Προς το περιεχόμενο

Ονομασία για κέντρο αισθητικής

obelix21

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

γεια σας παιδιά. Είναι λίγο έξω απο τα νερά το forum αλλα ψάχνω μια ονομασια για ενα κεντρο αισθητικής που θέλει να ανοίξει μια φίλη μου. Οι ιδέες που υπάρχουν είναι

1. benessere
  2. beauty in harmony
  3. essenza (di rosa)

Θέλω αρχικά μια προτίμηση για το καθένα και μετά αν θέλετε μια καινούρια ιδέα

Ευχαριστώ

Δημοσ.

Εγω πιστευω οτι αυτα τα κεντρα πρεπει να λενε ακριβω τι ειναι...π.χ.

athens cosmetique salon/resort & spa

....day spa

καλο θα ταν να ειχες γραψει και την ιταλικη μεταφραση.

Δημοσ.

το χα ξαναανφέρει για μαγαζί με καλυντικά αλλά πάει κι εδώ

Real Life Photoshop

ή

Ποιος χρειάζεται αλκοόλ;

Γενικά τα τεστς απο καταξιωμένους επιστήμονες εννοείται έχουν δείξει ότι αντί να δώσει 500 ευρώ σε αισθητικό μια γυναίκα μπορεί να δώσει μόνο 15 και να κεράσει πχ ένα μπουκάλι HAIG τον στόχο,αυτόματα μετατρέπεται σε Megan Fox,γρήγορα και εύκολα

στα σοβαρά μ αρέσει το 1

Δημοσ.
Εγω πιστευω οτι αυτα τα κεντρα πρεπει να λενε ακριβω τι ειναι...π.χ.

athens cosmetique salon/resort & spa

....day spa

καλο θα ταν να ειχες γραψει και την ιταλικη μεταφραση.

benessere είναι ευεξία

essenza di rose είναι ροδοσταμο

essenza είναι η ουσίαμ απόσταγμαα

Δημοσ.

Νομίζω ότι καλό είναι να μην ακούσεις τις γνώμες από εδώ, για τον εξής απλό λόγο. Ο πληθυσμός-στόχος του κέντρου είναι εντελώς διαφορετικός από εμάς που γράφουμε στο ινσόμνια. Καλύτερα να βάλεις την ερώτηση στο φόρουμ του cosmopolitan ή να ρωτήσεις γυναίκες φίλες ή συγγενείς σου.

Π.χ., εμένα μου φαίνεται γελοίο που βάζουν όλο ξένες λέξεις στις ονομασίες, αλλά τα άτομα που συνήθως πηγαίνουν εκεί, φαίνεται ότι εντυπωσιάζονται από τις ξένες λέξεις. Οπότε, άκου με επιφυλάξεις τις εδώ γνώμες.

Δημοσ.

...μα Ιταλικά; Χου δε φακ σπηκς Ιταλικά; (...άντε για πιτσαρία, το καταλαβαίνω...).

Τεσπα, αν επιμένετε (η φίλη σου, εσύ, κι ο Dupree), καλύτερα βγάλτε το κάτι πιασάρικο κι ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΙΜΟ (εκτός κι αν έχετε μεγάλο κύκλο σε καθηγήτριες Ιταλικής Φιλoλογίας :ρ). Mέχρι και "Casa Mostra", βγάλτε το, άμα έχετε τα κότσια :ρ

Τεσπα πιο σοβαρά κι ενδεικτικά,

"Bella Donna"

"Bellisima"

"Dolce Vita"

κτλ

(...για τραβηγμένα λογοπαίγνια, "Casus Belli" :ρ)

Δημοσ.
blue iguana

ότι απαγορεύεται η χρήση greeklish

Σοβαρά, πώς σου ήρθε αυτό; Γνωστό στριπτιτζάδικο στη Θεσσαλονίκη, μάλλον δεν είναι ιδιαίτερα καλή η ιδέα σου.

Δημοσ.
Σοβαρά, πώς σου ήρθε αυτό; Γνωστό στριπτιτζάδικο στη Θεσσαλονίκη, μάλλον δεν είναι ιδιαίτερα καλή η ιδέα σου.

Έβλεπα το βίντεο με το ιγκουάνα στα αστεία βίντεο, μου ήρθε στο μυαλό και έσπαγα το κεφάλι μου που το είχα δει. :P

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...