύεται η χρήση greeklish
kage Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2010 Εγω πιστευω οτι αυτα τα κεντρα πρεπει να λενε ακριβω τι ειναι...π.χ. athens cosmetique salon/resort & spa ....day spa καλο θα ταν να ειχες γραψει και την ιταλικη μεταφραση.
elven Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2010 το χα ξαναανφέρει για μαγαζί με καλυντικά αλλά πάει κι εδώ Real Life Photoshop ή Ποιος χρειάζεται αλκοόλ; Γενικά τα τεστς απο καταξιωμένους επιστήμονες εννοείται έχουν δείξει ότι αντί να δώσει 500 ευρώ σε αισθητικό μια γυναίκα μπορεί να δώσει μόνο 15 και να κεράσει πχ ένα μπουκάλι HAIG τον στόχο,αυτόματα μετατρέπεται σε Megan Fox,γρήγορα και εύκολα στα σοβαρά μ αρέσει το 1
obelix21 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2010 Εγω πιστευω οτι αυτα τα κεντρα πρεπει να λενε ακριβω τι ειναι...π.χ.athens cosmetique salon/resort & spa ....day spa καλο θα ταν να ειχες γραψει και την ιταλικη μεταφραση. benessere είναι ευεξία essenza di rose είναι ροδοσταμο essenza είναι η ουσίαμ απόσταγμαα
FilipposMD Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2010 Νομίζω ότι καλό είναι να μην ακούσεις τις γνώμες από εδώ, για τον εξής απλό λόγο. Ο πληθυσμός-στόχος του κέντρου είναι εντελώς διαφορετικός από εμάς που γράφουμε στο ινσόμνια. Καλύτερα να βάλεις την ερώτηση στο φόρουμ του cosmopolitan ή να ρωτήσεις γυναίκες φίλες ή συγγενείς σου. Π.χ., εμένα μου φαίνεται γελοίο που βάζουν όλο ξένες λέξεις στις ονομασίες, αλλά τα άτομα που συνήθως πηγαίνουν εκεί, φαίνεται ότι εντυπωσιάζονται από τις ξένες λέξεις. Οπότε, άκου με επιφυλάξεις τις εδώ γνώμες.
washcloud Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2010 ...μα Ιταλικά; Χου δε φακ σπηκς Ιταλικά; (...άντε για πιτσαρία, το καταλαβαίνω...). Τεσπα, αν επιμένετε (η φίλη σου, εσύ, κι ο Dupree), καλύτερα βγάλτε το κάτι πιασάρικο κι ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΙΜΟ (εκτός κι αν έχετε μεγάλο κύκλο σε καθηγήτριες Ιταλικής Φιλoλογίας :ρ). Mέχρι και "Casa Mostra", βγάλτε το, άμα έχετε τα κότσια :ρ Τεσπα πιο σοβαρά κι ενδεικτικά, "Bella Donna" "Bellisima" "Dolce Vita" κτλ (...για τραβηγμένα λογοπαίγνια, "Casus Belli" :ρ)
whiteNinja Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2010 Τεσπα πιο σοβαρά κι ενδεικτικά, "Bella Donna" "Bellisima" "Dolce Vita" ΝΟΤ , ΝΟΤ και ΝΟΤ
washcloud Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2010 ...όχι, να το βγάλει "L' Ιnsostenibile Leggerezza Dell' Εssere". Άσε ρε.
Garnele Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2010 blue iguana ότι απαγορεύεται η χρήση greeklish Σοβαρά, πώς σου ήρθε αυτό; Γνωστό στριπτιτζάδικο στη Θεσσαλονίκη, μάλλον δεν είναι ιδιαίτερα καλή η ιδέα σου.
eSATA Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2010 Σοβαρά, πώς σου ήρθε αυτό; Γνωστό στριπτιτζάδικο στη Θεσσαλονίκη, μάλλον δεν είναι ιδιαίτερα καλή η ιδέα σου. Έβλεπα το βίντεο με το ιγκουάνα στα αστεία βίντεο, μου ήρθε στο μυαλό και έσπαγα το κεφάλι μου που το είχα δει.
washcloud Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2010 Και τί εμπειρία νομίζεις/λες να έχει η garnele στις Τσέχες; :ρ
washcloud Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2010 Και τί εμπειρία νομίζεις/λες να έχει η garnele στις Τσέχες; :ρ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.